ערב טוב לכולם

Shakty

New member
ערב טוב לכולם

אני חדש בפורום אבל עתיק עתיק בפלויד... במהלך החיים צברתי איזה אוספון קטן של דיסקים שלהם ותקליטים שלהם, כמה מהם נדירים תקליטים (ויניל צבעוני) Lost In the Corridors - מכיל גרסה ראשונית של ECHOES עם מילים שונות (איכות בינונית) Omayyad & Circus Days Pink is the color - בוטלג ישראלי. אחד האהובים עלי: Wavelenghts : קטעי סטודיו שפלויד עשו לטלויזיה הגרמנית, הצרפתית ול BBC (נחיתה על הירח). דיסקים יש הרבה אבל כמה בולטים : BBC SESSIONS - ארבע דיסקים. RELICS לפני שיצא בעטיפה הכחולה - בוטלג אוסטרלי עם העטיפה המקורית שכולל גם את כל הסיגלים המוקדים שלהם (Candy & a current bun, Apples & Oranges, Point me at the sky וגם משום מה כולל את הקטעים מתוך זבריסקי פוינט. Syd Barret Peel Sessions. ועוד ועוד. פלויד וגונג (שגם להם יש לי אוסף נחמד מאוד) הם הלהקות שאני הכי אוהב והכי משקיע באוסף אבל יש לי פרוג ופסיכדלי המון באוסף. שאלה לציפציף או למי שמכיר : אותה גרסה של ECHOES שקיימת אצלי ב Lost In the Corridors עם מילים שונות קיימת באיכות טובה מאוד בבוטלג אחר - מה שמו ? תודה מראש, Playing the games we know end in tears, The we've playing for thousand and thousand...

שלום Shakty וברוך הבא ../images/Emo140.gif

לפורומנו. אני שמחה לראות אוהד "שרוף" של הפלויד בינינו, ואני בטוחה שיש לך הרבה מה לחלוק עמנו. למשל - האם תוכל לשתף אותנו מה יש בדיוק בכל הבוטלגים האלו? חלקם (רובם) אינם מוכרים לי בשם. באשר ל-Echoes: אני מתכוונת לכתוב על ההסטוריה של הקטע, במסגרת השרשור הדן ב-Meddle, כחלק מפרוייקט השירים. אתה מוזמן להשתתף גם כן, ולתאר את הגרסה האלטרנטיבית הזו, לטובת אלו שאינם מכירים אותה.

Shakty

New member
פינק פלויד ובוטלגים

לגבי שמות של בוטלגים - כיום יש עם זה קצת בעיה - כיוון שכל ילדון יכול ליצור אוסף של קטעים מכל מיני הופעות וכולי - לקרוא לזה בשם וליצור בוטלג אין אפשרות לעקוב אחרי הכמויות המטורפות של בוטלגים הנושאים שמות שונים אך מכילים קטעים זהים. בימים היפים של הויניל הייתה נדרשת אופרציה שלמה כדי להפיק בוטלג - דבר שייצר דאטה בייס שמכיל בוטלגים "אמיתיים" - כלומר ויניל שהפך לדיסק. טיפה על היחס שלי עם פינק פלויד - מבחינתי אם ווטרס היה זוכה במשפט שלו נגד הלהקה על הזכויות על השם הייתי מרוצה. למעשה אני כל כך פאנט בגישה הזו שמבחינתי הפלויד לא קיימים יותר מ1984. כהוכחה היחידה לצדתי אני מביא לראייה שרוב החומר שהם עשו מאז הוא הקלטת הופעות חיות וחזרה על חומרים ישנים. ווטרס לעומת זאת לא הפסיק ליצור ואחד מהשירים שלו שאני אוהב במיוחד הוא מפס קול אגדת 1900 - LOST BOYS CALLING. אני אנסה במהלך השבוע הבא לתת ממש PLAYLIST של הבוטלגים שיש לי אבל בקצרה - אני מתמקד בהקלטות אולפן יותר מהופעות חיות. יש לי גם אוסף וידאו נחמד שלהם צירפתי רשימה חלקית (זה מה שהעברתי בינתיים למחשב יש עוד 3 קלטות וידאו...)

יפה...

התכוונתי לאילו קטעים יש, מהיכן (הופעות? הקלטות של ה-BBC? וכו'), וזאת בגלל שלחלק מהקלטות אלו יש ערך הסטורי ואמנותי, במיוחד אלו משנות השישים ותחילת שנות השבעים, וכדאי להציגן בפני הפורום. ואין צורך לצרף רשימת קבצים.... בעצם, זה לא רצוי.

אכן, די מגניב.

לי יש פה גם איזה בוטלג הופעה שתגלגל לידי מתישהו, שמכיל את אה"מ, יוג'ין ועוד כל מיני דברים נחמדים.

בחור.אתה רציני.

גם אני כמוך,עתיק עתיק עתיק,שבתקופות היפות היתי מסתובב כמו מורעל ברחבי לונדון על מנת להשיג בכל דרך אפשרית כרטיס להופעות,ואפילו הצלחתי פעמיים.מספר פעמים. היו לי בעבר המון תקליטי וניל,חלקם נדירים,ואפילו קלטת שהצלחתי להקליט בגניבה תוך כדי הופעה,(וכמעט חטפתי מכות),את התקליטים מזמן חילקתי והיום אני מצטער,אתה יודע יש שלב בחיים שעוזבים הרבה דברים חשובים בגלל מרדפים אחרי קריירה. אשמח מאוד אם תשתף ותשתתף,ואולי קצת לרענן זיכרונות.

האם לא שאלתי אותך כבר

מה זכרונותיך/רשמיך מההופעות? אם לא, אני שואלת עכשיו מאחר ואתה - כנראה - היחיד בפורום שראה אותם בהופעה.

נימרודל

New member
שלום שלום!!!!!!!!

MATE??? חיחיחי... ובכן שלום לך, אתה בטח כבר רואה שיש פה אנשים מכל שכבות הגילאים אני חושבת שזה מאד חיובי... למרות שאני מזזזזה מקנאה בכם ה"זקנים"...

לא שאלת,אבל אני מבטיח

תעשי חשבון כמה שנים עברו מאז 1977,אבל אני מבטיח לכתוב חוויות וזכרונות,יש דברים שלא שוכחים, תני לי כמה ימים,כיוון שאני די עמוס בשבוע הקרוב.

יש לך בוטלגים עם סיד בארט?

או ראיונות איתו או משהו?אולי יש לך לינקים להורדה שתשלח לי בפרטי כי אסור בפורום....

Shakty

New member
יש לי בוטלגים שלו ואיתו אבל

הכל קנוי - אין לי לינקים. לגבי ראיונות - יש לי PICTURE DISC שלהם עם ראיון משותף.

למעלה