ערב טוב לכולם...

anat11

New member
ערב טוב לכולם...

למרות שאינני כותבת הרבה, אני עוקבת בנאמנות אחר ההודעות כאן. ובלי עין הרע יש כאן לאחרונה הרבה התפתחויות, כמו שכולכם שמתם לב - תינוקות, תינוקות שבדרך (סיאמיתי - אלפי חיבוקים) ומצטרפים חדשים. אז סתם התחשק לי לתת אות חיים. אצלי הדברים בסדר גמור והטרפצת לא הרימה ראשה לאחרונה. ככה אנחנו אוהבים אותה - שפופה ונחבאת אל הכלים (ומצדי היא יכולה להיות כל כך "נחבאת" שלנצח לא נמצא אותה...). מאידך, החורף "תפס" אותי סוף סוף, ווירוס אכזרי הכריע אותי השבוע, כך שאני כותבת את הדברים בין ערימות של טישיו (עם אלו-ורה - חובה, חובה, חובה - אחרי שמנסים, אי אפשר לחזור לטישיו רגיל), בין שיעול אחד למישנהו (שלא לומר השתנקויות ממש). כדי כך הגיעו הדברים שאני כבר שלושה ימים לא בעבודה - ומי שמכיר אותי יודע שהמשמעות היא פנומנלית... רומי´לה, יצא לי להיות איזה 36 שעות באילת בשבוע שעבר וחשבתי עליך המון... הייתי, בין היתר במאנקי´ס (נראה שכולם, כולל כולם, הולכים לשם כל הזמן), בארומה (בדיוק היו שם גם, בנפרד, דודו טופז וגם איש הטלויזיה דן סממה, מה אתם יודעים), ב- underground (או משהו כזה?) וגם ב- faces - מקום חדש שנפתח ונראה מה זה נחמד - מכירה אותו? הצטערתי שלא היה לי טלפון שלך, לפחות להגיד שלום... מכל מקום, הפעם לא יצא לי לצלול (יש לי רשיון שני כוכבים), אולי בפעם הבאה... שיהיה לכולם לילה טוב והמשך שבוע טוב, ענת

anat11

New member
רומי´לה - את בכלל ישנה מדי פעם?...../images/Emo8.gif

ניחא כל זמן שלט עבדת, אבל עכשיו את קמה בבקרים (אני מניחה), מה יהיה? אין, איו כמו שינה טובה לבריאות הגופנית והנפשית. תשמרי על עצמך ילדה.

RomiVais

New member
ענתי........ בדיוק כתבתי לך... ../images/Emo13.gif

את באמת צודקת אבל אני לא מסוגלת ללכת לישון לפני שאני מסיימת לענות לכולם. אני אכן קמה בבקרים בערך ככה
(צוחקת!!!
) אני אוטוטו זזה לישון, כי קמים ב-8. מה איתך יקירתי? למה את לא ישנה? מרגישה טוב? שיהיה לך לילה טוב חלומות מתוקים ותרגישי טוב!!!! אוהבת רומי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ענתוש!!! ../images/Emo24.gif

אני עכשיו מבואסת!!
אבל מקווה ויודעת שיהיו עוד ה-מ-ו-ן הזדמנויות!!!
מתי את באה שוב?
אני מקווה שתתני לנו אותות חיים לעיתים קרובות יותר. סובלים פה מגעגועים, לא ידעת???
וואו, החורף באמת תפס אותך קשה - תרגישי טוב יקירתי!!!
למה היית באילת "רק" 36 שעות? מקווה שנהניתם ועשיתם חיים (נשמע ככה!
) לילה מצויין והמשך שבוע נעים רומי
נ.ב. הפעם אין לך פס יציאה, אז אני מקווה שתישארי פה. לא לזוז...

למעלה