ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

היום זה היום הכי מבאס ומדכא בכל תקופת הקרירה של דנה אינטרנשיונל,להרבה אנשים נעשה עוול מצד כל הטקס עמ"י קוקסינליות בעמ מכתירות אותך כזמרת השנה שיר השנה זמרת בכל השנים מלכה מגה דיווה וונדרוומן האישה הכי יפה בתבל אני בטוחה שדנה תסכים איתנו לקבל את ההכתרה עם הביקורת הכי אמיתית,והכי מפרגנת דנה אינטרנשיונל אוהבים אותך,ולא ניתן לאף אחד לישבור אותך את חזקה ותמיד היית חזקה מעכשיו הבמה היא רק שלך,אים את לא מרגישה טוב או כן מרגישה ברע קחי פסק זמן תישתחררי צאי לחופשה תחזרי כמו חדשה אני מאמינה שאת הפה שהיית אמורה ליפתוח בעיתון לאישה המון אוזניים מחכות לישמע מה יש לך לומר,באמת כל הטקס הזה הוא לא רלוונטי לזמרת בגודל עצום כמו שלך את מקומך אף אחד לא יכל לקחת ולא להזיז אותך,מי זאת מירי מסיקה או שרית חדד יהודית רביץ ואפרת גוש תני להם להילחם על זמרת השנה את לא שייכת בקטגוריה שלהם את איפה שהם ניצאות היום את שכחת ממיזמן יש להן עוד הרבה לישתות מיץ כדי להגיע ולעלות על במות שאת חרשת מי שלא מעריך זמרת בגודל קנה מידה עולמית,ההפסד כולו שלהם את בישבילנו מלכה היית מלכה בהווה ומלכה תישארי אנחנו איתך לאורך כל הדרך,מי שאוהב אותך תמיד ישאר איתך ומי שלא פשוט מפסיד,אני קראתי תגובות של אנשים ובאמת אוהבים אותך לנצח תישארי בליבנו וכל הזמן יהיה כייף לישמע אותך מתנגנן אוהבת אותך ובהצלחה והמשך תעשיה במוסיקה תמיד נישמח לישמע ולחכות לעוד דברים חדשים להתראותוצצצצ' מלכה שלנו אוהבות אותך קוקסינליות בע"מ את בישבילנו תמיד תישארי מלכה ביום שישי תיפתחי לי את הדלת אני באה לביקור אצלך והיתראות לכל החברה בפורום אני פשוט חולה עליכם אוהבת אותכם המון המון המון בתודה קומונה קוקסינליות בע"מ

למעלה