ערב טוב לכולם
מה קורה? לא שמתם לב שיומיים לא הייתי כאן?
(האייקונים לא עובדים) ביום ראשון במקום הליכה, נסענו בערב להורים של לירון ומשם ביום שני בבוקר נסענו ברכבת ללונה פארק, היה כיף, כיף, כיף, יצאנו משם רק בשעה 16:00, ונסענו לחברה טובה שלי שגרה בגבעת שמואל, שנולדו לה תאומים בן ובת מקסימים (בני 7 חודשים), ישנו אצלם והיום בבוקר הגענו לפארק הירקון, היינו אמורים להיות בג'ונגה ג'ונגה, אבל זה לא יצא ובמקום זה עשינו שייט בירקון עם סירת פדלים כשיובל נותנת לנו הוראות איך לנסוע ולאן. וחוץ מזה - היינו אמורים להגיע לאחות של בעלי שאני כידוע מתה עליה עד מאוד, ובסוף הגענו עד לתחנה המרכזית החדשה בת"א כשהמטומטמת הזו ועוד כמה קללות יש לי רק לא אכתוב אותן כאן, לא אמרה לנו שאין אוטובוס מת"א לבת ים שם היא גרה, וכל הדרך גם ההורים של לירון היו אצלה והיא וההורים של לירון אמרו לנו שאין מה לאכול אצלה - כי הרי אי אפשר בשעתיים התראה ללכת לקנות כמה בורקסים, נקניקיות ושניצלים מוכנים נכון? לירון שאל את אחותו: "מה אין מה לאכול בכלל?" - אז מה עונה לו גאון הדור: "תאכלו בחוץ" - זו תשובה של אחות, כאשר אצל החברה שלי, בעלה הציע מיוזמתו לתת לנו מפתח לדירה שלהם שנישן עוד לילה שם כי הם נסעו היום גם לחופש, אני מה זה עצבנית גם על הבת ז........ וגם על ההורים של לירון עד שהחלטתי שאני יותר לא מדברת איתם, ממחר אני צריכה להיות רגועה לקראת הליך שני ואמרתי ללירון שאם הם מתקשרים ולירון בבית אני נותנת לו את הטלפון בלי לדבר איתם ואם הוא לא בבית, אני מנתקת. הם העלו לי את הסעיף. בנוסף לזה היו עוד כמה דברים בדרך, אבל אני יותר מדי עצבנית מכדי לכתוב אותם, ואני קניתי לילדה ספר וחולצה בפוקס כדי שלא נבוא בידיים ריקות. אבל לא חשוב, מחר אני הולכת להחליף את החולצה בחולצה בשבילי. מגיע לי לא?
מה קורה? לא שמתם לב שיומיים לא הייתי כאן?