ערב טוב לכולן

iris3111

New member
היי מירה מה קורה?התחלתי שרוולון

בצבע סגול מתחלף יפהפה. את השרוולון נתנה טטיה לפני מספר ימים. יוצא יפה. התלהבתי. מה את סורגת?

iris3111

New member
בנות רוצה לשתף אותכן בחוויה שעברתי

היום. בערב לקחתי את הבנות שלי לבדיקת שיניים ויצא לי לחכות קצת אז... הוצאתי את הסריגה שלי שרוולון בקרושה סגול מתחלף מקסים והתחלתי לסרוג. מימולי ישבה בחורה בת לא יותר מ-30 שנה. ומתחילה לספר לי ..גם אני סרגתי כשהייתי צעירה הסתכלתי לרגע ושאלתי והפסקת למה? אה.. יש ילדים ועבודה ו.. אין זמן. הסברתי לה הינה הזמן שלי בחיכיון בין טיפול שיניים אחד לשני ובערב בעצם בלילה. לאט לאט הרגשתי שחם לי ואין לי אויר הסתכלתי מסביב.. כל הפקידות סביבי יו איזה יופי ומה זה? ועוד ועוד בנות מצטרפות ושואלות ומחמיאות היה לי כייף אני חייזר עושה משהו ש.... חילקתי טלפונים למי שרוצה להזמין עבודות ואני מקווה שיצא מיזה משהו... הבנות שלי הסתכלו ולא הבינו על מה המהומה? הן הרי כל כך רגילות ליראות אותי עם הסריגה ביד... שהן לא מבינות מה הסיפור ואז מישהיא אמרה להן. יוווו איזה כייף לכן היא בטח סורגת לכן הרבה..... מה להגיד ממש נהנתי.

tatia

New member
כל הכבוד! ככה צריך:) אני היום

כמעט גרמתי לתאונה:))(סתם. סתם) הלכתי בצוהורים להפסקה הביתה, יש לי ללכת 10 דקות בערך. והייתה לי סריגה ורציתי לסיים שורה שתחלתי עוד בעבודב(לפעמים שאין קליינטים אני סורגת) ובהליכה התחלתי לסרוג במסרגה אחת..חצי מהמכוניות האיטו את המהירות:)) רצו לראות מה זה אני עושה עם ידיים:)) חשבתי לאצמי.. "את יכולה לעבוד כי במפר(פסי האטה):)) גם הגודל שלי מתאים:))))))))))

lerekh

New member
פתחתי ספסל סריגה בבית הספר

אני משפצת כמה בגרויות ביואל גבע, והתחלתי לסרוג בחלק מהשיעורים - קשה לי לשמוע מישהו מדבר שעתיים בלי לעשות משהו, וזה עוזר להתרכז. בהתחלה כולם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהחלל, אבל אז נדבקו בחיידק עוד בנות...

טוב אז אפרופו חיידק סריגה גם לי יש

סיפורים: אני סורגת בקורסים שאני לומדת. ואחרי שהבנות רואות תוצאות כי אני גם לובשת מה שמסיימת יש לי הזמנות. עכשיו צריך לנסוע לטל ואין לי איך בינתיים. בכל מקרה ההזמנות יחכו קצת. והכי מצחיק היום ישבתי בספסל של תחנת אוטובוס (אני תמיד סורגת בדרך הביתה או בדרך לעבודה וגם סתם בכל מיני מקומות ברחוב) עוצר קשיש ממש קשיש, ואומר וואו, חשבתי שזה כבר נעלם. היה נחמד לשמוע. בכלל הקשישים כל הזמן שרואים אותי מחמיאים המון. ממש כייף. ועוד סיפור קטן לפני השינה - בקורס שלי הנוכחי מישהי רוצה שאשב ללמד אותה קרושה כמו שאני עושה. מעניין מה יצא מזה בסוף. וסיימתי בשעה טובה חלק תחתון של בגד ים לגדולה שלי, רק במקום שרוכים חיברתי את שני החלקים בסריגה ואני עושה חגורה קטנה בה אתפור בסיום גומי או שאסרוג את הגומי הדק לתוך העבודה. מה אתן אומרות לסרוג גומי או לתפור אחד?

פרפרית 4

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo45.gifואין כזה דבר אין זמן, מ

אין כזה דבר לשבת בחיבוק ידיים אפילו רגע, צפיה בחדשות בסרט והנה הזמן המתאים. חוץ מזה גם לאמהות עסוקות מגיע שיהיו להן מספר דקות ביום להתרגעות בסריגה או בכל עיסוק מעניין אחר, לנשמה!!!!!!!!!!!!!

הבטחת תמונה יש לי מלא מאותו חוט

ובכלל לא התלהבתי שהבאנו אותו אבל נותים לוקחים מרביצים בורחים. נכון מירה

שאל בשתי מסרגות - מתחילים ב 6

עיניים. שתי שורות ראשונות ימין. אחר כך מוסיפים 2 עיניים מכל צד. שורה הבאה סורגים רגיל, הכל ימין. בשורה אחריה סורגים עין, מלפפים פעמיים על השיפוד ושוב לסרוג עין ולהמשיך בדוגמא עד סוף השורה. בשורה הבאה להוריד את העיניים שליפפתן. בשורה שאחריה להתחיל שוב את הדוגמא - להוסיף 2 עיניים מכל צד וחוזר חלילה. דוגמא קלה ומהירה. ביום אחד יש לכן שאל. סיומת - עדיף פרנזים.

למעלה