ערב טוב לכולן

אנגלה3

New member
ערב טוב לכולן

אספתי את עצמי ועכשיו אני כאן - כותבת אחרי שכל היום חשבתי איך אני מתמודדת.... הייתי היום עם שחר שלי בבדיקה אצל אורולוג בביה"ח שניידר בביקורת, מסתבר שהפין שלו מסובב כ-80-90 מעלות כנגד כיוון השעון - כן, כן ...מסתבר שיש גם תופעה כזו... למרות שאבא שלי צוחק על זה - ומנסה להרגיע אותי - שהוא פשוט יצטרך מישהי מומחית... צחוק צחוק, אבל הפשוש הקטן שלי יצטרך לעבור ניתוח.........שבו למעשה משחררים את העור ומסובבים חזרה(הסבר קצר ולא מעמיק...) הניתוח הוא משהו כמו 45 דקות - והכי מפחיד אותי שזה יעשה בהרדמה מלאה - אני ישבתי שם עם דמעות בעיניים - ונחשו מי עלה לי ישר לראש ??? אתם ההורים האמיצים שעברתם את ניתוח הגיד בהרדמה המלאה עם היקירים שלכם - עם הפצפונים האלה שלכם...אותו ניתוח שכל כך שמחתי שלא נצטרך לעבור בגלל ההרדמה - כנראה שה' מנסה אותי הכיוונים אחרים - אני אצטרך לעבור עם שחר ניתוח אחר לגמריי - אבל אני לא "אתחמק" מההרדמה המלאה...אוווווווווווווווווף. אין לי מספיק מילים לתאר את ההרגשה האיומה שמלווה אותי כל היום, אני מנסה להעסיק את עצמי בכל מיני דברים - רק לא לחשוב על זה... אני מנסה לכתוב אבל לא מצליחה - הדמעות חונקות...מחזיקה אצבעות ומתפללת לה' שלא נצטרך לעבור את זה...ושזה יסתדר מעצמו...(אני יודעת, מחשבה ממש לא בוגרת אבל...) בכל מקרה - החלטנו שאנחנו הולכים לחוו"ד שנייה לפני שמחליטים לנתח... אגב, שחר היה כל היום חסר סבלנות ועצבני, הוא כל היום בכה וצרח - כאילו הרגיש שמשהו לא כשורה...לא יודעת להסביר. סליחה ש"שפכתי" עליכן את הכל, אבל אני מרגישה כאן כמו בבית והאמת - שאני די צריכה את התמיכה המדהימה שיש כאן... תודה שאתן כאן. לילה טוב אנג'לה

פרלמנים

New member
לילה טוב יקירתי../images/Emo23.gif

בשנייה הראשונה שקראתי את מה שכתבת, חשבתי על מי שמסתכלת עלייך מלמעלה ושומרת עלייך. דעי לך שאני סמוכה ובטוחה שהיא מכוונת ודואגת לך. את חזקה מספיק כדי לעמוד בכל הנסיונות ובכל הקשיים שעומדים בפנייך. יש לך אבא תומך, בעל אוהב ושני ילדים נפלאים ומקסימים
-אני בטוחה שתעברו את זה על הצד הטוב ביותר. טובי המרדימים עובדים בשניידר ואנסה להמליץ לך על המרדימה שאני מכירה (חברה של אמא שלי) בכל מקרה את בידיים טובות בשניידר
תוך כדי שאני עונה לך, חשבתי להפנות אותך לפורום אורולגיית ילדים אבל...כמובן שכבר היית שם
בכל מקרה, תמיד טוב לקבל חוות דעת נוספת, כמו שאנחנו ממליצות כאן-זה לא יכול להזיק וזה עשוי לחזק את ההרגשה שלכם ולסייע לכם לגבש החלטה. נשיקות ואהבה, תהיי חזקה-זה לא כ"כ נורא מותק
ג'סיקה

סבתא53

New member
הי אנגלה

אוף איזה באסה....אני כל כך מבינה אותך..אבל אין מה לעשות. אם צריך נתוח עדיף עכשיו לפני שהוא גדול ומבין יותר ואז זה יותר קשה כי צריך גם להסביר ולהתמודד עם החרדות של הילד ולא רק עם שלנו... חבוקים ונישוקים...ואמא שלי היתה אומרת נחשוב חיובי אז יהיה חיובי... הכל יהיה בסדר...לילה טוב...סבתא

אנגלה3

New member
אני מאוד מאוד משתדלת לחשוב חיובי...

