ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם ../images/Emo66.gif

מה שלומכם
ולאן נעלמתם לי...מצטערת שלא נכנסתי במהלך היום אבל זה רק בגלל שהייתי מאוד עסוקה וכבר מייחלת לסוף השבוע. איפה כולם החטא השביעי אפריקה החולמני ומלכת הלילה שלי
פאצ´נגה באמת חסרתם לי אני פה לבנתיים ואם לא תהייה תגובה אני אלך לשקוע במיטה כמו כל לילה לבד....אולי
קיסי תבוא לבקר אותי קצת עד כאן מקווה לשמוע ממכם בקרוב שלכם מלכת ה-

AFRICA

New member
לילה טוב לך ...!

או בוקר טוב , או ש ... צהריים טובים . מה שזה לא יהיה , יום טוב ... גם אני הלכתי לישון עכשיו ... לא יצא לי להיות כאן היום בערב , תסלחו לי הא ? מחר אני אהייה כאן , אני מקווה , הכל תלוי בעבודה .

pachanga

New member
טוב רק ל ../images/Emo29.gif מתאים להיות כאן ../images/Emo66.gif

ווא אני שמה לב שנכנסו האייקונים החדשים איזה מגניב
טוב אני כאן לכמה זמן טוב
כי מחר אני גם לא ממש צריכה לקום מוקדם
ואפריקה תהיה איתי בקשר מחר
גם את מלכת ה
ויפעתוש!!!!!!!!!!!!!!!! מה המצב החרמנות שלך היום????

התגעגעתי תשמיע קול ../images/Emo25.gif

נטשת אותי לבד ערב שלם שתדע לך זה לא מקובל עלי עדיין חושבת על העונש שאתן לך... שלך מלכת השמש שכבר נמצאת בעבודה

fuuuuuuuuuuuuuuuuu (שריקה)

עונש ממלכת השמש??? אוי ידידי לא כדאי לך לקבל ממלכת השמש כי זה ממש...... מכת
*פאצ´נגה שלא חסר לה ומחממת את מלכת השמש על אפריקה*

AFRICA

New member
אין בעיה ...!

עונש .......?..........
אני מסוגל לעמוד בכל העונשים שקיימים אצלה בלקסיקון .. המילה עונש , רק מחממת ומזרימה את האנדרנלין בדם ... פצ´נגה ידידתי , תמשיכי לחמם אותה !! ואת , מלכת השמש , אני מחכה לעונש הכבד שאני אמור לקבל . קחי בחשבון שבבוא היום גם את תענשי , ואומרים שאני מס. 1 בעונשים .. אז ... אהבתי את האיום שלך , כולי ציפיה

pachanga

New member
מממ... אפריקה אני מתרשמת....

לא עקרוני איך אני מתרשמת אבל ... אתה אוהב את המשחקי שליטה? או שאני סתם מדמיינת לי
*פאצ´נגה מנסה להכיר יותר עמוק את אפריקה*

AFRICA

New member
לעומק ...!

אם זה לעומק , אז בואי נתקדם צעד קטנטן קדימה .. את מישחקי השליטה אני לא כל כך אוהב , למרות שזה נחמד לפעמים . לפעמים ! . אני אוהב את זה יותר הדדי , שיתוף פעולה מלא בין 2 הצדדים . בקשר לעונש , אני יוע לשחק את המישחק די טוב ... (בלי להתנשא) . זהו עוד צעד קטן לאפריקה , צעד גדול לפורום של פצ´נגה ..!

נתת לי אתגר אפריקה

ולקחתי אותו בשמחה... צעד גדול לפאצ´ו...
אוהבת מלכת השמש

AFRICA

New member
אתגרים ...!

אם נתתי לך אתגר , אני מרוצה , מה את אומרת .... תעמדי בזה .? אם יהיה לך קשה , אז תשבי , לא טוב לעמוד יותר מדי . מה קשור בכלל ?... אין לי מושג אל תשאלי אותי ... זו העייפות המיצטברת . FRICA@ לא יודע מה נסגר איתו

pachanga

New member
בטח ש../images/Emo42.gif תעמוד בזה../images/Emo13.gif

אם היא עומדת מול ה
אז בטוח שזה קטן עליה
אני עומדת רק מול ה
sorry

למה לעמוד אם אפשר לשכב ../images/Emo3.gif

אני אוהבת אתגרים השאלה אם יש לי עם מי להתאתגר.... שלך מלכת ה-
שנמצאת בשיא יום נהדר לבנתיים...
שלכם
בזולה