ערב טוב לכולם!!

catwomano

New member
ערב טוב לכולם!!

כתבתי עכשיו הודעה נורא ארוכה ומפורטת והיא כרגיל לא נשלחה לי (בעיות תקשורת) :] אבל תוכנה היה כלהלן- קניתי לי בפנאי לי בת"א בהשראתכן, קופסאת עץ, וחמסת עץ, דבק מפיות מט, משחת עציוב שני בדי ציור 20*20 3 צבעי עץ 2 מפיות מעוטרות וסטפ 1+2 ואולי עוד כמה דברים שפרחו מזכרוני, אבל אני רוצה לדעת האם אני יכולה להדפיס תמונה מהמחשב (משהו שהורדתי לי פה למחשב) ולהדביק איך שהוא על העץ ? במה להשתמש להדבקה? האם ישנה אפשרות להשתמש בדבק מפיות? לעזרתן אודה

בל בל

New member
ערב טוב

מהניסיון שלי אין בעיה להשתמש בתמונה מהמחשב לצורך הדבק ותשתמשי בדבק שבו את משתמשת להדבקת מפיות. דרך אגב את יודעת שיכלת להכין דבק לבד לפי המתכון של אביבה ובכך לחסוך כסף או שעדיין לא הסתכלת במאמרים? בכל אופן בהצלחה ותראי לנו את התוצאה הגמורה שלך ענבל

וחשוב לציין - לא למרוח לקה נוזלית

על העבודה. להשתמש בלקה בספריי, כדי שהדיו לא יימרח.

catwomano

New member
לכה ספריי..

נכון, את צודקת בהאמת קניתי גם לכה האם על ציורים שקונים מחנויות (כל מיני "פרסים" כפי שנקראו בילדותי) ניתן למרוח לכה או שחייבים או אולי עדיף ספריי?

catwomano

New member
דבק לבד...

איפה ניתן למצוא את המאמר? כי דבק לבד באמת לא קניתי האם לדלל את הדבק הפלסטי במים?

lilachh

New member
תיסתכלי בפינת העצה או במאמרים

זה נמצא גם שם וגם שם יש שם איך לעשות דבק דקופאז´ לבד... בהצלחה

Lורליי

New member
אני לא ניסיתי

אבל נאמר פה שיש סכנה של מריחת (נזילת) צבעים. לעומת זאת ניסיתי להדביק לעץ תמונה שהודפסה על ניר פוטו בהדפסה פוטו כימית עם דבק ספריי וזה יצא אחלה. בהצלחה רוצים לראות תמונות :)

catwomano

New member
תודות../images/Emo41.gif

אני אנסה , מקסימום הלכו 202.63 ש"ח (הנזק מפנאי לי..) ולגבי דבק מפיות , קניתי כזה שמתיבש מט, זה משנה?

lilachh

New member
אני הראיתי פה ברכה לפני כמה ימים..

התמונה הודפסה על נייר מדפסת רגיל!!!עליו נעשו סטפ1 סטפ2 ומריחת לכה, כלום לא קרה, שום דבר לא נמרח ויצר מצוין...למרות שנאמר פה כמה פעמים לא לעבוד עם הדפסה שנעשתה על נייר רגיל..

Lורליי

New member
אנחנו שמחים לשמוע

:) (לפחות אני) זה ניר רגיל או פוטו או? ואיך הדבקת אותו (לבריסטול?)?

lilachh

New member
לור - תמונה שהודפסה על נייר a4 רגיל

, הדבקתי את הנייר על קרטון ביצוע עם דבק uhu ומשם המשכתי...משחת עיצוב מסביב - צבע זהב על משחת העיצוה, סטפ1 + סטפ2 על הכל , פטינה, ולכה למריחה על הכל, לשמחתי יצא מצויין וכלום לא נמרח. באמת היו לי חששות בגלל הנייר הרגיל כי נאמר כמה פעמים שרק נייר פוטו טוב, בגלל שלא היה לי נייר פוטו בהישג יד החלטתי לנסות בכל זאת....

מתנצלת מראש אם השאלה נשאלה כבר

המון פעמים אבל... פטינה.. מה זה? חייבים למרוח לפני הלכה? או שזה חלק מתהליך הפיצוצים?

מקפיצה...

lilachh

New member
פטינה

פטינה בשילוב עם צבע משמש להבלטת הפיצוצים, לכן משתמשים לפני הלקה, לקה מורחים בסוף בסוף....תכנסי לפינת העצה יש שם המלצות זולות וזמינות יותר לפטינה, שווה ביותר...

לילך1

New member
מריחת הצבע של התמונה

הנושא של צבע נמרח מהתמונה שהודפסה במדפסת ..תלוי בסוג הדיו שיש במדפסת.... כשקניתי את המדפסת שלי והדפסתי בראש דיו המקורי ..לא משנה מה מרחתי על התמונה הצבעים לא נמרחו ולא השתנו כשהחלפתי ראש דיו אז כל מריחת חומר על התמונה שינה את הצבע שלה ... אני מדביקה את התמונות מהמחשב בעזרת דבק פלסטי רגיל ....ודואגת ליישר את התמונה מהמרכז החוצה כדי שלא יהיו בועות אוויר מתחת לתמונה

למעלה