ערב טוב לכולם :)

doofhy

New member
ערב טוב לכולם :)

אל תשכחו להתקלח לפני שהולכים לישון, וכמובן לקחת אתכם את מצלמת הוידאו ולהעלות לפה :) מהרו ואולי גם אתם תוכלו להופיע ב24! עם הרבל כמובן. בהצלחה.

Hosh17

New member
נצלש - הקליפ החדש של נינט

למי שמעניין אותו.. קליפ גוטי מדהים לדעתי כאן

citrch

New member
היי לך! :)

מה קרה לך ב-26.10? סתם מעניין אותי לדעת, זה היומולדת שלי :)

TairAtias

New member
מגעיל לדעתי איך שאביב השפיע עליה

יא רבי, בהתחלה היא הייתה המאמי הלאומית ועכשיו איך היא נהייתה פריקית עם האיפור והכל, רבאק תהיי מי שאת. היא ככ צבועה וחוץ מזה קליפ מדהים

אלכסהה

New member
לדעתי

יכול להיות שהיא תמיד הייתה כזאת, אבל הפכו אותה למאמיכ די שהיא תצליח. ועכשיו שהיא עצמאית כבר היא פורצת עם הנינט האמיתית ואם תקשיבו למילים, זה די תואם.. אבל זה רק אפשרות.

Hosh17

New member
נכון מאוד

בתור אחת שאוהבת את נינט מאז שהיא פרצה וקצת מבינה מה קורה שם מאחורי הקלעים, אני מסכימה איתך. היא מנוהלת ע"י אנשים שמנסים לעשות כסף על הגב שלה.. וסוף סוף יש לה הזדמנות להראות את עצמה

לפי מה את אומרת את זה?

את לא מכירה מה היא היתה באמת.. וכולם שחקו בה, דוגרי.. היא דיי מסכנה, היא לא החליטה על שום דבר בקריירה שלה, לכו תדעו מה היא רצתה ומה לא...

TairAtias

New member
קודם כל אני בן

שנית כל למה היא נותנת לאנשים לשחק בה ולהחליט על הקריירה שלה בתור המאמי הלאומית היא הייתה צריכה לבוא אל המפיקים ואל האמרגן או לא יודע מה שלה ולדבר איתו... אנשים ניצלו את זה שהיא הייתה בפוזה של מאמי ועכשיו נמאס לה מזה אז היא שינתה פוזה. זה צביעות.

סורי.. פשוט ראיתי בתגובה למעלה

שהגיבו אליך בלשון נקבה.. אז חשבתי שאתה בת
ולמה היא עשתה את זה? תשאל אותה
לא יודעת אם צבועה זה המילה הנכונה...

Hosh17

New member
זה הרבה יותר מורכב

נינט נכנסה מאלמוניות , מהעולם הקטן של קרית גת, לתוך תל אביב , לביקורות, נפילות, פחדים, לחץ.. מי שמן הסתם עזר לה לפרוץ אלה טדי הפקות עם כוכב נולד, שכל השנים האחרונות מאז שפרצה גרמו לה לחשוב שהיא חייבת להם על זה שגילו אותה.. ישבו לה על הנשמה ולחצו עליה בדרכים משונות וכביכול "אוהבות". שהכל הוא "למענה". ונינט קצת תמימה (לפחות היתה בעבר), פחדנית, קצת חסרת ביטחון, אז בלית ברירה היא סמכה על האנשים שעושים עליה כסף... לאט לאט, במיוחד בעזרת אביב, היא מצליחה לצאת מהמעטפת של המאמי שהתקשורת והמנהלים שלה דאגו לשים עליה כדי שתמכור כמה שיותר. אחד מהתוצאות של מה שקורה איתה, זה שאנשים לא מצליחים להאמין לכאב שלה בשירים מהאלבום, כי רק לפני רגע היא הייתה הכי מאמי שיש והכי חייכנית.וכן, גם לזה דאגו, שכשיש מצלמות היא תחייך בלי סוף.. הכל עניין של יחסי ציבור. אל תשכחו שנינט היא לא אביב, נינט שונה ממנו בהרבה, היא לא סוג של פרובקציות והילדה הרעה, וגם הכניסה שלה לעולם המוזיקה שונה בהרבה משל אביב כמו שציינתי. זה לא כ"כ קשה להגיע למסקנה הזו למרות שלפי מה שאני יודעת זה לא מסקנה, זו המציאות

TairAtias

New member
ברור שהיא לא אביב

כי אין כמו אביב:) בטח שאני מאמין לכאב שבשירים שלה, כל בנאדם הכי מחוייך בארץ יש לו כאבים פיזיים ונפשיים... שוב, החיוכים - יח"צ - סוג של צביעות.

Hosh17

New member
זה לא צביעות

למה כתבתי את כל מה שכתבתי? מדובר בכלל בסוג של חולשה ולחצים למול המנהלים שלה, לא צביעות.

../images/Emo207.gif מחפש..

לפני כמה ימים שמו פה לינק לפליקס נראה לי לקטע שמיקי גבע מחקה את אביב גפן. יש למישהו? תודה מראש=]

למעלה