ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

מה אתם רוצים להגיד שאף אחד לא היה כאן במשך כל היום??? איזה פורום זה??? איך זה יכול להיות כדבר הזה??? היכן כולם??? יאללה כולם לצאת מהחורים שלכם ולהגיע לכאן מהר.

jud1001

New member
יש ימים בהם אני עובדת..../images/Emo41.gif

יום כן.. עוד יום כן.. עוד יום... היתכן? וברביעי גם כן.. חמישי גם הוא מסכן.. שישי..נו זה פעם לא ופעם כן.. הנה הגעתי ..נחתתי מולך יהודית..

ג'וד .............

גם אני עובדת, יום כן וגם עוד יום כן ובכל השבוע כך, חוץ מאשר בימי שישי, כאשר אני עושה לביתי. אך פשוט ראיתי אף אחד לא הגיע להראות נוכחות כאן, כולל המנהל המכובד שלנו, לכן החלטתי לפתוח את השרשור הזה. גם אני לא נמצאת כאן או שם או באיזה פורום אחר בהרבה ימים מימי השבוע הכי טוב לי זה רק בסופי השבוע. אך לא יכולתי לראות את הפורום בשיממנו צריך היה לעשות משהו, הייתי חייבת להעיר כאן את כולם, אז באתי ומקווה שאצליח בכך.

jud1001

New member
את דעתי ורצוני להעיר..../images/Emo41.gif

את הפורום הזה הבעתי למנהלנו היקר.. יש כאן שטח גדול ויפיפה בלתי מנוצל.. שמחה שאת רואה את הדברים כמוני.. ובחיוך מגישה

צלליתה

New member
גם אני חזרתי לא מזמן

מיום עבודה עם תוספת של ישיבה מתמשכת מדי בערב. (מישהו אמר פעם שמישיבות יוצא רק חרא) אני עובדת לפעמים בוקר לפעמים צהרים לפעמים מהבוקר עד הערב ולפעמים בכלל לא. העיקר שיהיה גיוון. גם מחר יום ארוך במיוחד. שישי בכלל לא, אבל מישהו יצטרך לעשות קניות לנקות קצת ולבשל ויש לי תחושה שהמישהו הזה יהיה אני.

צלליתה באם יתחשק לך

מוכנה לתת לך את המפתח לבית שלי כולל את רשימת הקניות, צריכה איזה יום חופשי אחד מבלי לדאוג לכל הדברים האלה.

צלליתה

New member
לא גוד יקירתי

זו לא אני אני לא מגהצת ויהודית...מבטיחה לך שיגיע היום שלא יהיו לי המטלות ואתגעגע אליהן נורא את תהיי הראשונה שאכנס למטבח שלה.

צלליתה

את חושבת שדבר שכזה יכול להיות בעולמך, עולמנו??? אני אפילו שאני לבדי בבית כל הזמן יש מה לעשות, נקיונות, בישולים כביסות וכל השאר, והרי עדין אף גמד לא רוצה לבוא ולעשות את העבודה הזאת במקומי.

jud1001

New member
קול יום?..אלמרה אתה מעורר..../images/Emo41.gif

את נקיפות מצפוני.. אלה שאבדו לי אי שם.. ולא מוצאת אותם עד היום.. ויודע מה?. אפילו לא חיפשתי אותם.. את ה"הנקיפות"..

ג'וד כאשר תמצאי אותם בטעות

אז תגידי לי היכן הם. כי אני נורא רוצה לדעת היכן לאבד אותם................

אלמרה

New member
טיזהרי מהנקיפות שלי...

היו לי מאה בערך.. התפזרו בכל הבית... אחת עם היום לא מוצא... טוב לא חיפשתי מתחת למיטות...

jud1001

New member
אני לא פוחדת משום נקיפה...../images/Emo41.gif

שהיא תסתכל לי בעיניים ותראה.. שאני לא מפחדת ממנה..

jud1001

New member
אלמרה שקול מילותיך והצהרותיך ../images/Emo41.gif

פן אתפוס אותך בהצהרה שחור על גבי אינרטנט.. ואביא אליך את כל גיהוצי..!!! אני מקווה שאתה גם מעמלן.. כי אני לא!!!

למה רק לרגע??

או שנותן את הפרוש הנכון לרגע, שזה בעצם זמן בלתי מוגבל???

למעלה