ערב טוב לכולם

NirNova

New member
ערב טוב לכולם

למי שהפסיד את ההופעה האקוסטית,ישנה אפשרות לצפות בהופעה ב"ארכיון" הלהקה (הקישור הירוק למעלה).יש גם קטעים נוספים-שווה.חוץ מזה שיהיה שבוע טוב ופורה. נ.ב- 1.שנטיפי תביאי משחקים כמו שהבטחת (ולא שאלוני חקירה מהשב"כ) 2.גייגו תהי בריאה 3.guitar,אני מבסוט מפעילותך העשירה בפורום ו-תמשיכי כך. 4.שמלוש-תהני הטיול השנתי ותשתי הרבה מים (ככה זה בטיולים) יאללה ביי.

g u i t a r

New member
הווווֹפה ../images/Emo24.gif

איזה כיף שבאת לבקר!!! טוב, חבר'ס, ההוֹפעה האקוסטית מ~ו~מ~ל~ץ~! מישהו יודע אולי איך אני יכולה לשמור את זה או לצרוב לי איכשהוא (אבל שלא יהיה בקובץ audio כי הdvd שלי באוטו ממילא לא עובד...) לילה טוב ישנוּנים!

תודה כפרה

אני כבר מרגישה הרבה יותר טוב... עברו עליי יומיים של חולי... אבל עבר... ו... זהו... נתראה ביום רביעי...

michaliron

New member
עדיתוש החולה.....

מסכנה כזו.. מקווה שאת מרגישה יותר טוב... אני חולה מאתמול - גרון נפוח וחום שלא עוזב אותי.... זה כ"כ לא מתאים עכשיו שזה פשוט מבאס. נו טוב, שאלו יהיו הצרות. לפחות יש לי זמן לקרוא קצת, מצרך נדיר בימים אלו...

מותק....

תרגישי טוב מקסימה... אני באמת מרגישה הרבה יותר טוב... תנוחי, ותרגישי טוב....

AmiNova

New member
עדית ומיכל -

תפסיקו לנסות למשוך תשומת לב ממני. אני זה שעדיין חולה!

michaliron

New member
אגב עמי...

ראית איך אני פעילה?........... עניתי לכל השאלונים ראית?......... תודה שלמדת עלי מלא דברים חדשים........

AmiNova

New member
מיכל, ראיתי, ראיתי...

וכן למדתי עלייך כמה דברים אני חייב להודות, ועכשיו אני אוהב אותך אפילו יותר!

טנקיו!

אוקיי אז... שתיתי מים, חבשתי (?) כובע, מרחתי קרם הגנה, לא אכלתי רק ממתקים, צילמתי הכל, ישנתי בלילה (טוב, נו.. לא ממש!)... שכחתי משו? למרות השרב הכבד שלא ממש התאים לנו בטיול לנגב... נהנתי לאללללה!!!! כיף חיים... רק שהנוף הצהוב יצא לי כבר מהתחת (סורי)...

למעלה