ערב טוב לכולם

פלורוש1

New member
ערב טוב לכולם

בת 29 לא מזמן יצאתי ממערכת יחסים ארוכה הפרידה גרמה לי לבלבול, מבחורה כל כך מינית הפכתי למישהי נוראה אדישה לא מצליחה להתחבר חזרה לגוף שלי פתאום לא מכירה את עצמי יותר אןלי מישהו יכול לעייץ לי?

0 אור 0

New member
קחי לעצמך את הזמן

תפרגני לעצמך את הבלבול, את האדישות למין, את הצורך להכיר את עצמך מחדש. אחרי תקופה ארוכה בתוך מערכת יחסים, יש תחושה של אובדן, צריך לעכל את השינוי, שהוא אפילו בדברים הכי יומיומיים צריך להתרגל מחדש ללבד, לצורך למצוא פרטנרים אני מציעה לך לא לנסות "לחזור" למשהו, אלא לנסות לבחון מי את עכשיו ומה טוב לך עכשיו. לנצל את ההזדמנות לחדש קשרים עם חברות וחברים , עם המשפחה, עם עצמך. לחגוג קצת את החיים, ולפרגן לעצמך דברים ובילויים שאת אוהבת. המין ומה שקשור אליו, כבר יגיעו חזרה באופן טבעי.

../images/Emo20.gif פלורוש מתוקה

מתחברים כל כך לתגובה הנהדרת של אור, זו בדיוק התקופה בה את רוצה לתת זמן לעצמך, להתנהל בו מתוך סבלנות אליך ולתהליך שלך. אולי בתקופה הארוכה בה היית בתוך מערכת היחסים ההיא, נוצר הנתק מתוך ויתור על עצמך, על מי ומה שאת... מן הסתם, היה שם תהליך -לא מודע- שהצמיח את התחושות הללו. עם זאת-אנו רואים בתקופה הזו הזדמנות נהדרת לצמוח מתוך הכאב והבלבול. "כאילו מעפר פורחת שושנה.." [שלקוח משירה של רחל שפירא "היי שקטה.." ] זהו המקום בו את אט אט שבה אל עצמך, מתחברת אלייך חזרה... וכמו שאור כתבה, אז הכל ישוב חזרה באופן טבעי. את יכולה להעזר בנו ובכל חברי הפורום כאן, תוכלי להעזר אף באנשי מקצוע כדי לעבור תהליך עם עצמך, סוג של אימון אישי שיתן בידייך את הכלים להתבונן, וליצור את המרחב שלך, את הדרך שלך לעצמך. חיבוק
ליום נפלא ולהצלחה בכל אשר תבחרי, בן ואפרת

למעלה