ערב טוב לכולם...

reneg

New member
ערב טוב לכולם...

כרגיל... אף אחד לא פה... ומזה ...מממ... איך להגיד את זה... אני אנסה לנסח זאת בעדינות... מה הפלצנות הזאת עם הפזו החדשה? מגיע בן אדם וככה מציג את עצמו? 1) לאף אחד פה לא איכפת איזה מכונית יש לך, אולי בפורום מכוניות למישהו יהיה איכפת. 2)"עוד לא הספקתי להוריד ניילונים" , תן לי, בידיוק 2 דקות ואין ניילונים... 3)רק 500 ק"מ... למה היא נוסעת שונה מאחת עם 10000 ק"מ? 4)אני אמרתי למישהו כשקיבלתי את האודי A4 שלי? 5)אל תשימו לב אלי, אני אחרי יום עבודה ארוך...

אממ....ערב טוב גם לך!!!!../images/Emo9.gif

עצבני אה?????? לא נראה לי שהיתה פה איזושהי התרברבות מצד המשתתף פורום החדש,אלא שיתף אותנו בדברים. כנראה שבאמת אתה אחרי יום עבודה מתיש ומעייף מאוד!! ולפעם הבאה שמישהו מציג את המכונית שלו אם אין לו גג נפתח
אין לו בכלל מה להציג פה
אז אני מציעה לך כרגע להכין לך איזה
לשבת,להרגע קצת. לא לבוא ולהוציא עצבים אחרי יום עבודה פה בפורום!! למרות שזה המקום לשתף אותנו גם ברגעים קשים!! (איזה מעצבנת אני אה?!) בכל מקרה,שיהיה לך סופשבוע רגוע ומקסים!
LOVE ענת.

וואלה...

הוא כולה אמר שיש לו פג´ו. תרגע, שב, שתה
, והכל יהיה סבבה
. לי אין מכונית, אני רק בן 14 אבל אני רק רוצה להגיד בצורה הברורה שאני ממש לא שמח שככה מקבלים מישהו חדש לפורום. אני ישלח לך
...
. הנה עכשיו שכולנו רגועים אני רוצה להזמין את כולם ל
אבל אין לי כוח. נכון שאני יותר מעצבן מעתי_המתוקה? ואני מאחל לכולם מזל טוב ושלא תראו
שחור ותיזהרו מה
3000 עוד 998 שנים בשנת 3000. אז בואו ונדליק ביחד
. ואני מאחל לכולם חופש שמח ומי יתן ותפגשו את פואד בכבודו ובעצמו. ורק שתדעו למה... כי זה חורף. ביי בינתיים. (תודו תודו שאני יותר מעצבן ממנה, חסר לכם שלא
.

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כמה איחולים "הרבצת" פה.......פשששששששש..... הספקת לנשום בין כל מילה ומילה שרשמת?
הייתי באופן אישי מזמינה אותך ל-
אבל אתה קטין
שיהיה לך סופשבוע מקסים!!! LOVE ענת.

אני ממש לא אחד שמתרברב אחי../images/Emo24.gif

רק רציתי לשתף את חברי הפורום בידיעה שקניתי אוטו חדש ונכון התלהבתי מכך כי חסכתי שקל על שקל במשך הרבה זמן ועכשיו אני שמח ומרוצה . הבנת ברוך ? ענת האם ככה היחס פה בפורום כלפי אנשים חדשים או שלא? אותי את מזמינה ל -

../images/Emo8.gif

חפיף.....אתה צריך להבין את הבן אדם,לכל אחד יש את הקריזות שלו. תעבור על זה הלאה. ובדרך כלל,למען האמת,תמיד מקבלים פה כל אחד חדש ב-
אחד גדול!!
ובהמון המון אהבה!! וכן,אתה מוזמן ל-
(אבל אתה משלם
) LOVE ענת.

אני משלם???

אחרי שהוצאתי כל כך הרבה כסף על הצרפתייה עם עיני הנץ שלי , איך אשלם על בירה ??? סתם................

reneg

New member
דרך אגב...

