ערב טוב לכולם !!!!

alti26

New member
ערב טוב לכולם !!!!

ארצה לדעת באם תרצו סיקור של האירוע של מניומנה ודיוויד בזאפה או שכבר שעממתי אתכם ומצד שני אין כמו הסיקור של עינבל של מצדה התמונות וכו דודי

YulaShpil

New member
מה זאת השאלה הזו?

בטח שרוצים סיקור! רוצים סיקור של כל הופעה. זה כל היופי בכך שיש הרבה הופעות, וגם שאנשים הולכים להרבה הופעות! אפשר לעדכן את כולם במה התחדש, ניאנסים קטנים ושונים בין ההופעות, ובעיקר הדיבורים עם דויד אחרי ההופעה
אני שמחה לראות (ולשמוע) שאתה מרגיש יותר טוב, כדי ללכת להופעות.

alti26

New member
תגובה מסויימת

אני לא חש בטוב אך כל הופעה של דיוויד מעלה בי כח בגלל זה כל כך רציתי מצדה אך יסלח לי דיוויד הייתי עם ווליום כל הזמן חוץ מזה היה סיקור מוצלח של ענבל טלפונים מחנית התעניינות משלי ממך וזה מה שחיזק יש עוד פרטים שלא התעניינו אך לא נתון ליחס שלי .בכל זאת תודה לך לחנית לשלי לענבל ולעומרי על ההתעניינות הרבה וחסרת המעצורים מצדכם .ומעידך שכחת התענינות מדמיות שהיה אכפת לי |מהן וכיום נדמו בשבילי באופן מוחלט דודי

glitter8

New member
דודי, כולם השתדלו לעזור לך

ולדעתי כדאי שאת החשבונות האישיים שלך תסגור לא על גבי הפורום. זה לא נעים לאף אחד מאיתנו. תתמקד בטוב ולא במי שמתעלם ממך, ותזכור למרות שזה לא נעים, שאף אחד לא חייב לאף אחד שום דבר!!

alti26

New member
זוהי הנקודה

עינבל שלום גם לך .אין לי חשבונות אישיים עם אף אחת .כנראה יש טעות בקרבך.אני פה כדי לסקר הופעות של אדם שיקר לי ולכן .ובגלל זה חשוב לי לכתוב את הסיקורים שלי לגבי הערת הביניים היא שלי אישית לא ניסיתי להעליב אף אחת אפילו פרגנתי לאחדות מכן (אדם יקר לימד אותי שביד לא כל האצבעות מושלמות )ומדגיש ואומר אין לי פה התחשבנות זו או אחרת עם אדם פה על אחת כמה וכמה שאני משקיע מזמני וכותב ביקורות די יפות שיוצאות גם לעיתונות הכתובה ובד בבד אני מדבר עם כתבים מקצועיים ומשכנכם להגיע ולסקר הופעות בעצמם .אז שיהיה רק טוב ותודה על ההתייחסות בזמן הפציעה אני אסקר בערב את המופע ושיהיה רק טוב .דודי

למעלה