ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

רציתי לתת לפורום הזה יותר פרסום.שידעו על קיומו.שיהיה לנו יותר אנשים פעילים פה.זה גם כיף יותר.כמובן אני לא מדבר על אמצעי התקשורת אלא משהו יותר פשוט.במקרה כזה אשמח לשמוע את דעתכם.

לדעתי

מה שאולי יותר כדאי לשים עליו דגש זה על כך שאין ממש קו אחיד לפורום.... לא קורה פה משהו מוגדר, ומאחר שאנשים מגדירים את הבדידות שלהם באופן שונה, אז גם המטרה שלשמה הם מגיעים או נמצאים בפורום היא שונה, וכשאין לגמרי מכנה משותף אנשים לא נשארים לאורך זמן.
לגבי יחצנות - אפשר להזמין אנשים מפורומים אחרים ע"י כתיבת הודעה, אפשר ליזום איזה משחק או משימה ואז הנהלת הפורומים מפרסמת, וכו'....
אני לא מתנדבת...

את האמת

חשבתי על זה.חשבתי על לבדוק את פירסום הפורום בכל הפורומים הקיימים.כמו שמפרסמים פורום חדש שמתחיל לפעול.

זה כבר קרה

כשנפתח הפורום...

עכשיו אם רוצים, צריך שמנהל הפורום יבקש מעמיתו המנהלים (בפורום המנהלים) אם אפשר לפרסם אצלם הודעה מטעמו, ואז לפרסם אחת כזו...
אבל אני מסכים עם אוהבת תה - אולי קודם כדאי שנמצא משהו קצת יותר "מוצק" להתבסס עליו מלבד שירשורי "בוקר טוב", "ערב טוב" ושירים...?

אופטימי

שיהיו יותר נושאי שיחה צריך גם אנשים.אם אני ועוד כמה לא כותבים פה הפורום לא זז.

האמת היא

שיש מקרים שאני נתקלת נגיד בשרשור מתפתח של שני אנשים, ויש אצלי כאילו תחושה שנוח להם ככה והם לא מחפשים עוד פרטנר באותו רגע ל"שיחה" שלהם, ואז אני לא מצטרפת, אבל כנראה שזאת פרשנות בעייתית שלי (כמו הרבה פרשנויות מוזרות שאני עושה בחיים
)

אף פעם לא

מנעתי ממישהו להשתתף בשיחות שלי עם פריאל ועם קפה.נכון אני מבין שלפעמים זה נותן אי נוחות לאחרים.

coffe to go1

New member
הי תה מה שלומך?

לגבי הקו אחיד אני מבינה למה את מתכוונת אבל זה לא שחייבים רק לדבר פה על בדידות למרות השם של הפורום , תקחי לדוגמא את הפורום גרושים לא מדברים שם רק על גירושים יש שרשורים שסתם מעלים ואם במקרה יש למישהו שאלה שקשורה לגירושים אז עונים.. אותו דבר לגבי הפורום הזה אנשים יכולים לבוא ולשתף את מצבם אם זה בדידות או כל דבר אחר ושמתחילים להכיר את חברי הפורום אז מדברים על כל מיני דברים..

בעיקרון מסכימה איתך

אין ספק שאי אפשר לבסס את כל הפורום רק על באסה ודברים כבדים, אבל יותר התכוונתי שסתם לדוגמה יש אנשים שמחפשים פה באמת חברים כי אין להם, יש אחרים שנמצאים פה כי משעמם להם, יש אחרים שמחפשים זוגיות, ויש אחרים שמוקפים חברים/זוגיות אבל לא בהבנה או עומק,
בקיצור יש כמה קבוצות פה של אנשים והתכווננויות, ומה שקורה זה שמישהו לדוגמה יכול לבוא ולשתף פה בפורום במצוקה שלו, ולהרגיש שזה לא באמת בית חם לשפוך את הלב כי מישהו מ"קבוצה" אחרת לא באמת יבין אותו או לא יהיה סבלני ויגיב בצורה לא מתאימה,
זו כמובן רק דוגמא אחת...

coffe to go1

New member
את צודקת במה שאמרת לגבי

"קבוצה" אבל לגבי הפורום הזה אני לעולם לא נתקלתי בהודעה מעליבה באיזשהי דרך כלפי מישהו ששפך את ליבו.. להיפך בקטע הזה בהשוואה לפורומים אחרים שביקרתי בהם פה באמת נעים ומקבלים כל מי ששיתף את ליבו.. אני לדוגמא סיפרתי פה דברים שלא הייתי מעיזה לספר לפני ש"הכירו" אותי וגם אחרי. זה פורום תומך ומכיל ומקבל להבדיל מפורומים אחרים שנתקלתי בהם..

לאו דווקא התכוונתי להעלבות

כי זה באמת אין פה כ"כ,
אני לא לגמרי יודעת להסביר

שתדעי אוהבת תה

פה אנשים נתנו לי תחושה מאד טובה שהצגתי את עצמי לראשונה וסיפרתי את הסיפור האישי שלי בניגוד לפורום אחר שנתן תשובות מבאסות כמה חודשים לפני שכתבתי פה.הכל תלוי מי נמצא בפורום.

coffe to go1

New member
ערב טוב

אני כבר חושבת על זה הרבה זמן ואין לי ממש רעיונות חוץ מפרסום בפורומים אחרים כמו שמתפרסם פורום חדש.. מעבר לזה לא יודעת מה עוד אפשר..

אפשר פשוט לרשום במסר

למישהו מההנהלה אם יכולים באחת ה"קוביות" של העמוד הראשי לפרסם הזמנה לבקר בפורום, אני חושבת שעושים את זה מפעם לפעם גם עבור פורומים קיימים וגם ללא משימה/משחק. רצוי נראה לי רק שהשרשור הזה ירד טיפה למטה לפני כן....

חידUש

New member
מה דעתי? ראשית - שם הפורום לטעמי "מבריח"

"בודדים" - מי שיש לו קושי להודות / לחשוב / לומר בקול.... לא יודעת מה,
אם יכתוב כאן אולי, ואני כותבת בזהירות, אולי זה סוג של "חותם רשמי".
מי רוצה להודות שהוא בודד? גם כך זו הרגשה לא פשוטה.

אני לא בודדה ואין לי בעיה לכתוב ולשתף ואני אפילו נהנית.
הצצתי ונפגעתי - לפחות בתחושה, ואז המשכתי לכתוב.

אז ראשית - צריך שם מפתה / מושך / מאתגר שיתוף והשתתפות.

שנית - אפשר להוסיף פרסומת / קישור לפורום, בחתימה האישית.

שלישית - כל אחד יכול לפנות ולהזמין גולשים בכל מיני פורומים.

רביעית והכי חשוב - אנחנו, הכותבים הקבועים צריכים אולי לכתוב יותר,
ולגרום לתחושה של פורום תוסס, עם פעילות, וכך מי שיציץ יהיה לו שווה וכדאי
לקחת חלק.

חמישית - סבלנות..... בואו כולנו נעשה את הפורום למרובה גולשים,
כל אחד במקום הקטן שלו וביחד נצמח למקום גדול.

שישית - נדמה לי כי מנהל פורום אמור להיות הקטר, המוביל, הכותב,
הפעיל ביותר. סוג של דוגמא אישית.

שביעית - אסור לשכוח כי הפורום הוא מישור אחד וירטואלי בחיי כל אחד ואחת,
ויש עיסוקים נוספים.

שורה תחתונה - רצון רצון רצון. זה כל הסיפור!

למעלה