ערב טוב לכולנו...

ערב טוב לכולנו...

ערב טוב לכן\ם אני אמא לנועם בת השנתיים+...במהלך היום היא מבלה בגן(מעון) לגילאי 2-3 ישנה תופעה בגן של ילדים שלועסים מסטיקים....תופעה שנראת לי קצת הזויה. שדיברתי עם הגננת היא טענה שאין לה מספיק סמכות לומר להורים שאסור להכניס מסטיקים לגן ואם הן פונות להורים ההורים לא לוקחים אותן ברצינות...דוגמא הילד שם את המסטיק בכיס והגננת לא יכולה לדעית מזה. בכל אופן אני מאוד כועסת על כך כי אני לא חושבת שילדה בת שנתיים+ צריכה או מסוגלת ללעוס כמו כן מסטיק ומסטיק עגול בפרט זה מסוכן...עלול לגרום לחנק ובגן עם 26 ילדים אין מספיק עיניים כדי לפקח בצורה יסודית. אנחנו גרות בקיבוץ . מה עושים? איך גורמים לשאר ההורים להבין את חומרת המצב( לטעמי)? אודה לכן על העזרה. קצת על עצמי: כמו שאמרתי אני אמא לנועם בת השנתיים אנחנו גרות כיום בקיבוץ אני אם חד הורית...ב"מלחמות" עם האבא על המזונות...לטענתו 700 ש"ח על מדור וכלכלה זה הרבה...אני מפנקת את הילדה( הוא חיי ב
) תודה על עזרתכן וערב טוב

ron68

New member
אמא לנועם

מה הסיפור של המעון הזה? גם אני עובדת בפעוטון בגילאים אלו. ילדים גם נכנסים עם מסטיק. אני מבקשת מהילדים לזרוק את המסטיק גם בנוכחות ההורים. ילדים קופצים ומשתוללים ועלולים להיחנק. מעבר לזה כשהמסטיק נופל הוא נדבק לרצפה וכבר קרה בעבר שזה נדבק לילדים בשיער ואז צריך לגזור להם את זה. נכון קשה לשלוט בהורים אבל ברגע שהילדים נכנסים לדאוג שיזרקו את המסטיק לאשפה וחסל. פשוט ביותר נכון?

יעל...

מסכימה איתך בהחלט אבל משום מה הגננת לא מוכנה להבין את זה. ופה מתחילה הבעיה אין לי אפשרות לחשוב על גן אחר ...חוץ מזה הגן עצמו מקסים כמו כן הילדים ובכלל אווירה מדהימה. רק עיניין המסטיק ואיך להעביר להורים את המסר שזה מסוכן!!!

שלום לך

מה שלומך? לדעתי, אם יש מנהלת לגן הזה, תפני ישירות למנהלת שתפקח על הגננות ותוציא הוראה ברורה לא להכניס לגן מסטיקים את יכולה גם לפעול בעצמך ולחפש דברים שכתובים בעניין ולהראות להורים כדי לעשות קצת "רעש" ולקוות לטוב בהצלחה

למעלה