אבל את יודעת - לפעמים הפחדים מתגברים... ואת צודקת, הרופא באמת אמר לי שהכי טוב מוקדם בגלל שההחלמה לא הכי נעימה - שבוע בבית בלי יציאות ו-3 שבועות של נפיחות ובצקתיות....אז עדיף עכשיו כשהוא קטן... תודה, תודה, תודה

יש אצלינו ביישוב

משפחה ששני הבנים שלהם עברו ניתוחים בפין. אחד מהם אפילו יותר מאחד. הם נולדו ללא עורלה או עם חצי עורלה ומסתבר שזה די סיבך להם את העניינים. אם תרצי אני יכולה לנסות לקשר אותך איתם. חיזקי ואימצי אורנית

אירנה ק

New member
שולחת לך ולשחר ה../images/Emo47.gif

מלא, מלא, מלא
ו
. תשאבי את הכוחות ממנו מהחיוך השובב שלו וגם אנחנו פה בשביל זה. אני לא שמתי אל בעיה כזאת אבל מאיושקה שלו פעמיים עברה הרדמה מלאה. גם אצלך הכול היה בסדר. תהי צזקה.

תחיצ

New member
../images/Emo24.gif גדול, אבל לא רק

אנחנו עברנו עם הבן הגדול ניתוח היפוספדיאס. נדמה לי שספרת שזה מה שיש לבן שלך. לצערי, ובגלל שהיינו צעירים ולא מנוסים הוא נאלץ לעבור את הניתוח יותר מפעם אחת. "בגדול" הניתוח לא נורא. אבל יש לי כמה טיפים בכל זאת: 1. לקבל חו"ד שניה (אנחנו עשינו את הניתוח כי "אמרו לנו") בדיעבד, הסתבר שהניתוח החמיר את המצב, ואז כבר לא היתה ברירה אלא לעשות אותו שוב. 2. לקבל חו"ד שניה ממישהו מאד מומחה, גם אם זה עולה עוד קצת. אנחנו התייעצנו עם ד"ר אורלי פרט, שהוא רופא (בזמנו סגן מנהל מח' אורולוגיה) בשערי צדק בירושלים. אני לא יודעת איפה הוא כיום. 3. לעשות את הניתוח, אם הוחלט לעשות אותו, לפני גיל שנתיים, אומרים שאז נשארות הטראומות ליותר זמן. ובכל אופן לעשות את הניתוח לפני שאת מתחילה את הגמילה מטיטולים (כי אז תהיה לו רגרסיה וזה מאד מתסכל, גם אותו וגם אותך.) אם את רוצה לדבר, אשמח (אומנם עברו הרבה שנים, אבל...)

אנגלה3

New member
אירנה ותחיה תודה, תודה, תודה

תחיה אני אשמח לדבר איתך, שולחת לך את הנייד שלי במסר תודה על הכל בנות אנג'לה

אוי ממי שלי,,

מנחמת אותך בכמה דברים,,, לתמיר היה אשך טמיר וגם ניתחנו בהרדמה מלאה והיום, ילד רגיל עם אשכים רגילים, את חייבת לקחת את הרופא המדהים באמת מדהים שלי אפילו לחוות דעת שנייה, קוראים לו רון ביליק והוא אישיות בפני עצמה, מקצועי, מקסים , ציני והכל ביחד בדיוק מתאים... איך ידעתם על הבעייה?, מלידה?, יו מדהים אותי לראות שפעם לא היו דברים כאלה, פעם היו יולדים ילדים "בריאים" או לכאורה בריאים וגם אם לא, לא תמיד היה מישהו שמטפל בבעיות... מאחלת לכם הצלחה בניתוח אגב, מתי אתם עושים אם בכלל את הניתוח?, בגיל הזה או יותר גדול? מאחלת באמת באמת המון בריאות, וכל שאלה, אני פה אורית

