ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo25.gif

ערב טוב לכולם! טוב נכניס קצת , קצת אקשן לשתף אותכם בסיפורי המתמשך...... אהוביי , צוות הפורום , לאלא שצפו ולאלו שחשבו !!!!!!! שימו לב ...... אכן קרה הדבר ובעלי חושד!!!!! ובגדול!!!!! כ"כ נזהרתי - נזהרנו אך כנראה , בעצם בטוח.....שלא מספיק! זה התפוצץ לי בפרצוף! אני מנסה לתקן את כל מה שנגרם.....לרגע לא חושבת להפסיק את הקשר עם החבר שלי שאנחנו מנהלים מערכת חברית !!!! בעלי לא מבין שזה לא נורא שיש חבר ! בעצם לבעלי מפריע הכל !!! החברות שלי , החברים , השיחות , האינטרנט ......אחחחחח הקנאות ...מה היא עושה לנו ...... בכל אופן אכן בעלי כבר אמר לי אני לא מאמין בידידות שלכם!!! (והוסיף ככה בין השורות שאני בוגדת בו...) טוב זה עדיין טרי .....אני תשושה מזה ! אשמח לקבל עצות ! לא האשמות !!!!!!!!! כשהולכים בעקבות הלב, לעיתים זה גם כואב!

וואו!!! מפחיד.....

תשמעי, האמת לא הבנתי עד עכשיו אם הוא אהובך או חברך... בכל אופן, תצטרכי עכשיו לשמור קצת מרחק מאהובך/חברך כדי לא לעורר מהומות לא רצויות. נסי להרגיע את בעלך עד כמה שניתן (לא בטוח שהוא יקשיב לך). הרבה גברים לא אוהבים את הקטע הזה של חברויות עם בני המין השני ואני יכולה להבין את זה. גם אם את לא מתכוונת להיפרד מחברך, כרגע שמרי מרחק עד כמה שניתן והרגיעי את הרוחות. בהצלחה!!

Karnaf1

New member
Cruel but true

Loving woman & Mum. As long as your husband did not see you with your partner naked and in full action … You can get away with it. In most cases he really dose not want to find out in order of not making a decision. He probably thought of wants assurances that he can carry on with his life without making any real emotional effort. Do not worry; Tell him that he is stupid (And as you know … he is) and if the worst will come to the worst…. Open your legs for him….He will sleep better and will forget it all by tomorrow morning. Cruel but true

טאKילה

New member
חמודה..

נסי לעגל פינות,נסי לתת לו לבעלך יותר תשומי, כך אולי הוא ירפה וירגיש הכי בעולם. אני מקוה שאת לא נתונה למצב שמסכן אותך,הישמרי יקירתי. את לא רוצה שיאמרו לך להפסיק את הקשר,אוקיי, אבל אולי עכשיו כשזה חם בינך לבין בעלך,תצנני את המפגשים לפחות ואולי בנתים לא להיפגש עד יעבור זעם. מקוה שתסתדרי על הצד הטוב..

יו איזה פחד../images/Emo5.gif

קודם כל ממי קבלי
אני חושבת שזה הדבר שהכי מפחיד אותי ובעלי גם תמיד חושד מכל העולם הוירטאולי הזה במיוחד עכשיו שאני נוסעת לארץ בלעדיו
אני ממליצה תשמרי על פרופיל נמוך לתקופה וגם זה יעבור בקרוב.

תשמעי.....

היי יקריתי! אני חייבת לספר לך שממש ממש במקרה נכנסתי לפורום הזה. וחייבת יותר לספר עד כמה אני שמחה שהגעתי לפה . כ"כ מחזקות אותי התגובות שאני מקבלת ומאוד מעניין אותי לקרוא על אחרים, לפעמים זה נוגע לי מאוד. אבל לא תאמיני מה קרה לי אחרי תגובה שקיבלתי ממישהו מהפורום הזה!!!!!!!!! אני אשלח את זה כהודעה חדשה שכולם יקראו ..... שבת שלום !!!

למעלה