ערב טוב לכולם

rachelb5

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo29.gif

לא הייתי פה הרבה זמן אז קודם כל המון המון
לכל מי שהתחתן בשבועות האחרונים ושהייה הרבה
לכל הזוגות שמתחתנים בשבועות הקרובים. אנחנו עכשיו או יותר נכון עדיין בשלב הצלם , בשישי שעבר הינו בטוחים שאנחנו עומדים לסגור עם צלם ובפגישה איתו פשוט התהפכו היוצרות ,פשוט נבהלתי ממנו (אני בכוונה לא מזכירה את שמו בגלל שלדעתי יש לו תמונות מדהימות ואולי פשוט בפגישה שלנו הייה לו מצב רוח רע או לא יודעת מה ...) בקיצור מה שקורה עכשיו זה שאנחנו מאוד מבולבלים מצד אחד אותו צלם מצלם תמונות יפיפיות ואומנותיות שעוד לא ראינו כמותם ומצד שני הוא בעל כפריזות שחסר לי זה שהם יהיו גם ביום החתונה שלנו . ועכשיו הגיע הזמן לצעקת הבקשה לעזרה ...(חבל שהאיקונים לא עובדים ) נשמח מאוד לקבל המלצות על צלמים שחוץ מלצלם מצויין יהיה גם כיף להעביר אתם את יום חתונה . יום טוב

some boy

New member
בבקשה

אורן יונה, ברחוב הרצל פ"ת. מומלץ ביותר אין לי כרגע את מספר הטלפון שלו אך אם תרצה אשיג לך אותו ליום שני בערב. נ.ב. אתה יכול לחפש בדפי זהב

nikit1

New member
אנחנו סגרנו עם סיגל שגב

יש לה עבודות מדהימות והיא גם מאד נמרצת ונעימה. (היא צילמה גם בחתונה של הילית וגם בחתונה של השטרודלית)

rachelb5

New member
../images/Emo51.gif ... ועוד שאלה קטנה

האם יש לה גם צילום וידיאו או שצריך לקחת מישהו בנפרד

nikit1

New member
לגבי צלם וידאו-

אנחנו התלהבנו מ"בעין הציבורית" ולקחנו אותם ורק אח"כ הגענו לסיגל. לפי מה שהבנתי היא עובדת עם מספר צלמי וידאו ותוכל להפנות אותך אליהם (או אפילו לעשות פגישה משותפת). בכל מקרה- אם את רוצה לעשות הכל במקום אחד- היא עובדת גם עם וידאו

*שיר

New member
אני ממליצה בחום על הצלמת המדהימה

שלמו: תמי פורת. אין מילים. איכות תמונות שלא תתואר, כיף לא רגיל להיות איתה. לא היה אורח שלא שאל מאיפה הצלמת המדהימה!

tuna

New member
אני שמעתי על 2 צלמות מדהימות

שם החברה שלהן זה פרופיל, עוד לא ראיתי עבודות אבל שמעתי סיפורים מפה ועד הודעה חדשה. מישהו מפה שמע עליהן?

אירית ועוד מישהי ? ראיתי אלבום

או בעצם ראיתי CD שעליו כל התמונות (1800+) מחתונה של מישהי שעובדת עם הגבר. היו לא מעט דברים מקסימים, והיו המון תמונות טובות / סבירות, אבל בשורה התחתונה לא יותר מדי התלהבתי. כשדיברתי אתמול בצ´אט עם אתי שטרודל אמרתי שאני מחפשת מישהו קצת רומנטי, ואולי זה קצת היה חסר... אני לא יודעת, כשאני אראה את הסגנון הנכון אני מניחה שאני אדע.... בכל מקרה, הבונוס הוא שמדובר בשתי צלמות שעובדות במקביל ועושות עבודה באמת טובה... האם "מדהימות" זה התואר ? אני לא בטוחה.

שירי71

New member
אהלן, אנחנו לקחנו את ת"ג תמר

גם לנו מאד חשוב שיהיה לנו נעים וטוב איתם שכן צריך להיות מאד נינוחים להיות כל כך הרבה שעות מול מצלמה, למי מאיתנו שאינו רגיל בזה. לכן לקחנו את תמי ואלי מת"D תמר שהם פשוט מקסימים. עדיין אין לנו תוצר (עוד יומיים החתונה) אבל ראינו הרבה מאד אלבומים שלהם ואנחנו מאד מרוצים! הם אחלה אנשים ואני מרגישה די בטוחה להיות בידיהם ביום החתונה, מה גם שתמי תלווה אותי כבר מהצהריים...

למעלה