ערב טוב לכל באי השאנטי.....מה שלום?

tiaa1

New member
ערב טוב לכל באי השאנטי.....מה שלום?

אני קצת שפוכה...אבל מחר יום חפשי...כשאקום אני מקווה להכנס לביקור ושיחות....שיהיה לכם ערב נעים.

שריק 7

New member
טיה- מאחלת לך רעננות ../images/Emo9.gif

צחה מתובלת בהומור(כתמיד)... מחר בבוקר. את מעלה בי חיוכים
) ואם בשאנטי עסקינן- האם שמעת על חולי התסמונת שניסו שיטות ריפוי ע"י "ניקוי מרעלים"? האם ע"י צום או בדרכים אחרות?? אשמח לשמוע עמדתך. משום מה השאנטי משך אותי להודו... ומשם- קצרה הדרך למחשבות על סדנאות משונות
) לילה אפוף שינה עמוקה- שרי

tiaa1

New member
בוקר טוב שרי, בוקר טוב כולם../images/Emo42.gif

אז ככה, לא מזמן הצלחתי לצאת מהמיטה...לחתול רוני(הגימלאי.) נמאס מזמן שאני במיטה...עכשיו אני שותה את קפה היופי שלי. לפי מראה הבית נראה לי שאני צריכה לעטות את חלוק הפיליפינית שלי ולהתחיל במלאכת עקרת הבית...כמה אני לא אוהבת את זה. היום הייתי בכיף יוצאת לקניון להפגש...על כוס מיץ/קפה. יש מעונינים/ות? פגישה אמיתית לא וירטואלית....נראה שבחוץ יפה..... ולשאלתך שרי, לא זכור לי על מישהו שעבר ניקוי מרעחים....אבל... רק אתמול בשעות אלו עברנו תידרוך בעבודה על מצבנו בשעת החירום, תפקידנו ותיפקודינו....ניקוי מרעלים.....זה היה המסר המרכזי, אנחנו כבר יודעים איפה המקלחות שם כל אחד מקבל מיקלחת פושרת חינם ....נשמע נורא...בכלל .לפחות הפעם מותר יהיה לי להביא את האזרח איתי והוא יוכל להשתלב במערך המתנדבים. ברגע שיכריזו חרום אני מקבלת צו(הלוואי שזה היה צב) לשעת חרום שמקרקע אותי. ז"א 12 עות עבודה, 12 מנוחה בבית, אם אפשר. אני משערת שהבוסית שלי תשחרר אותי מכמה שעות בגלל מצבי, אחרת כעבור יומיים ילמדו עלי ביולוגיה....טוב, קניתם כבר נילונים???? איזה הודעה מדכאת יצאה לי.... מישהו בא לקניון???

mira ker

New member
היי טייה חמודה, היום היו לי תוכניות

לעשות סידורים, קמתי הפוכה ואין לי חשק. ראיתי את חצי מהסיפור על רוני, ותחפושת הפיליפנית (עוד מעט פורים), וחייכתי כמו תמיד. טוב שדחו את ההפצצות לשבועיים, את חושבת שההפגנות חובקות העולם עזרו? מקווה שכן. אם הייתי ירושלמית הייתי מצטרפת לקניון. יום טוף מירה

שריק 7

New member
../images/Emo91.gifטיה- אם את באה ל..

קניון בצפון- יאללה, קבענו. היום באמת יום יפה. אני שמחה שיש גם כאלה בחורף הנוכחי. ו- באמת יצאה לך הודעה מדכאת על כימיקאלים, אבל אני לא מתפלאת. המציאות המוטרפת שלנו מזמנת לנו ידיעות/חדשות שהן בין סוריאליזם לבין קאטאסטרופה..... אז נותר רק להתנזר-ככל שניתן- מהחדשות, לגחך מעט על המצב הלא-אפשרי, ולמצוא פינות נחמה קטנות ומרובות בחיינו.
)) שיהיה לך יום חופשי נעים וטעים. שרי

ששרון

New member
טייה תרגישי טוב, וכן, קניתי ניילון.

ערימות של ניילונים, מקסינטייפ, כל מה שצריך, קנינו כבר בחמישי בלילה, בלחץ לפני הודעת הפקחים, שבסוף התגלתה כהרבה יותר מתונה ממש שחששנו שיהיה... אבל ליתר בטחון כבר אטמנו חדר באותו שישי בבוקר, לפני ההודעה... באמת תקופה מדכאת מקווה שנעבור את זה בקלות
שרון

sayv

New member
מישהי אמרה לי אתמול-

לא נראה קצת דבילי לנסות להלחם בטיל כימי/ביולוגי ע"י ניילון וסלוטפ?... בכל מקרה- אני מאמינה שההפגנות בעולם הן שגרמו לדחיית "ההתקפה", נקווה שימצאו דרך פחות הרסנית לשמור עלינו, ועל הנפט שיקר להם כ"כ....

נאן

New member
אהלן החיילת טיה../images/Emo150.gif

אז ככה הזכרת לי משהו. אומנם יש כבר הכל נילונים וכל הבא ליד. אבל שימו לב נאנוש מוצבת במשמר האזרחי בצוות בכיר. ולא ויתרו לה על תדרוך במוצאי שבת. רק המחשבה אייך אני אגיע בריצה. מביאה לי פירצי צחוקים. הדבר השני שמצחיק לי. זה כידוע אני במכון השיזוף ברמב"ם אז בקשתי אימונים להתלבש מהר במקרה של אזעקה כדי שלא יכנסו לחדר של השיזוף הוא החדר האטום.... מה יש אסור להתאמן? בקשר לקניון אני משגרת את עצמי.... כל פעם מחדש רק תגידי ואני עם הקורקינט באה.... הרוליר בליז בשיפוצים.... היום היפה הזה מלא שמש שהיה היום. עלה לי בקניות..... רק אני והעגלה שלי... שהיא סוחבת אותי לא אני אותה... אגב טיה. צריך לשלוח תנחומים למשפחה של דולי....הכבשה כמובן זהו זה לילה טוב לכולםםםםםםםםםםםםם בחיי התגעגעתי נאנוש

tiaa1

New member
נאנוש....ככה צוחקים על כוחותינו???

ובעניין להתלבש במהירות, שלא לדבר על להתפשט במהירות....מה קרה לך שכחת מתקופת הצבא..או לפני כן במחנות הקיץ וכו????מבקשת בכל תוקף הסבר על האיטיות..."לאט אבל בטוח" זה של סייב
לך יותר מתאים
נו ובעניין דולי הכנסתי הודעת צער בפורום המרובע...תראי מה עשו מזה שם. אף אחד לא מבין אותי

למעלה