ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

רק רציתי להגיד ערב טוב לכולם.. לא ביקרתי פה הרבה זמן - אין לי זמן כמעט לנשום..עוד שבועיים מתחילים מבחנים ואז יהיה מעט זמן קצת להתפנות. מקווה ששלום כולם טוב ואני מאחלת לכם המשך ערב/לילה טוב וסופ"ש נפלא!

מותר לי

New member
ערב טוב! + ../images/Emo207.gif

היום הלכתי בירושלים ברחוב יפו ובזוית העין ראיתי חנות ספרים, כשנעצרתי ובחנתי אותם גיליתי שאלו הם ספרים משיחיים
הייתי שם לפני שהחנות נפתחה, ולא ממש יכלתי לבדוק את המבחר (חוץ ממה שהיה בחלון הראווה), אבל למי שרוצה- החנות נמצאת סמוך מאד לבנק הדואר המרכזי, שניהם נמצאים באותו צד של המדרכה... (ואם מישהו כבר מגיע לשם- שיביא רשמים לפורום
)

אני מחכה שתסתיים שנת הלימודים

ואז אוכל לעדיין בספרים ולקרוא דברים אחרים פרט לחומר הלימודי. נשמע מאוד מעניין פעם אחרונה שהייתי בירושלים היתה אולי לפני חודש. ביקרתי ביד ושם. אולי כשאהיה שם שוב אגש לחנות הזו אף על פי שאינני מכירה את ירושלים בכלל... וכמובן שאם זה יקרה אעדכן כאן מה ראיתי :)

salt of earth

New member
לגבי הספרים

אז אני חשבתי היום בערב או מחר בבוקר לכתוב רשימה של ספרות נוצרית והיסטוריה נוצרית (הספרים בעיקר הם בערבית, סורי). אבל אפשר לפתוח שרשור ספרים שכל אחד שקרא ספר נוצרי יכול להמליץ עליו וכך כולנו נלמד דברים חדשים. מותר לי, הספרים שהיו בספריה באיזה שפה הם היו?

מותר לי

New member
זה חנות ../images/Emo13.gif

את העין שלי צדו ספרים בעברית, אני לא זוכרת רק אם יש שם ספרים בשפות נוספות או לא... בנוסף- ראיתי רק את חלון הראווה, לא הייתי בחנות עצמה... והרעיון שלך באמת מצוין!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנדמה לי שמכירה את החנות

זו של עמואס
... ואוו איזה נוסטלגייה, זכורת שהייתי סטודנטית ולמדתי בירושליים שגיליתי את אותה חנות והתמלאתי אושר..
אני אוהבת ספרים מאוד וכזה משהו שמדבר לי לרוח ולנפש אז בכלל אני בעננים

למעלה