ערב טוב לכל הגולשים-עדכון מפורום

0צחי0

New member
ערב טוב לכל הגולשים-עדכון מפורום

מזג האויר (ואני בעצמי גולש). מחר בעקבות אינברסיה גבוהה צפוי יום בהיר למעט בוקר וערב. צפויה עליה בטמפ´. תנשב רוח צפונית מערבית עד 20 קמ"ש. מחר צפוי ים נמוך ( לא יותר מ-30 ס"מ ) בעקבות זרימת רוח יבשתית מחר, שכן הרוח בחוף הינה בריזה. א ב ל שימו לב למה שעומד לקרות בתחילת יוני- בעיקרון רוב המודלים התאחדו וניתן להסיק ב100% כי החל מיום שישי הקרוב צפויה ירידה בטמפ´ שהשיא ביום א´ עם 10 מ"צ פחות מהממוצע וכך לאורך כמעט כל השבוע הבא, כאשר בעיקר בימים שני ושלישי אף יתכנו גשמים מקומיים בעיקר בצפון ובחוף. לענייננו החל משבת הים צפוי לעלות שכן מדובר ברוחות מערביות ד´ מערביות מסביב לשעון לפחות עד שלישי בלילה כאשר הרוח עוברת מסלול ימי ארוך. כל זה בעקבות אפיק רום חלש עם התעמקות אפיק פרסי בקרקע. אגב צפויות הפתעות נוספות לדעתי. לסיכום: ביום א´ ככל הנראה ניראה ים של 70-80 ס"מ. בימים ב´ וג´ צפוי ככל הנראה ים גבוהה (מיני סערה-בלי לנקוב בס"מ) ביום ד´ ( כ נ ר א ה ) אחלה סוואל - 60 70 ס"מ. אני מאוד מקווה שלא נתבדה. אני בעצמי גולש כבר מספר שנים. נחכה ונראה.

0צחי0

New member
בעיקרון...

בימים חמישי שישי ישנה מגמה של התקררות מה. אם כי היא לא קשורה להתפתחות של תחילת השבוע הבא. מבחינת ים - חמישי שישי לא רלוונטים ( במקרה הטוב לדעתי לא יותר מחצי מטר גג ). הכל מתחיל בראשון, אם כי אני לא מתחייב לגבי שבת כי בשבת בעצם צפי המפנה בצהריים ( יותר עננים ורוח קרירה ומתחזקת ). אל תשכח שאנו תלויים גם לא פחות בזרמי הים שצפויים להיות דרום מערביים לפחות בימים א´-ד´. שבת סימן שאלה. לדעתי ים נחמד אחה"צ-ערב ( 50-60 ס"מ ) אני לא מתחייב לגבי שבת כי זה יכול לקרות גם בלילה.( הכוונה לתהליך עליית הים ). כמו כן מידע חשוב- בעקבות זרמי ים חזקים בתקופה זו(תחילת יוני) צפוי גל מדוזות מוקדם מן הרגיל אך בעקבות טמפ´ המים הנמוכה יחסית (22 מ"צ) הן צפויות להתחפף מהר.

resh0

New member
כל הכבוד! מאיפה המידע.

ואם המידע מהימן, אשמח מאוד אם תבקר בפורום ותעזור לנו המיואשים... במקרה כזה אני אומר: "תודה" והכל בהוראת קבע...

למעלה