ערב טוב לכולם.

באלי23

New member
ערב טוב לכולם.

היום החלפנו גבס אחרי 3 ימים מהניתוח וד"ר בור אומר שיש צורך להמשיך עם הגבסים יותר מהמשוער בגלל העקב הגבוה, בנוסף בגלל שלדבריו מדובר בק"פ קשה מאוד הוא מעוניין שניפגש עם מומחה שאמור להגיע לארץ בעוד שבועיים. חוץ מזה פאר הייתה היום מקסימה קצת כאב לה בהחלפת הגבס יותר מהרגיל אבל אחרי כמה דקות היא נרגעה וכל היום טיילנו ונהנינו איתה מאוד. אז חיבוקים
לכולם. לילה טוב . עינבל.

אודונים

New member
למומחה קוראים פרופ' הרצנברג

ואם אני לא טועה הוא תלמיד של פונזטי וגם אנחנו אמורים להיפגש איתו יום טוב שחר

אירנה ק

New member
שלום לך!

איך אפשר לקבל יוץ אצלו כי לבת שלי גם לא הכול טוב וחלק

פרלמנים

New member
בוקר טוב שחר../images/Emo140.gif

ראשית, ראיתי את המסר שלך אבל לא הספקתי לענות...מבטיחה היום. סליחה. שנית, בהצלחה עם הרצברג, מקווה שזה יביא פתרון סוף סוף ושהקלאב פוט יהיה מאחורייכם "פור גוד"...
מתי אתם רואים אותו? יום מקסים, ג'סיקה

שלום שלום

ג אנחנו פגשנו את הרצנברג לפני כשלוש וחצי שנים. ממש במקרה. מזל גדול! תשאלו את כל כל כל השאלות שיש לכם.

galitdror

New member
איפה אתם צפויים להפגש איתו?

כיצג אפשר לתאם ביקור? דרך קופ"ח? גלית

אודונים

New member
מכיון שהוא ניתח את תומר

אז הוא גם עוקב אחריו בהזדמנויות שהוא מגיע לארץ לכנס או משהו כזה ואנחנו בשבילו למעשה "מקרה לימודי" אין לי מושג איך יוצרים איתו קשר מצטערת שחר

פרלמנים

New member
../images/Emo39.gifהי ענבל, בוקר טוב

מצטערת לשמוע שלא הכל הולך חלק, אני בטוחה שפאר תינוקת עקשנית וחזקה שבקרוב מאוד תשכח מהקלאב פוט ותתרוצץ לך בין הרגליים... ההודעה שלך מכניסה אותנו לפרופורציה ומזכירה לנו, כמו ששחר (אודונים) אמרה לא פעם- קלאב פוט זה לא תמיד רק גבס, ניתוח ונעליים. לפעמים צריך באמת לקבל חוות דעת נוספת או פרספקטיבה של עוד רופא... בכל מקרה הרצנברג אכן התמחה אצל פונסטי אם אני לא טועה-אז פאר הנסיכה שלכם בידיים טובות. יהיה טוב, הילדים שלנו חזקים מאוד, נשיקות לאוצרית המתוקה ותעדכני, ג'סיקה
דרך אגב, שמתי לב לחתימה שלך-מקסים.

למעלה