ערב טוב לכולם

בלה ענת

New member
ערב טוב לכולם

אני מצרפת כתובת של סרטונים על הטרגדיה שלי. בני אריאל קיבץ אותם ב-http://www.youtube.com/arielgof הוא התחיל לבנות אתר לזכרה ולא מצליח לסיים צריך המון כוח השרדות כדי להמשיך הם היו אח אחות וחברים הכי טובים שאפשר רק לבקש ולחלום. אני גהה בילדי אמא של ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

דליה ח

New member
לבלה, עוד מעט שנתיים

הצלחתי לראות חלק מהסרטונים. לא ידעתי שהסיפור שלכם פורסם בתקשורת. ענת פשוט יפהפיה. וסיפור החתונה שלא התקיימה מצמרר. ענת לא זכתה ואודליה לא זכתה, ואנחנו נותרנו עם כאב גדול , אבל עם זכרונות טובים מהבנות שלנו. לא כל אמא זוכה ליחסים כמו שהיו לנו עם בנותינו. זו נחמה קטנה , לפחות בשבילי.

בלה ענת

New member
הי דליה

אצלי זה יהיה שנתיים אצךך ארבע גם אצל דנה של רותם בדיוק שנתיים עם ענתי שלי זה מצמרר ענתי אישה צעירה ואצל דנה ילד קטן ואף אחד מילדינו לא הספיק לעשות מה שהוא רצה וחלם. שבת שקטה ורגוע לכולם אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

ליהיS

New member
בלה..

ישבתי לראות את הסרטונים על ענת שלך. יש לך ילדה נהדרת, שמוקפת בכל כך הרבה אהבה. אנ י ורצה להאמין שיש מקום למעלה שבו נמצאים כל אהובינו..מחייכים כמו ילדתך היפה..

בלה ענת

New member
גם אני מקווה שישנו מקום טוב יותר

מקום ששם שום דבר לא כואב ישנה הרמאוניה מלאה בין כולם, אין מלחמות ואין שונאים החיים לא מה חשבתי
אמא של ענת אור

תודה.

ראיתי אתכם כולכם. וענת הייתה יפהפיה ומקסימה באמת. חיבוק גדול ממני.

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif איזה ילדה מדהימה, זה מאוד עצוב

כרגע אין לי מילים. רק חיבוק חזק.
לענת אור ז"ל

liat1953

New member
ראיתי את כל הסרטונים

מאד מרגש וכואב על האבידה הגדולה. אבסורד,יום שהיה אמור להיות המאושר בחייה הפך ליום לכתה. שולחת
לחיזוק ליאת

חיה אש

New member
בלה...איזו מקסימה

איזו יפה אהבתי את הסרטון של הצניחה ... באמת כל הכבוד לבן ואתר כזה אף פעם לא מסיימים כי אי אפשר להכיל את הכל....וכל הזמן מוסיפים עוד ועוד החברים של גיא פתחו ב facebook תחת "גרופס" אתר לזכרו ואני התחלתי בקטן אתר ב"עד עולם" ולאט לאט מוסיפים עוד ועוד דברים וכל פעם מישהו אחר מגיב או כותב ... אני אכן מאוד מקווה ש"שם" טוב להם ...

שרון123

New member
../images/Emo16.gifלענת

כל כך כל כך עצוב
טוב שיש זיכרונות טובים. כיף שהיו בין הילדים יחסים טובים. אבל נורא עצוב....

למעלה