ערב טוב לכולם!

batelav

New member
ערב טוב לכולם!

אנחנו מאזור הקריות ומטופלים אצל דר' בור בעפולה ולעת עתה מרוצים. בעוד שבועיים אנחנו אמורים להוריד את הנעליים ולעבור לשעות הלילה בהמלצת דר' בור, ורצינו לשאול אם גם במקרים שלכם הורדתם את הנעליים ועברתם ישירות רק ללילה או תהליך הדרגתי של הורדת השעות? וגם רצינו לשאול אם הילד\ה התפתח מוטורית בתקופה שהנעליים היו עליו 24 שעות כי הילד שוכב על הבטן ומרים את ראשו לעת עתה אנו נשמח לשמוע תגובה ואנו מברכים על הפורום הזה.

טאניוש

New member
על דר'בור אפשר לסמוך

כל רופא והגישה שלו. אצל פרופ'פורת נשארים עם נעליים 23 שעות על שהילד מתחיל לעמוד. אני ממליצה לקורא באתר של אושרי (כתובת בחתימה של אמא של כדור), יש שם פירוט מלא של פרוטוקול המקורי של דר'פונסטי. אם אני זוכרת נכון, מורידים ל-18 שעות, אחר כך ל-16, כלומר בהדרגה. רוב ילדי הפורום מתפתחים בהתאם לגילם, נעליים לא מעכבים אותם. את הפשוש הפרטי שלי זה כן עיכב (לדעתה של רופאת הילדים שהיא רופאת ההתפתחות), אבל הוא מדביק פערים
. בגיל 6 חודשים הילד התפהפך לשני כיוונים, עם נעליים ובלי נעליים, בפעם ראשונה התהפך ימים ספורים לפני גיל חצי שנה. הסכנה היא לדעתי להאשים בהכל נעליים כאשר יכולים להיות סיבות נוספות לעיכוב בהתפתחות, אם אתם חוששים תתייעצו עם רופא ילדים שלכם. בעוד שבוע מתארגן מפגש באיזור ירושלים, נשמח להכיר אותכם.

galitdror

New member
אנחנו גרים בקריות

אם תרצו להפגש ולהתרשם - אתם מוזמנים!

למעלה