ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

חדש בפורום. רותם בן 26, אבא מאושר וטרי לנעם בת ה-9 ימים, שישנה ביום וערה בלילה. כל טוב לכולם!!!

חנול

New member
ברוך הבא, וולקאם!

רוצה רק לעודד ולומר שזה מתהפך בסוף מתישהוא (סביב גיל חצי שעה שאז גם הורמונלית הם מסוגלים לנווט יותר נכון יום-לילה). קודם כל, אתה אבא צעיר! אז אני חושבת שזה כיף גדול ופריבילגיה גדולה..מזל טוב לכם!

batzush

New member
אהלן אהלן והמון מזל טוב

נראה לי שגם יששכר יהיה טיפוס של לילה כי רק בלילה הוא בועט

shno

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

וברוך הבא - גם לפורום וגם למועדון האבאים שמלבישים ורוד
(כן, כן, גם אני נשבעתי לעצמי ש"לי זה לא יקרה" והילדה תלבש הכל רק לא ורוד. בפועל, כל יום היא נראית כמו בזוקה
)

ראשית ברוכים הנמצאים!

שנית גם אני ניסיתי להשפיע על אופנת הוורוד בביתי. ביום הראשון שאשתי חזרה מן הבית יולדות כאשר ניגשה לנוח ניצלתי את הזמן לעשות שינויים בשולחן הטיפולים (ראו תמונה מצ"ב). היא לא כ"כ אהבה את השינוי ולכן נדרשתי מייד לתקנו. חבל...

ferdinand

New member
דווקא -

אחרי שני בנים, דרגון בול, צבי הנינג'ה, נארוטו וכל השאר אני זה שמוביל ת'מהפכה הוורודה!!!
טופ נו - לא ממש אני, יש לה כבר קולקציה של שמלות ומלמלה, מכל הדודות. יש דברים שהספקנו להלביש פעם אחת, לפני שנהיו קטנים. 'בל אני נהנה מכל רגע!
(ועושה רושם שגם בעיניה מוצא חן כל ה-טררם הזה סביבה
)

חבר משק

New member
../images/Emo207.gif גם אני חדש (גם חרוז)

שלום לכולם, אני גיל, אבא ליובל - בן שנה ועשר. ילד אדיר שעושה אותי מאושר כל יום מחדש. גר בהוד השרון, עובד בחברה בתחום ה"הייטק wannabe". אני כבר שנים עוקב בשקיקה אחר הפורומים של אשתי, שגם הכירה לי את הפורום הזה(...), והגיע הזמן להיות עצמאי, לא? וכדי שלא יהיה יבש - אשמח לקבל טיפים לטיסה עם ילד - אנחנו טסים בעוד כמה ימים לשבדיה לבקר חברים. זה יוצא טיסה של 5 שעות לאמסטרדם ועוד טיסה קצרה של שעה לגוטנבורג. הטיסה יוצאת בחמש בבוקר והצפי להתחרפנות גבוה.

למעלה