ערב טוב לכולם

ערב מצויין לכולנו../images/Emo140.gif

איך מרגישים הערב? אוהבים

skyline10

New member
היי מותק, הכל רגיל וטוב.. מיתמודדים באומץ

באיזה מרכז את? אני אולי יכנס לטיפול בבש, נקווה מאוד שיקבלו אותי לשם, מה שמך? או שזה גם חסוי, בכייף.

שמחה לקרוא על אומץ../images/Emo45.gif

משום שזה כאמור משהו שאני לומדת להשתמש בו ממש בימים האלה, משהו שהיה ועדיין חסר לי. מקווה עבורך שיקבלו אותך לטיפול, בכל מקום שלא יהיה, אנחנו... לפחות רובנו - אילתים
ושמי אגב.. חסוי
אוהבים

skyline10

New member
../images/Emo24.gifאה שכחתי

אומץ לא לומדים, מקבלים, אפשר לקבל את האומץ רק ממעשים טובים שלנו כלפי עצמנו, איליתים? הבנתי למה אמרת הכי דרומיים שיש,, חשבתי שאני הכי דרומי ,, בוחרת את נישמעת חכמה מאוד, אני היתי מציע לך לנסות יותר רגש , רגש זה לא חולשה, להפך, חוזק שרק מי שרגיש מבין, בהצלחה מכל הלב[ דרך הגב,, אני אומר את זה הרבה לעצמי] קודם כל לעצמי

מאד מתחברת לזה../images/Emo45.gif

ועדיין, אני חושבת שכשאהיה בטוחה שמה שאני עושה הוא הדבר הנכון עבורי, ברגע שלא יהיו בי שתי דמויות שכל אחת מושכת לכיוון אחר, אז גם יהיה לי הכוח להשתמש באומץ שיש בתוכי, כי הוא קיים, אני רק צריכה לאפשר לו לבוא לידי ביטוי. "רק מי שמרגיש מבין"... כל החיים אמרתי את זה לאחרים.. כל החיים אמרתי שיש הבדל בין לדעת ולהבין, ובדיוק לזה התכוונתי, והנה, כשאני צריכה ליישם, אני נתקלת בחומות שלא ידעתי על קיומן, במחסומים שהפילו אותי לא פעם, ואני יודעת, שברגע שזיהיתי, פתרתי חצי בעיה... את החצי השני - יש לי חיים שלמים לפתור לגמרי. חוץ מזה, תודה על הפרגון ידידי, ובהצלחה גם לך, לכולנו. אוהבים

skyline10

New member
מחוברת הבוחרת

תודה על החיבור שיש לך למה שאמרתי מליבי, אכפת לי מאוד מימך, ולא רק מימך, אלה מכל מכור שרוצה החלמה, מיתמודד בחיים ללא בריחות , ללא תפוסים, ללא האשמות לאחרים, ללא סמים, ועם הרבה אומץ, שלווה לא תמיד,, אבל אומץ כן, אסור לפחד מהאמת.

skyline10

New member
מקווה שלא אלי

ומקוה שלא אמרתי משהו שפגע בך, ועם כן מיצטער , ועם אתה מחובר לבוחרת אז אני לא מפריע ולא יפריע, היית אומר את זה ליפני הכעס,, ולא מדבר על פקק,, בהצלחה לך חבר

שיווו... לא נכון..../images/Emo66.gif

למה כועס כ
? גם בטיפול אומרים לנו שלא מספיק להגיד "אני כועס"... צריך גם את הלמה.... אז יאללה שחרר
נקרעת מצחוק פה על הבוקר.

לבוחרת

ניראה שרבים בפורום עלייך,חברים לאט,לאט זה לא משרד שידוכים,והיא בטח לא קלודיה שיפר,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סחה עלייך קלודיה.

למעלה