ערב טוב לכולם

toooti

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo29.gif

מה שלומכם? אני מקווה שכולכם מרגישים טוב. המון זמן לא הייתי פה, לא מתוך חוסר רצון אלא מחוסר יכולת, בי"ס והעבודה שלי לוקחים לי את כמעט את כל זמני. קודם כל אני מאושרת לראות שהמשפחה שלנו התרחבה ושמחתי לראות את כל הנפשות החדשות שהצטרפו, אז קודם כל קבלו בבקשה את ברכת ברוכים הבאים שלי, למרות שהיא קצת באיחור...
אביאל, אני כ"כ שמחה שלא החלטת בסוף לסגור את הפורום, אתה לא יכול לתאר לעצמך עד כמה. למרות שאני כבר לא חלק מהמשפחה, אני עדיין מרגישה חלק ממכם, ולכן אני ממשיכה לבקר פה. אז שיהיה לכולם שבוע נהדר ומקסים, למרות האפרוריות שבחוץ. שמרו על עצמכם תותי

tipid

New member
toooti בורכה החוזרת!

שמחים לראותך שוב ונקווה שלא תהיי רק אורחת או לחילופין שתבואי לבקר לעיתים קרובות יותר. שיהי לך שבוע טוב ומבורך. וחורף בריא וחמים. ולו מנוחה וחולומות פז. כל טוב תמר.

avielss

New member
חברה תביאו חבלללללללללללל

מה זה הולכת??????? אנחנו קושרים אותך לפה.... תותייייי אין לך לשמחתי את רוב הדילמות שלנו אבל מה זה לברוח?????? את חלק מהמשפחה לא<????? ואפילו בין האמהות המייסדות את הפורום אז דיר בלאק לברוח ותודה על העידוד אביאל

tipid

New member
אביאל אתה בהחלט צודק!

לא קיים במשפחה דבר כזב אני הולכת ,אנחנו משפחה שגדלה לאט לאט ובטוח. וכייף להיות בה ולהחליף דעות וחוויות. היא בדח סתם אמרה בבדיחות הדעת כדי להדגיש יותר את נמנותה לפורום. אני בדרכי לעבודה אחרי ששבועיים הייתי בבית בחופשת מחלה ולכן אם כשאחזור קרוב לחצות לא אספיק לאחל כמנהגי יום טוב וללי טוב אני עושה זאת כעת. בברכת המשך יום טוב. תמר.

למעלה