אנגלה3

New member
אורית, את מקסימה, תודה

ראשית אשמח לקבל פרטים על הרופא, או לפחות מהיכן הוא ואיך מגיעים אליו? - אני בכללית. לא הייתה שום בעיה בלידה, אפילו אחרי הברית הכל נראה בסדר, הרופא שהיינו אצלו מסביר את זה כתוצאה מההחלמה מהברית..העור כנראה נתפס בתהליך ההחלמה והפין הסתובב - הניתוח הוא תהליך של 45 דקות בערך שבו הוא חותך עד הבסיס מסובב חזרה ותופר - נשמע לא רציני ואפילו לא מלחיץ, הדבר שאותי הכי מלחיץ זה ההרדמה... לגבי גיל הניתוח - מומלץ כמה שיותר מהר (הוא בן 10.5 חודשים) כדי למנוע טראומה נפשית וכדי שתהליך ההחלמה יהיה קל יותר - הוא צריך להיות שבוע במנוחה מוחלטת אחרי, לכי ותבקשי מילד גדול יותר שיהיה במנוחה מוחלטת... אז עדיף מוקדם ככל האפשר - לניתוח מבחינה בריאותית אין דחיפות כלשהי - אבל יש את עניין הגיל - שהם מעדיפים לא לדחות. אגב, עכשיו שאני חושבת על העניין - ואחרי ששאלת אותי איך ידענו על העניין - ואחרי ש"קצת" קטלנו את טיפת חלב, מי שהסבה את תשומת ליבי לעניין הייתה האחות דווקא בטיפת חלב...אז כל הכבוד לה על הערנות שלה... תודה אנג'לה

ערב טוב אנגלה

א מבינה את הדאגה שלך מהנתוח ומההרדמה המלאה.. הייתי במצב די דומה לשלך.. אז קודם כל הכי חשוב שתפסו את זה בזמן..וכשהוא עוד קטן . לגבי ההרדמה חשוב שיהיה מרדים טוב. אם יש לך קשרים זה המקום להפעיל אותם. עוד דבר תופעה שיכולה לקרות אחרי ההרדמה אנחנו לא היינו מודעים לזה ..אתמול מתן עבר את הנתוח בהרדמה מלאה והיה בסדר גמור. אכל כרגיל, ישן טוב..היום בבוקר כשניסיתי לתת לו אוכל הוא פלט אבל כמות כזו שלא ראיתי מזמן..ככה המשיך כל הבוקר..כנראה שהוציא את כל חומרי ההרדמה אבל יכול להיות שזה בגללשהוא עוד קטן. זה לא אומר שזה יקרה לך אבל צריך להיות מודעים לזה. בכל מקרה בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות

אנגלה3

New member
דובדבנית, מקווה שאתם מרגישים יותר טוב הערב

תודה על העזרה, לגבי מרדים טוב...אני כבר אפעיל את ג'סיקה
במידה ונגיע לזה, בינתיים אנחנו כבר קבענו תור לאורולוג ברחובות, לשמוע דיעה שנייה.

כבר מרגישים הרבה יותר טוב...

אבל עד הצהריים זה היה פשוט סיוט..אחרי שתי ארוחות שבהן פלט כמעט הכל נתתי לו רק מעט מים רתוחים והוא פשוט צרח!! היה כל כך מורעב. בצהריים התחלתי לתת לו חלב (היו לי עוד קצת סטוקים במקפיא של חלב אם אז נתתי לו זה יותר קל לעיכול) עם הפסקות הלב כאב לשמוע את הצרחות.. אבל מאז הוא לא פלט..כל שעתיים אכל קצת ונקווה שזה מאחורינו. בקשר לחוות דעת שניה אני בהחלט בעד. בראיות ילדינו זה הדבר הכי חשוב.

למעלה