ערב טוב לכולן וחנוכה שמיייח!!!

ערב טוב לכולן וחנוכה שמיייח!!!

זהו, אני אחרי ב"ה. הייתי גמורה ועיפה מאד אז השלמתי קצת היום. ב"ה אין תלונות!!! מאיוש לענין מה שכתבת , ואני מקווה שאכן זו את כתבת כי באמת הייתי מבולבלת, בקשר לעזרה. אז ככה, את צודקת, כשהייתי מכינה באופן קבוע מדי שבוע אכן היה לי עזרה. הייתי מכינה פעם סלטים לשבת וקוגלים וכל מיני כאלה. אז זה היה טירוף. היום אני לוקחת ארוע פעם ב... ואז עובדת כמו משוגעת יומיים שלושה ונחה. במתכונת הזאת אני לא יכולה להחזיק עובד/ת. מה שכן באים לעזור לי מי שבא לו ומתאים לו. חברות משפחה וכו. כי זה סתם נחמד להיות ביחד. בשלב מאוחר יותר וודאי ליטו שזה לא יספיק אבל עד אז... רותילה את עדיים רוצה מרשם לפשטידה או שהסתדרת?

cial 1

New member
ואלה לאן נעלמתם לי ק-../images/Emo16.gif../images/Emo213.gif../images/Emo138.gif

cial 1

New member
גולדה חמודה הבנו? רוצה קישור לשפינג'ות.|סופגנ

הכול בסדר במתכון ולי יש יותר קל והכי מרוקאי. ומה הוא שם טובל אותם בסירופ סוכר . כך שלעולם לא נרד במשקל אז את הסירופ להזיז? כי יש לנו עוד עשרות סוגים עם הטבלה?. סוכר ערב טוב לך וחג חנוקה שמח לך לכול החברות . אף אחת עדיין לא בירכה אותי אבל אני אתברך מלמעלה וגם מהחום שלכן כאן

רותי410

New member
חני, בירכנו את כולם בחג שמח. לא ספיציפית

הברכה חובקת את כל באי הפורום. וחג אורים שמח לך

רותי410

New member
רוצה רוצה ותודה מראש

אנחנו מוזמנים למוצ"ש להדלקת נרות (איך לא? זה חג של חברותות), ורציתי להכין פשטידה. עוגה כבר אני יודעת איזו. ואני מתלבטת בין פטריות לבין פשטידת קלי-קלוטו, עם עלי סיגרים. בכל מקרה, יהיה לפשטידת פטריות שימוש, גם אם לא במוצ"ש - בפעם אחרת. היא יצאה לך מוצלחת?

cial 1

New member
רותי410 חג אור בביתך כול רגע וכול יום../images/Emo213.gif

הכול טוב ויפה . אספר לך עלי וזה מתאים להרבה גם. בחיים שלי תמיד אהבתי להתלבש מאוד יפה. וכאן בעיר לפני 20 שנה מי שהיה מתלבש יפה היו נדהמים ממש המומים. וכול פעם היה הקטע לשקר את השקר הלבן. חני למה את לבושה כך לכבוד מי אני ענתי הרגע הגתי מהמסיבה של ושוב הרגע ביום הולדת חזרתי וכך היה לי יום יום חג וגם ידעתי לבדר עמצי. כמו גול עמצי גם זה יש בחיים עכשיו אני מבינה אם אנחנו נזכיר כול שם בברכה. אז נצטרך עשרות שרשורררררררררררררררררים אני רק שולחת מה אני חושבת אבל באהבה. אין בי כול דבר שונה משל הכלל כאן או בכלל. נכון יש כאלה גם כאן ובחיים . אבל לא נורא היפה בזה שנגע לסלוח.. אני לא ממתינה למי שיגיב לי כאן או בכלל הכול עובר לארכיון מתוקה. עכשיו מה הכנת והיה מוצלח? ומה את רוצה שאני אתן לך עצה מהלב לתפריט האירוח שלך. בקייף. אני כאן גולה לא הבנתי יוכי מזמן לא התנגשתי בה????????????????????? אולי בצומת גורלית? נאחל להן רק אור ועוד אור. אף אחד כאן לא נתן את המתכון של הלטקס הכןל רפה זה שם הלביבה האמתי אני אוהבת אבל רק 2 ויש אחד חמודה שאלה מה אוכלים עם הלביבה רציתי להצחיק אותה עם לביבות. נו מה אוכים ליד מה שבא ליד סלט טוב או סתם טוסט ראית חחוז נו זה הרבה שמן בעבע? טוב אני פה והאור
יאיר לך הרבה לך
ליקירים שלך רותי מחני

cial 1

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo70.gifכאן הקישור לשפינג' בלגן?../images/Emo35.gif

לא הצלחתי ב-העתק קשה וכאן שם האתר יוכי מומחית לזה היא תיא בע"ה את הקישור עם הסרט. יש אבל התכון עם הרבה ברדק וזה חבל כי אפשר אחרת וקל ? נכון גם זה נראה מאוד טעים ומלה השקעה. רק בקשה לא לאממץ את הטיבול בסוכר כי זה לא מרוקאי הפשוט אלה עם קומבינה של הרבה מתוק. אבל גם לכול אחד יש את הטעם ועל זה אין אני חולקת. דעתי בלבד המקשרת לבריאות וטעים. חני

cial 1

New member
אני אכתוב את שם האתר.

כך פשוט . וזה כול השפים הגדולים מכבים שם מהודר בהכול האתר רק אתמול בלילה ראיתי זאת יש מה לאהוב ולאמץ חבל על הזמן. www.haimtov.co.il רק הגב' יוכילה יכולה לתת לכם את הקישור המלה. חג אורים שמח. ואם רוצים ממני מתכון הכי קל של השפינג' אתן רק אם מבקים. חני

רותילה לא טעמתי מהפשטידה אלא רק

מהבלילה אבל התקשרו ואמרו שיצא מעולה. בעיקרון טיגנתי בצל עם חמאה, הוספתי את הפטריות. בקערה עירבבתי גבינה לבנה, ביצים קמח, מעט אבקת אפיה, אבקת מרק פטריות ומל"פ. לזה הוספתי את תכולת הסיר ולתנור. כמויות לא יודעת בדיוק כי עשיתי כמות ענקית אבל רשום לי משהו מדויק יותר אם את צריכה מדויק אני אכתוב לך. בעיקרון לתבנית רגילה אני שמה שלוש ביצים אז את בטח תצטרכי 2 ביצים. חנילה חג שמח גם לך. שתישארי תמיד שמחה ואל תדפקי חשבון תעשי לך יום יום חג!!!

רותי410

New member
תודה, גולדה. זה בסדר. עם הכמויות אני אסתדר

(לפני חצי שנה הייתי צועקת: "געוואלד", אבל עכשיו זה בסדר. קלטתי את עניין הכמויות.) פשוט חשבתי שזאת פשטידה עם תחתית בצק. אם התקשרו ואמרו שזה מעולה, זאת ההמלצה הכי טובה בשבילי. סחה

רותי410

New member
תודה רבה

חני, על הרצון הטוב. אני אעזר בך בעתיד. הפעם אני לא מארחת רק מתארחת, כך שאני לא מכינה הרבה דברים. רק עוגה ופשטידה כדי להקל על המארחת.

למעלה