ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

היום הייתי בשיעור הרביעי של ההתעמלות במים... לא, לא אירובי - אלא כושר כללי שעובד כל פעם על שרירים אחרים (כן, כל מני כאלו ששכתי שהם קיימים משום מה.............) ואתם יודעים מה קורה לי????????? הרבה פעמים המורה שלנו אומרת לעשות משהו ומכיוון שצריך להפעיל שרירים שמזה מאתיים שנה לא הפעלתי - לוקח לי זמן להבין איך בדיוק צריך להזיז את היד/רגל/ברך/גב או כל דבר אחר שאמור להיות בו משהו כזה שנקרא שריר... בסוף כל שיעור אני מרגישה כל כך טוב....... וכנראה שזה עובד - כי היום היה לי ממש יותר קל מפעם קודמת.... טוב....רציתי להוסיף משהו אבל שכחתי........ ביי

אורית - כל הכבוד... זה מה זה השקעה

אירובי במים. אורית, ראיתי פעם תוכנית בטלויזיה שהסבירו ודיברו על זה. ואמרו שההתנגדות של המים עוזרת לחזק את השרירים יותר מהר. שזה אחלה של תרגול והעלאת הכושר. גם אמרו, שתרגול במים מומלץ יותר מפני שכמעט ולא נגרם נזק למפרקים בהשוואה לפעילות ספורט אחרת "רגילה". המליצו על זה בחום. תשמעי, כל הכבוד!!! יופי של השקעה - ומי שמשקיע קוצר גם את הפירות בסוף - אין אפס!!! (שלא לדבר על ההרגשה הפנטסטית והבריאות שמגיעה תוך כדי). שימשיך לך ככה הכיף ושככה גם יגיעו מהר התוצאות. אמן!!!! שלך, דליה.

RomiVais

New member
היי אורית!! ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה!!
אני שמחה לשמוע שאת כבר מרגישה שזה יותר קל, ואת תראי, כמו בכל דבר אחר - ההתחלה קשה אך מתרגלים ואוהבים את זה. המון המון
להמשך, שיהיה לך יום נפלא, רומי

שלגיה**

New member
אח.איזו הרגשה נהדרת

בכלל אחרי בריכה זו הרגשה טובה. תגידי ואת לא רעבה אחרי כן שבא לך לאכול את כל המקרר כולל הנורת תאורה שלו?

מאד מוזר אבל לא..................

ואם אני חושבת על זה זה ממש מוזר - כי לפני כמה שנים שהתעמלתי אצל אותה אחת - הייתי יוצאת מהבריכה ורצה לפיצה או כל דבר אחר כי גועתי...... אולי בגלל שאני מתעמלת בשל בצהריים ואני משתדלת לאכול שעה וחצי לפני כדי לא להגיע לארבע וחצי ולגווע.......

gal33

New member
וואי, אני אחרי הבריכה הייתי יכולה

לטרוף
שלמה, עד שהטבעת הייתה נכנעת וצועקת לי דיייייי! אין לך מקום יותר! ואז הייתי עוצרת, אבל כבר באין כניסה.

למעלה