ערב טוב לכולם

nobodys girl

New member
ערב טוב לכולם

שוטטתי קצת בפורום, וחיפשתי תשובה לשאלות שלי ולא הצלחתי כל כך. אנחנו עוברים דירה בקרוב, לבית חדש שעכשיו בונים. זה אומר שהוא ריק לגמרי, ואני מתחילה פחות או יותר מאפס. המידות של החקר הן 3.5X4 והגובה הוא 3 מטר. על שלושה קירות יש חלונות. יש יציאה למרפסת והדלת נמצאת בקיר שאין עליו חלון. החלונות הם חלונות בלגיים עם מסגרת כחולה כהה והדלת תהיה בגוון דובדבן וככה גם הארון הענק שצפוי. (מוסיפה שרטוט כללי של העניינים). החלטתי בסופו של דבר על צבע כחול בהיר (דיי בלו של טמבור) לחדר. מעל המיטה יהיה ציור קיר ענק של הנסיך הקטן. ורציתי לצייר עננים על התיקרה שאלה ראשונה- כדאי לצבוע את התקרה בצבע של החדר ולצייר עננים בלבן? או לקנות ערכת ווש של נירלט? מישהו פעם עבד עם ערכה כזו? הריצפה היא אבן חלילה, בגוון חום בהיר. שאלה שנייה- כדאי לקנות שטיח בגוון מחמם ומזמין כמו אדום או קוניאק או להשאיר את הריצפה חשופה? (הבלטות גדולות- ארבעים על ארבעים, אבל הריצפה נראית כמו משטח אחד). יש לי תריסים חשמליים... שאלה שלישית- וילונות, כן או לא? ואם כן מאיזה בד? תאורה... ראיתי באיקאה ספוטים לתיקרה. וחשבתי אולי לקנות מנורה שמורכבת משלוש נורות שכל אחת מהן מאירה לכיוון אחר, ולעשות כל אחת בצבע אחר.. זה.. בסדר? :) אני חושבת שזהו המון תודה לכל העונים והעוזרים

מקסימה1

New member
האם זה החדר הפרטי שלך??

מתוך כל הבית?? דבר שני- ספרי לנו מי את,בת כמה פחות או יותר, ולאיזה מטרה יש לעצב את החדר? האם זהו חדר אורחים? או חדר שינה שלך? אשמח לעזור לך. ואגב, חלונות בלגיים - זה כבר טוב...

nobodys girl

New member
בוקר אור

החדר הוא חדר פרטי, חדר שינה. חלונות בלגיים זה אכן נפלא :) החדר מאוד מואר כי יש שלושה חלונות גדולים וגם דלת זכוכית למרפסת אני בת 17.

מקסימה1

New member
הי גירל

אני חושבת שכדאי לך לשים שטיח ווילון באותו הצבע. הייתי הולכת על משהו שקרוב לצבע הארון (חום אדמדם).זה גם ישתלב יפה עם הריצפה. שטיח טוב לשים בחורף ובקיץ לגלגל אותו ולהסתיר. וילונות כדאי ללכת כל הבדים השקופים שמוכרים בנחלת ביניימין, ניתן למצוא בשלל גוונים. תלכי על משהו עם שילוב של גוון זהוב. לגבי המנורות- לא ללכת על 3 צבעים שונים אלא על צבע אחיד. דווקא הייתי שמה משהו שדומה לגוון של התיקרה, כמו העננים. אגב בציור תשתדלי כם להכניס גוונים חומים- וורודים. חשוב לשמור על 3 צבעים דומיננטיים ולא יותר מזה.

למעלה