ערב טוב לכולם

עלמה 3

New member
ערב מצויין וענוג ../images/Emo23.gif

אפשר להזמין אתכם... תה עם נענע ועשבים מרגיעים.... אחחחחחחחחחחחח מתה על תה עם נענע... ואני, נכון להיום מתחיל אצלי המרוץ הפולטי...עד עכשיו מלאה בהתלבטות אך נראה כי אני הולכת על זה... בהצלחה לי ..

*יערית

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifעלמה../images/Emo24.gif

אחרי ששמעתי אותך בשת..וואו זה תפור עליך, איך שאת נואמת,כמה ביטחון יש בדברים שאת אומרת, כמה כוח את מוציאה מתוכך...איך ספק תפור עליך העיניין... {אני שאוהבת אורות זרקורים אבל של בימת הריקודים
}
נשמה שלנו..והיא כזו

rolan

New member
מרוץ?.... פוליטי?....

מה זה, למה זה....? הסבירי, נמקי ושחררי מידע....

rolan

New member
טוב, כולם עסוקים כאן בפוליטיקה

ואני הרוסה... אז עלמה'לה יקרה שלי - יש לי כמה דברים לומר לך על זה...
בכל מקרה, תדעי לך שאני מחזיקה לך אצבעות - שתצליחי בכל
בשבילי את שווה את זה

gila411

New member
ערב טוב

הילדה היתה אצלנו בחג והיה ממש טוב היא היתה ממש פורחת,החזרנו אותה היום בערב והיה לה ולנו כל כך קשה זה ממש שובר אותי לראות אותה בוכה כך ולא רוצה ללכת ואני אומרת לעצמי שאני צריכה להיות חזקה כי אם כואב לי כך אז לאבא שלה כואב פי כמה ואני עוד מוציאה את הרגשות שלי והוא - לא היום היא ממש געתה בבכי נשארנו לראות את האם יוצאת עם הילדה ממרכז הקשר כדי לראות שהכל בסדר אבל זה לא היה בסדר היא ממש בכתה ואמא שלה לא הצליחה להרגיע אותה נופפנו לילדה והמשכנו לנסוע, כמה שרציתי ללכת אליה ולהרגיע אותה... גם ככה נראה לי שהיא תתלונן עליו עכשיו במשטרה על זה שהוא עקב אחריה או משהו בסגנון

עלמה 3

New member
גילה, מובן כמה קשה../images/Emo24.gif

כשלילדה קשה להיפרד, מאבחנת ומבינה איפה טוב ונח יותר.. חשוב מאד שבעלך ידבר, תסבירי לו שידבר על הכאב על הכעסים , אחרת זה גורם להולקוס... מה אסור להמתין לחכות ולראות שהכל בסדר עם הילדה ?

גילה יקרה

וואו ככה זה בכל פגישה? בטח קורע לכם את הלב ... מה אומרים על כך אנשי המקצוע?

gila411

New member
יונה לבנה

כשהילדה מגיעה מאיתנו בוכה האמא מציגה את זה כאילו הילדה התגעגעה לאם וכשהיא מגיעה ממנה בוכה היא מציגה את זה כאילו הילדה לא רוצה לבוא לאבא בגדול התחושה היא שאין עם מי לדבר...

צריך לעשות מעשה ומהר ...

שלום גילה , אני מרגיש כי מצוקתכם כנה ואתם כואבים באמת את כאבה של הילדה.יתר על כן יש בסיס לדאגה הנזק הנגרם לה הולך ומצטבר וכל מפגש יוצר קרע . המסקנה איננה כמובן שיש להפסיק את המפגשים אלא להיפך יש להביאם לדפוס יציב וקבוע על דעת כל הצדדים. החשוב מכל זה מסר שחייב להגיע , להטמיע להיות מופנם בילדה . יש קרע בין הוריה ונראה שבשלב זה אינו ניתן לגישור הפגיעה המתמשכת בילדה חייבת להפסק ומהר . ובטרם סיום , האב , בעלך אומנם שותק אך כאבו גובה מחיר, נסי לסייע לו בשחרור רגשותיו , כאביו. מאחל לכם ,לכולכם רק טוב יוסי

למעלה