ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

נעים לחזור לפורום אחרי כמה ימים ולראות שמות מוכרים חדשים. להלן כתבה שתתפרסם בבטאון הקרוב

fireman

New member
ערב מצויין

הכתבה מדברת בעד עצמה....כל מילה מיותרת ממש ריתקת אותי למסך.... לגבי ביטואן הכבאים הקרוב....מתי נראה אותו סוף סוף והאם תהיה מוכן להדליף לנו קצת על קצה המזלג מה יהיה בביטאון הקרוב?...הדלפה בלעדית לפורום
אני אשמח מאוד... ד"א יהיה משהו על באר שבע?

הדלפות מהבטאון הקרוב

תמונת שער מאסון התאומים כתבה על האסון(מצורפת לפורום). כתבה על נשים בשרותי הכבאות (ניתן להוסיף גם אותה לפורום לתוך הדיון שנערך בפורום בנושא הנ"ל). כתבות על חומרים מסוכנים ועל שלבי טיהור. פינה קטנה של אתרי אינטרנט. כתבה על שלום שרעבי ז"ל חברי הכבאי שנשאר צעיר לנצח ואזכור אותו לעולמים.

fireman

New member
באותה פינה קטנה של אתרי אינטרנט

נמצא גם הפורום והאתר של באר שבע וכמובן שאר אתרי הכיבוי שרצים ברשת ושייכים לתחנות הכיבוי בארץ?

שלח לי פקס עוד היום

שלח לי פקס עוד היום ובו רשימת כל האתרים שהזכרת כולל אתרים אחרים שווים לדעתך וכתובת פורום זה. אני אנסה להכניס זאת בתקווה שזה לא מאוחר מדי. 036900483 לפני שאתה שולח צלצל אלי ל 036900444

fireman

New member
ליאור ידידי

שלחתי לך את הכל כמסר אישי כי האי מייל שלך לא מפורסם פה.... אני אשתדל לשלוח לך את זה גם בפקס... תודה

fireman

New member
שכחתי שבתור מנהל הפורום

אני יכול לראות את הכתובת אי מייל של המשתמש גם אם היא חסויה....קבל תיקון....שלחתי לך גם לאי מייל וגם לתיבת מסרים בתודה מראש ערן אייל

DJNYC

New member
ורק אתמול כובתה האש....

ובכך הפכה לשריפת המבנה הארוכה בהיסטוריה.

למעלה