ערב טוב לכולם

leikin

New member
ערב טוב לכולם

ברשותכם אני רוצה לשאול שוב שאלה על הזוגיות שלי :) אז שוב קצת רקע עלי: אני מגיעה לזוגיות הזו עם רקע לא פשוט במערכות יחסים. אני גרושה (בעלי לשעבר כל הזמן בגד בי) והאמון שלי מאוד נפגע מגברים ובכלל ממערכות יחסים. אנחנו כבר שנה ביחד. וזו באמת אחת השנים הכי יפות שלי. אני מאוהבת. נאהבת.. ובאמת שסך הכל טוב לי. כמובן שהרקע שלי מעט פגע אבל עם הזמן אני לומדת איך לתת אמון מחדש. אתם אמרתם לי כמה פעמים שהזוגיות הזו מאוד טובה, וגם אמרתם שהיא מובילה לנישואין. מה שנכון כי אנחנו מדברים על חתונה. אוקיי מה הבעיה: אנחנו גרים כרגע לא לבד. אם האחים שלו. רק בעוד חצי שנה נוכל (כשהחוזה יגמר) לעזוב לדירה משלנו. מפחיד אותי המעבר. אני מפחדת שהשינוי יעשה רע ליחסים שלנו. בנוסף, אני מאוד רוצה לדעת קצת אלינו כזוג... מה אתם רואים, כמובן אפילו את המינוסים שיש לחזק. אבל בגדול על עלינו כזוג... תודה!!! ליה שם האמא אלינה 20.09.84 מישה (מיכאל) שם האמא לודמילה 13.02.81

שלום לך

נראה כי את נמצאת עם אדם שמאד "רואה" אותך - רואה ומבין את צרכייך, שם אותך במרכז, מנסה להבין אותך. זה נראה אכן קשר נכון. מתוך חוסר אמון וגם מתוך קושי מסויים שלך לקבל את כל הטוב הזה. אני לא ממש יודעת להסביר אבל זה נראה שמשהו בתוכך מתקשה להיות עם אדם שכל כך |רואה" אותך. קשור כנראה להערכה עצמית שלך שנפגעה. ובכן מתוך כך את כל הזמן בתחושה שזה עלול להתפוצץ. שיבוא קושי. אני מציעה שתעבדי על עצמך. תגידי לעצמך בכל פעם שבא חשש ומחשבה שלילית : "אני ראויה לזוגיות טובה. מגיע לי שיאהבו אותי" ומכאן תודי על מה שיש לך ותראי רק איך זה צומח ומתפתח.

rasha911

New member
... ../images/Emo140.gif

אני מזדהה איתך מאוד ליה, גם אצלי החיים לא היו קלים
ובעד כל מילה שאמרה טל ברנויה . תעלי את ההערכה העצמית שלך ותתחילי להאמין עמוק בפנים שמגיע לך הטוב ביותר, מגיע לך להיות מאוהבת ונאהבת , כמה טובה היא ההרגשה של ה "נאהבת" במיוחד מבחור שאת כן מעריכה ורואה בו כבן זוג פוטנציאלי בשבילך
ואל תפחדי מאושר יקירתי תחשבי בצורה אופטימית , תרשי לעצמך להנות מהחיים , מגיע לך.

leikin

New member
rasha911

תודה לך :) זה תהליך. מאוד קשה. אבל אני בתהליך של לאוהב את עצמי. תודה רבה לך!!!!!

leikin

New member
הילה

תודה רבה לך :) את צודקת, הוא באמת מכיר אותי.. הוא יודע בדיוק מי אני. יש לנו תחושה מהיום הראשון שאנחנו מכירים כבר שנים... אני כל הזמן באמת כאילו מחכה לפיצוץ. מחכה שהלב שלי ישבר.
יש לי עוד שאלה ברשותך! כבר כמה שנים יש לי הרגשה לא טובה בקשר להריון. אני מרגישה שתהיה לי בעיה גדולה להכינס להריון. אני אפילו לא יודעת מאיפה ההרגשה. האם את יכולה לראות האם הכל בסדר? האם יהיו לי ילדים בשנתיים הקרובות?? תודה!

אני לא מרגישה שיש

בעייה כלשהי. לא ברורה התשובה של בשנתיים הקרובות אבל בעייה אין. תרצו - יהיה!

למעלה