ערב טוב לכולם

המשך לעוזרת

לצערי הרב הבאתי אחרי יאוש רב עוזר ונראה לי שיש דברים בגו יותר יצירתית לא אוכל להיות דרך אגב הפסקתי לפנק את בעלי אני ממש כועסת

ערב טוב לכולם

גם אני צריכה את עזרתכם אני אשה עובדת אמא לשני זאטוטים בני 4 , ושנתיים בעלי לא מסוג הבעלים שמקל ועוזר ולא מפרגן דווקא מהסוג המאד ביקורתי . בסיום יום עבודה מחוץ לבית חוזרת אני למשמרת שניה בביתי אם יש קצת בלאגן אז הוא מתרתח מה עושים ??????????? help

amitmom

New member
אישה מתוקה..אני נקרעת

בין לבעוט לך בישבן על מנת לעורר אותך ובין לחבק אותך ולומר לך שיהיה טוב. אם בעלי היה מתעסק עם העוזרת או כל אחת אחרת הוא היה עובר לאמא שלו מידית ולצמיתות. יש פה ענין פעוט של כבוד לאשה שאיתך. אני מבינה שאת אוהבת אותו והכל נפלא וטוב א ב ל לא בכל מחיר. לא מקובל עלי שאישה צריכה לעבוד 2-3 משמרות רק בשביל שהבעל שלה יהיה מבסוט. מה קרה? חזרנו לחשכת ימי הביניים? את עובדת מחוץ לבית. את עובדת בבית ואת עובדת עם הילדים. האם בעלך לא שמע על קצת פרגון, עזרה, שותפות. מונחים בסיסים של מוסד הנישואים. אני אספר לך משהו אישי שלי, חמתי נוהגת לקום כל יום בשעה 5:00 בבוקר כדי לבשל ארוחה חמה לחמי. האדון לא אוהב ארוחות קלות או קרות ורוצה ארוחה חמה וטריה כל יום. מיותר לציין שהיא גם עובדת משרה מלאה משמונה עד חמש. הבהרתי לבעלי מהיום הראשון שלא יקום ולא יהיה כדבר הזה בביתנו ותשמעי.. נפל לו האסימון. הרבה חיבוקים שלוחים לך מממני.

הגנובה

New member
אני מצטערת אם אני לא נשמעת

תומכת
איזו מין אהבה זו
... עם כך הוא מתנהג... הוא לא אוהב אותה
שום אהבה לא מצדיקה הפיכת אחד מבני הזוג לעבד או שיפחה
אני שומעת כאלו דברים - והדם עולה לי לראש
אני לא מסוגלת להציע סימפטיה כי אני חושבת שהיא מעוללת זאת לעצמה
מה היא חושבת
- שזה ילך וישתפר
- הרי עם חלוף השנים הדברים ילכו ויהיו יותר גרועים
האם היא באמת מעריכה את עצמה כזבל אנושי
- אני חושבת שלכל אישה (או גבר) מגיע הרבה יותר ממה שהיא מקבלת
ת-ז-ר-ק-י א-ו-ת-ו
ת-ע-י-פ-י א-ו-ת-ו ל-כ-ל ה-ר-ו-ח-ו-ת
יו
איך אני בקריזה

amitmom

New member
גנובה גנובתית..אני מסכימה איתך

אבל אי אפשר לומר לאישה בכזה מצב "תשמעי, את מפגרת, תראי מה קורה לך מול העינים". אני בטוחה שהיא לא תמימה והיא מבינה יפה מאוד מה קורה אצלה בבית ומי הוא בעלה ונכון שצריך לפקוח לא את העינים אבל גם צריך לתת יד מושטת וכתף לבכות עליה באותה הזדמנות. נשים במצב כזה לא יכלות לספר את זה לאף אחד. בטוח שלא את המשפחה שלה כי אז יהיה מזה בלגן שלם והמשפחה שלו תתמוך בו. אני מודעת לעובדה שהיא פנתה הנה תחת זהות בדויה בשביל לקבל קצת תמיכה, אוזן קשבת ואפילו אמפטיה. לחברה טובה שלי לא עזר שאמרתי לה מליון פעם שבעלה המ---ק מתנהג אליה כמו זבל אנושי. המפגרת פשוט אהבה אותו וחשבה שתוכל לשנות אותו. לפעמים אדם צריך להבין לבד מה קורה לו ואנחנו בתור הצופים מהצד צריכים לתמוך בו והחזיק אותו חזק כשתבוא הנפילה. פרט לזה..כל אדם בוחר את גורלו ומשנה אותו בהתאם לנסיבות והשאר הסטוריה.

הגנובה

New member
בעלך ה"נחמד" התעסק איתה../images/Emo35.gif...

התעסק איתה
הלו
יש מישהו בבית
בעלך ה"נחמד" הוא מאוד ביקורתי
.... בעלך ה"נחמד" מתעסק עם העוזרת
... עוד מעט תספרי לנו שבעלך ה"נחמד" גם מפליק לך לפעמים... לא תמיד.... אבל לפעמים...
.... הלו
אולי תתעוררי ותריחי את ה-
עם בעלי היה כזה "נחמד" - הוא היה מוצא את עצמו בחוץ על ישבנו ה"נחמד"... עדיף על שיח של קקטוס (אפרופו כיסא החמות)
אני אשתמש במשפט של ורדה רזיאל ז´קונט: ת-ז-ר-ק-י א-ו-ת-ו
לסדר לו את הבית
הייתי מסדרת לו ככה שיברח מהבית

nightroll

New member
קודם כל

אם בעלך הנחמד התעסק איתה, למה אתם עוד ביחד? ולמה את צריכה לפנק אותו ולעשות מה שירצה אותו, אפילו אם הוא ביקורתי? להיפך, שישרף העולם, שהבית יהיה הפוך ומגעיל. מפריע לו? שהוא ינקה. יש בדיחה שהולכת ככה: הבעל חוזר יום אחד מהעבודה ומוצא את הילדים בפיג´אמות מלאים בוץ ולכלוך, מתגלגלים על הדשא ומתיזים בצינור זה על זה. הוא נכנס לבית ומוצא אותו הפוך, כלים מטונפים על שולחן המטבח, צנצנות שוקולד וריבה פתוחות, המקרר פתוח, עטיפות ממתקים על הרצפה, הכלב מלקק חלב שנשפך... הבית כולו הפוך, בגדים נקיים ומלוכלכים בכל מקום, תוהו ובוהו בכל הבית. הוא ניגש לחדר השינה ומוצא את האישה מכורבלת עם ספר במיטה, ושואל אותה "את חולה?" והיא עונה לו: "אתה יודע איך כל יום אתה חוזר הביתה, מוצא אותי עייפה, ושואל אותי ´אפשר לחשוב, מה כבר עשית היום?´" הוא עונה "כן, נו?" והיא מחייכת אליו חיוך מתוק ואומרת: "אז היום לא עשיתי את זה".

קודם כל

אני אוהבת את בעלי אבל מאד כועסת יש לך דרך להציע להפוך את האהבה לשנאה ? איך עושים זאת כשאוהבים ?

כל כך מבינה היתי בסרט הזה

וגם היתי מטופלת ב5 ילדים ובאמא חולת סרטן אך שהילדים גדלו ופרחו מהבית גם לו נתתי ביטה ב---ת רק אז קיבלתי את השכל חבל על השנים הטובות באם הוא לא מתעשת ונותן יד תומכת מה את צריכה אותו בכלל אני מציעה תעשי חושבים שמרי על עצמך ןתיהיחזקה

למעלה