ערב טוב לכולן סוף סוף אני מתפנה ווו

ערב טוב לכולן סוף סוף אני מתפנה ווו

ואני לבד כאן היה יום מטורף המטפלת הודיעה שהיא חולה וצריך גם להשאר בבית לטפל בגוזלים וגם לעבוד מהבית אבל היום נגמר ואני ממתינה לכן

ועוד דבר מאוד חשוב או שניים

1. אני תל אביבית גאה וזה לא כל כך נורא להיות תל אביבי אני אפילו נחמדה וחברותית - למרות שאין הנחתום מעיד על עיסתו וחוץ מזה שככה גדלתי אני לא מכירה דברים אחרים אז טיפה סלחנות

קרנושה

New member
שריתוש פחחחחחחחחחחח

חתיכת תל אביבית אחת........חחחחחחחח מה ניש´ מתוקה? הרגת אותי!!! כעת יושב על הגדר ביקר אצלייייייייי נה נה נה נה נה......והוא ראה ילדים בכיינים חבלז.....אני חושבת שהם מתחילים את השלב שהם מפחדים מזרים...היתכן שזה הזמן? ליאור היחידה שנתנה לו יחס.....חחחחחח טוב וגם אמא של ליאור בין רחצה להאכלה...... יושבייייייי אתה עוד בדרך אז
לך שתגיע.....שמחתי לראותך שוב.....כמו תמיד...

רגע לפני פרישה

דיברתי אתמול עם טל של 4 על איזה מפגש אבל אתם כולכם צפונים במלא מובן המילה ואני לא רואה איך אני מתארגנת בקרוב לכזו נסיעה ארוכה אז עד שניפגש מקנה ביושב כי אני מתה מסקרנות וגם בנונהנה שאתן שכנות לי אין חברים עם ילדים ככה זה בתל אביב לילה טוב

קרנושה

New member
לגביי מפגש......

לדעתי זה בהחלט אפשרי.....אך אולי קצת מוקדם מידיי (אך זאת רק דעתי).......אני אישית לוקחת בכייף את השלישיה ונוסעת למרכז...SO? בלי היתבכיינויות......יהיה טוב......ואם יש מישהי שרוצה לעמוד בראש אירגון מפגש...אז קדימה.....זה פרוייקט שיהיה מעניין להרימו...מחכה לשמוע מי בעד/נגד מפגש.....ומי מוכנה ליטול עליה את ניהול העסק הזה?

טל של 4

New member
שריתוש

ת"א זה אחלה למי שמתאים לו! לי לא מתאים אבל אם לך כן אז תהני. כשדיברנו אתמול את אמרת שאת רוצה סוף שבוע בצפון..אז אני ובעלי עושים לפעמים סוף שבוע בת"א ומנצלים אותה עד הסוף, מסעדות הצגות ומה לא. פשוט לגור שם נראה לי קשה. אבל זה לא נאמר כביקורת, ממש לא!!! אז תחזירי מעמד בלי מטפלת ונשתמע...

נורא התגעגעתי אבל אני גם מתה מעיפות

אז אני פורשת לישון מוקדם מקווה שאצליח לגנוב כמה דקות מחשב בסופ"ש בכל מצב סוף שבוע נהדר לכולם המון בריאות לנו ולילדים לקרן 1 לנונהנה לטל של 4 לקרנושה ולכל מי שצריך בריאות

למעלה