ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

אני אמרתי אני אוהבת אותך אבל רוצה יותר אז הוא הביט ואמר זה מריח לי כמו תחילת הסוף איזה סוף שאלתי וכמעט שריחרתי את חולצתו כמו כלב את יודעת הוא זרק וסובב את הגב סובבתי אותו חזרה אליי ואמרתי לא אינני יודעת על מה אתה מדבר והוא בחוסר סבלנות הטיח עד עכשיו הכל היה יפה פתאום את באה לי ביציאות ששום דבר לא מספיק שאת רוצה יותר אמרתי לך עוד בהתחלה שאין יותר אני נותן מה שאני יכול יותר מזה אין נעלבתי מה הוא חושב שאני מסחטת מיץ? מה בסך הכל ביקשתי? הרגשתי את הדמעות מבצבצות בעיניי מה פתאום לבכות עכשיו? צריך להשיב מלחמה וכמה שיותר מכאיבה אז שינסתי מותניי ואמרתי נמאס להיות זאת שיוזמת נמאס לי להיות האקרובטית היחידה זו שדוחפת זו שמנדדנת ואתה מסתרך לו מאחור כמעט ונגרר אני לא עגלה ולא סוס אני אישה ורוצה להאהב כמו אישה אני צריכה גבר שיאהב אותי לא פודל שאומר שיותר מזה הוא לא מסוגל והלכתי עד עכשיו הוא לא צילצל ואני נשארתי בבית מחכה לו שיבוא שיתן סימן שזה אינו תחילת הסוף ברברית

לאחר שקראתי

את מה שכתבת כמה וכמה פעמים הגעתי למסכנה שאולי אתם לא מתאימים, לו טוב במצב הקיים ולך לא...את מצפה ממנו ליותר אבל חשבת אולי שהוא לא יכול לתת לך יותר? או אולי לא רוצה? ואולי זה סימן טוב שזה תחילת הסוף, ככה תכירי מישהו שיתן לך את מה שאת רוצה וכמובן שתתני לו מתוך אהבה את מה שהוא רוצה מאחלת לך אושר ואהבה

למעלה