ערב טוב לכולם...

ערב טוב לכולם...

בתור גבר לובש מכנסיים מובהק, הרשו לי לומר משהו קטן על נשים, או יותר נכון, על אותן הנשים הנמצאות בצ`אטים. בתור התחלה, נתעלם מאותן נשים עד גיל 18, או אולי אפילו עד גיל 20 שתפקידן בצ`אט הוא ``להעביר זמן``, כי זה משעמם נורא לדבר איתכן. גברים היום רוצים ת`כלס, וצ`אט עבורנו זאת דרך יפה, להפוך קשר בצ`אט, לקשר טלפוני ולידידות עמוקה. אמנם זה נראה שכל הגברים בצ`אט מחפשים רק סקס, וזה אולי נכון, אבל באופן חלקי. אני מאמין שרוב הגברים המחפשים סקס, יהיו מוכנים להתפשר על פחות מזה אם תגידו להם את זה. אמנם רק חלק, אבל בכל זאת. ועוד שאלה קטנה לבנות המין היפה (לא כולכן): האם זה באמת נכון שכל בחורה בצ`אט מחפשת ``אהבה`` ``בעל`` ו-``3 ילדים וכלב`` ? למה אין בחורות שבאות ומודות, אנחנו רוצות לעשות סקס. סקס זה בסה``כ הורמונים שפועמים בגופינו, גם בגוף זכרי, ואני בטוח שגם בגופכן יש הורמונים. את היצרים שלכן אתן מעדיפות לספק לבד, ולא לספק את זה דרך גברים בצ`אט. אם יש את אותן הנשים שמודות שהן באמת רוצות סקס, אז או שהן קוקסינלים (מישהו סיפר קודם), או שהן בנות 12, או שאלו 2 בנות בנות 14, אבל נניח שקיימת הבחורה שרוצה סקס, ואפילו סייבר סקס זה דבר מתקבל על הדעת, אז אני שואל את עצמי: ``אם הגבר שאיתו דיברתן סיפק אותכן בעזרת מלים, אתן לא חושבות שהוא יכול לספק אותכן גם במציאות?!`` או בצורה נוספת: ``אם הגבר שאיתו עשיתן סייבר, היה מושלם בסייבר, והייתה התאמה מלאה, האם הוא לא יוכל להתאים במציאות?``. בד``כ מה שקורה הוא שאחריי שנשים גומרות באמצע הסייבר, הן הולכותף מתנתקות, ולא תמיד אפילו מספרות אם הן גמרו. הגבר לעומת זאת, גם אם הוא גמר, הוא מחכה לראות את תגובתכן, ולראות האם תרצו אותו במציאות... אז למה הצביעות הזאת? מה רע בקצת מידה של כנות? בנים שקרנים בצ`אט, (לא כולם), אבל למה אתן רוצות להתחרות בהם?? מה עם קצת יושר אישי....ומידה של הגינות כלפיי אותם הגברים אומללים שאתם מדברים איתם בצ`אט? *** הכותב אינו אומלל, בטח שלא נואש, ומכיר את הנושא מקרוב מאוד ***

להולדן..........

לפני הכל, קודם כל ברוך הבא לעולם הסקס שלנו!! אני מקווה שתהנה ותתענג משהותך פה!!!!! אני גם רוצה להגיד לך שקראתי 3 דברים שכתבת, ואני רוצה להגיד שאני אוהבת את צורת כתיבתך, תמשיך ככההה!!! =========================================== בקשר למה שכתבת,כמו שאתה יודע יש מיליוני אנשים בצאט, יש את הלא רצינים ,ואת הרצינים את הילדים ואת המבוגרים. ואנחנו עם הזמן לומדים לזהות אותם.. וללאט מכירים אנשים באותה רמה שאנחנו רוצים להכיר. וסתם עצונת קטנה אין צורך להכליל יש ויש ואם אנחנו חכמים אנחנו דגים את הטובים!!! שיהיה לך ערב מקסים מופלא ועם המון פנטזיות וסקס....... ממני חוקרת פרטית

קודם כל תודה על המחמאות.

משום מה המורה שלי לספרות לא אהבה את צורת הכתיבה שלי (וגם לא עשיתי בגרות בזה, עקב הגרלה (מישהו עוד זוכר את הימים האלו?!)), גם בחיבור לא הייתי משהו. האמת היא שצורה הכתיבה שלי השתנתה (ואל תתפסו אותי במילה), משני אנשים, אחד הוא יאיר לפיד והטור שלו בכל יום שישי במעריב (מת עליך, יאיר), והשני זה אתגר קרת, שאת ספרו ``געגועיי לקיסינג`ר`` סיימתי לקרוא (רק) עכשיו. ולעניינינו, מהניסיון הרב שיש לי בצ`אטים, אני יודע לזהות את הבנות הרציניות והבנות הפחות רציניות. זה לא כ``כ קשה, אבל צריכים להכיר את סוגי הטיפוסים המסתובבים בצ`אט לשם כך. משום מה, אני נוטה יותר להעדיף לדבר עם בחורות מבוגרות ממני 23-30. על אף שהכוונות של שנינו שונות, אני יודע שלפחות שיחה עם בחורה שכזו היא שיחה כנה. עקב גילי הקטן יחסית (22), אותן נשים, נרתעות מלדבר איתי, למרות שבסה``כ המטרה של שנינו היא לדבר עם אנשים. האם הן מסתירות שהן מחפשות בעל ולכן לא רוצות לדבר איתי? אבל השיחות הכי טובות, הן כאשר השיחה לא מתחילה בצורה משעממת כמו: ``שלום`` ``שלום`` ``מה שלומך?`` ``בסדר, ואת?`` ``אחלה, בן כמה?`` ``22, ואת`` ``18. מאיפה?``...טוב, ההמשך ברור. שיחה שמתחילה ככה סופה לכישלון מיד אחרי השאלה: ``נו, אז מה את עושה בחיים?`` שורה חדשה, לא אוהב שיחות שכאלה, צריך ללמוד לדבר אל בנאדם בגובה העיניים, להיות ישירים, לא בוטים, ורק אחרי 20 דקות של שיחה, להתחיל לנחש על פי הרמה האינטלגנטית של אותו אדם בן כמה הוא, ותאמינו לי, יש הפתעות בזה. קרה שדיברתי עם בת גילי, וחשבתי שהיא בת 27, וקרה גם להפך. יקח לי קצת זמן, עד שאתחיל לספר חוויות, פנטזיות, מהמציאות, אז תסלחו לי, למרות שאני נפתח דיי מהר כמובן, שיהיה לכם ערב טוב

למעלה