ערב טוב לכולם

mistic guy 27m

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

סוף השבוע הגיע סוף סוף, כבר פחדתי שהוא לא יבוא אני פשוט מותש. מי שמעוניין אני מחר בים.

MiTZi Shpitzi

New member
דיברתם על מפגש נוסף...

והבחור כאן נתן לי רעיון... המפגש הבא יהיה בים.
שיכנעתי אותי. ליאן, תארגני.

ליאן.

New member
בים זה מעולה...

כבר עשינו פעם קומזיץ והיה כייף.. הממ.. אבל... אולי שמישהו אחר יארגן הפעם ?

mistic guy 27m

New member
../images/Emo45.gif

אני לא חושב שצריך לארגן משהו פשוט נזרוק תאריך שעה וחוף ופשוט נופיע אין צורך לעשות סיפור מהכל. פגישה ספונטנית בשביל לתפוס קצת צבע.

ברק013

New member
ים - מתאים!, עד ה31 לחודש בלבד

כל חוף שתבחרו, אבל עדיפות לטנטורה או הבונים, כי זה קרוב לי. סתם סתם,לא משנה איזה. עוד 10 ימים ושעתיים (אבל מי סופר..)

ליאן.

New member
אני לא מהאזור שלך..

למה? אתה מכיר את חופי אזור השרון? איך להגיע לפסטיבל הבירה בגן צ´ארלס קלוד לא ידעת...

ברק013

New member
גן צארלס משמו, זה לא אתר היסטורי

ליהדות או בכלל, זיכרון,עתלית ודור דוקא כן. אבל את צודקת ב100%

dudusch

New member
הייתכן שאתה סופר את

הימים עד תחילת שנת הלימודים?!

ברק013

New member
תקופת הלימודים שלי חלפה לה ללא שוב

דודוש. אבל תודה על המחמאה. לא אני סופר את הימים לטיסה , ח-ו-פ-ש!!!, בעצם אני לא סופר , רק מציין. עוד 9 ימים ו-8 שעות (אבל מי סופר...)

gilshl

New member
בפעם האחרונה שניסיתי את טנטורה

סגרו אותו ובנו שם משהו? אם פתחו תודיע תודה מראש זה חוף אחלה אפשר להכניס את הרכבים עד שפת הים, זה פיצוץ של דבר!!!!!!

MiTZi Shpitzi

New member
סתם, אל תשימי לב אלי...

ביום, בלילה, באמת שזה לא משנה... ועכשיו שאני חושב על זה, בלילה באמת נשמע יותר מפתה. לילה. סגרנו ?

babe10

New member
להסתיר? כלום.

פשוט אפעס, מראה של אנשים שגם ככה נבוכים מהמפגש, חשופים בלבנוניותם, מזיעים, מלאים חול, כתמים של זפת ואדמומיות בפנים מהחום - לא נראה לי מחזה אטרקטיבי שארצה לצפות בו. לעומת זאת בלילה... רחצה לילית, קומזיץ, אינטימיות, הרבה יותר כיף. בחושך, מול הים יוצאים כל הדברים הטובים החוצה. אני גם ככה מבלה בלילות בים. מפגש פורום או לא.

ליאן.

New member
שעות ערביים זה גם לא רע..

עד שרואים את השקיעה אפשר לשחק קצת במטקות, כדור עף ולבנות ארמונות בחול... כמובן שמתפספס הקטע של מריחת שמן השיזוף כי כבר אין סכנה לקרינה.. אבל אין.. רחצת לילה זה הכי הכי הכי..
וצריך לנצל את הקיץ המזוויע הזה לפני שהוא נוזל מאיתנו כמו הזיעה שהוא מביא איתו..
לא מזמן חברה חגגה יומולדת לבן זוגה על חוף הים ופרסה שם שטיחים מסיני, העמידה שולחן עם פיתות ופרוסות פסטרמה וסלמי עם חומוס, סלטים ועוד כל מיני (זה האוכל האהוב עליו), הביאה גם בירות, רד בול ואלכוהול ואח"כ כולם קפצו לים.. האירוע היה הצלחה מסחררת.. רק שכמעט אף אחד לא נגע באוכל והיא נורא התבאסה לזרוק כמויות של אוכל.. אפשר לארגן גרעינים ופיצוחים, שתייה קלה, בירות קרות וקצת פירות. לא צריך יותר מזה.

MiTZi Shpitzi

New member
חופים מומלצים לרחצה לילית...

1. חוף הפירצה- ליד חוף הצוק, מלון מנדרין (רמת-אביב ג´). 2. חוף גורדון- מי לא מכיר ??? (ת"א, למי שלא מהאיזור).

babe10

New member
שמן?..

אני מורחת על הגוף רק במצבים מאוד מסויימים. לא בים. לא בים בפרהסיה בכל אופן. שמן זה זה. מה שמזכיר לי שאני חייבת, אבל פשוט חייבת מסאג´ דחוף. הצוואר שלי בשלבי החזרת ציוד....

MiTZi Shpitzi

New member
הריני מודיע בזאת...

כי שירותי כמסג´יסט (לא מקצועי בכלל) מוצעים לכל המרבה במחיר. המחיר ההתחלתי עומד על 35 אג´. אני שומע 50 אג´ ?

למעלה