ערב טוב לכולם

spflyer

New member
לחיפאים\צפוניים

בקניון לב המפרץ בחנות ששמה "בחבוט" יש חבילות ניירות חן חתוכים לאוריגמי. כמו כן צריך להגיע אליי משלוח מחו"ל של ניירות אוריגמי של muji (חברה שמייצרת ניירות אוריגמי) שבשמחה אחלוק אותם במחיר העלות (יותר זול מכל מה שראיתי בארץ). כדי לא להפוך את הפורום למסחרה - הצפוניים שמעוניינים יכולים ליצור איתי קשר.

אני ירושלמית

ואני צריכה את זה ליום ראשון כדי לצלם אני עושה סרט על אוריגאמי תודה אחתוש

ruthier

New member
כמה נייר את צריכה

אם את צריכה חבילה תצרי איתי קשר ותוכלי לקבל נייר מאחת המדריכות שלנו בירושלים.

ruthier

New member
קצת על ניירות אוריגאמי

ברצוני לתת לכם רקע על ניירות האוריגאמי שנמכרים במרכז לאוריגאמי: בעבר ידוע לי שמירי ופול בדקו יבוא ניירות מחו"ל ומצאו שעלות המשלוח יקרה מידי והופכת את העניין ללא כדאי אבל יש לנו ניירות מיפן שנמכרים במרכז ,הניירות נתרמו מילדי טוקיו לילדים בישראל וכל ההכנסות משמשות לקידום פרויקט השלום. הניירות הגיעו לארץ עם קאסה סאן אמן אוריגאמי עיוור וכל ההכנסות מנייר זה מדווחות לו. אבל רציתי לספר לכם על הניירות האחרים שאנחנו מוכרים ניירות שמעוצבים ומודפסים בהדפסה מיוחדת בארץ ,נחתכים בשיטה יחודית הדורשת דיוק מירבי(לא מספיק מכונה ממוחשבת מכיון שיש פספוסים) והכי חשוב שזה דבר שאנחנו גאים בו מאוד הניירות נארזות על ידי אוכלוסיה מוגבלת כך שכאשר מישהו קונה נייר הוא בעצם גם מספק להם עבודה. המרכז לאוריגאמי מדפיס חצי מיליון דפים בשנה שהרוב הולך להוראה בבתי הספר (לא היה כדאי להדפיס רק למכירות מכיון שאינן גדולות) חלק מהדפים אנחנו מוכרים ומשתדלים שהם יהיו בעלות שווה לכל כיס. אני יודעת שחשוב למירי לאורך כל הדרך גם לעשות אוריגאמי וגם לתרום לקהילה וכמובן כל ההכנסות ממכירת הניירות משמשות לכיסוי עלויות ולהמשך פיתוח האוריגאמי. רותי - מנהלת ארגונית - המרכז לאוריגאמי

gogolobo

New member
גם באגודת אומנות אוריגמי הישראלית

ישנה אגודת אומנות אוריגמי הישראלית בירושלים שמוכרת את ניירות האוריגאמי במחיר העלות - ללא רווח (ועוסקת בלימוד אוריגאמי בהתנדבות אצל מוגבלים).

ycyclop

New member
אפשר לקבל צורת התקשרות

טלפון? כתובת? משהו שאם נרצה להזמין נוכל ליצור קשר. אני רוצה ליצור רשימה של כל המקומות להשיג נירות אם פרטי קשר.

eyal reuv

New member
ניירות אוריגמי

אני קניתי חבילה של 150 ריבועי נייר בצבעים שונים(10 מכל צבע)לקיפולי מיניאטורות(נייר ממש נוח לקיפול)במחיר ממש זול ומאז אני לא מפסיק לקפל קיפולי מיניאטורות מסובכים ממש מומלץ-החנות נמצאת אגב בשוהם יום טוב, אייל

mirigami

New member
כייף לראות שיש מבחר ניירות

כנראה שנוסיף בפורום בקישורים רשימה של כל המקומות שאפשר להשיג נייר וטוב לדעת שיש מגוון אפשרויות ומבחר גדול.

eyal reuv

New member
מיקום החנות

מרכז מסחרי בשוהם-רחוב עמק איילון החנות נקראת מיקי שילובים,ומשם אני קונה בד"כ את רוב הדפים והגליונות-חלקם במחיר סביר יותר וחלקם פחות,בכל אופן שווה לבדוק אייל

למעלה