לא בריא להביא את אוטו חדש לכאלה מהירויות, צריך לתת למנוע לרוץ קצת קודם... בקשר ל"קריזות"... אז זה לא קריזה, רק עיצבון קטן... לא נראה לי שזאת צריכה להיות ההודעה הראשונה בפורום של בן אדם... אף פעם לא נכנסתי לשום פורום (והייתי בהרבה) וכתבתי : "שלום, אני RENEG , אני גר בדניה, יש לי בית ענק, 4 קומות, ואאודי A4 חדשה כסופה, מנוע 2.5 טורבו, היחידה בחיפה! (ועוד 5 בארץ בכלל) עוד לא הספקתי להוריד את הניילונים כי הייתי חייב לקחת אותה קודם לנסיעת מבחן ולהגיע ל 240... ודרך אגב, בנות שאוהבות A4 (לא משהו נגדך ענתי ממי!!) מי שחשבה על סיבוב, אז זהו, שלא, למה חברה שלי לא תסכים שאני "אקח אתכן לסיבוב"..." הדרך הכי טובה זה פשוט לבוא, להגיד שלום, אני חדש פה, מה קורה וזרום עם השיחה... לא כל כך קשה ואפילו מומלץ... אני תופס ממי שרושם בסיגנון הקודם שחצן רציני...

דרך הבטן......

לפעמים צריך לקחת את הכל ברוח טובה ולא לקחת כל מילה פה בצורה רצינית. ואף אחד לא ביקש ממך סיבוב. אני עדיין נשארת עם השוברת ה-
הקטנה
אז יאללה צא מזה...קצת הומור לא יזיק לאף אחד. LOVE ענת.

reneg

New member
אני ממש לא לוקח ברצינות...

וממש קשה לעצבן אותי (לא התעצבנתי מקודם!)... אבל מגעילה הגישה שהוא בא... כאילו להשוויץ... ובמה? ב206???? חחחח... די... סוף פסוק שורה חדשה...

אוף...

רואים זה מעצבן להיות קטין... אוף עכשיו מה זה ביעסת אותי, קראו לי הרבה דברים אבל לא קטין, למרות שזה נכון זה עדיין הרגיז אותי אבל לא נורא. דרך אגב גם אני חדש בפורום וקראו לי קטין *sniff* ואולי כדאי שאני יפסיק עם הקטין הזה כי אני מתחיל להרגיז את עצמי אבל בכל מקרה אני רוצה לאמר (לכל הרוחות איך מאייתים את זה: לאמר או לומר!?): שלום ספורטאי(ואיזה מספר ששכתי)!!!!!!!! ברוך הבא לפורום!!!!!
אז בואו נשיר... light a candle, light a candle with me a thousand candles in the dark will open our hearts. רק שתדעו שאני ממש אבל ממש מאחל לכם לפגוש את פואד ואני עכשיו הולך לסתום. (הללויה!!!) ואני רק רוצה להגיד שאני לא אוהב להיות קטין. טוב אני סותם. ביי כולם!

תודה לקטין הבוגר

היי מה המצב? אל תדאג אתה עוד תגדל ותלך לשתות
חחח סתם בצחוק .

לדנייתי עם ה אאודי ולענתי המתוקה

חמוד שלי זה ממש לא היה בשביל להשתחצן חוץ מזה ענתי ביקשה סיבוב ולא אני הצעתי לה. אז תפסיק להתעצבן ילד ותקח את החיים בקלות. אגב זה נכון ש 80 אחוז מהדנייתים עובדים בשוק ??? עוד פגישה ועוד פגישה .......... הדגש|ענתי יצאת לחופש ???, איך הציונים , סיימת בהצטיינות?

reneg

New member
דרך אגב 2...

אני לא דנייתי (מקום מגעיל) ולא בעל A4 (עדיין לא)... אני על אופנוע... ונשאר על 2... לפחות לשבוע הקרוב

אמממ.....

אני באמת מציעה שנסיים את כל העניין הזה ודי עם העוינות.
ולמה תמיד אנשים מתייחסים אלי כאילו אני לומדת בתיכון או משהו כזה? זה די מרגיז...... אני מסיימת את כל המבחנים והצגת הפרויקט שלי ב-11/7 עד אז........... LOVE ענת.

ענתי , איזה מזל את???????

עוד פגישה ועוד פגישה , על פי תנועת הרכבות, לא אכפת לי לומר לך שלום ולעצבני הדנייתי שזה עתה עבר יום עבודה ארוך ומפרך : על רקע הויכוח ביני לבינך נאמר : שימותו הקנאים אתה אילצת אותי להגיד את זה .................. אני צודק , אתה מדבר מקנאה ?? והשקעת המון כסף לפנטהאוז עם בריכה וסאונה בדניה ואין לך כסף לשוברת הלבבות הקטנה ????? בידידות כמובן

למעלה