ערב טוב לכל החברים שאלה קטנה

• פותח הנושא lj101
  • פורסם בתאריך

lj101

New member
ערב טוב לכל החברים שאלה קטנה

בפורום המתחרה של רמלה ראיתי בקשה של ילדה/נערה/אישה שמבקשת שנצביע עבור שלישיית מה קשור, מכוון שאם אוסים שם תשובה היא תתפרסם כנראה רק אחרי טקס אנשי השנה, אז ברצוני לדעת אם זה יהיה קטנוני מצידי לכתוב לה שאם הם היו ממשיכים לגור ברמלה אז הייתי בוחר בהם ?, אבל מכוון שהם ראו כי טוב יותר מחוץ לעיר והשדה של השכנים ירוק יותר אז הם עברו לשם ומצידם הם באים לאסוף חומר חדש לבדיחות על רמלאים ובשוק אבל את מגוריהם הם העתיקו לעיר אחרת. אז למה שנבחר בהם ? זו השאלה. בברכה, LJ101

zivsb

New member
שלום 101 אתה"גדול" נהג כך

שלישית מה קשור בוגרת עמל רמלה המנהל איפשר תמך ועודד את השלישיה היום מובא המנהל למנוחת עולמים לפחות את היום נקדיש לו גם השלישיה נמצאת בלוויה לתלמידיו הוא היה סופר אבא

lj101

New member
אופס סליחה לא ראיתי, ואני משתתף

בצער המשפחה. אבל אין קשר בין הכתוב למקרה שהועלה בפורום.

lj101 אני חושב שאין לנו מתחרים

אנו טובים יותר אצלנו אין מחיקת הודעות ללא הודעה והסבר אצלנו משתדלים להגיב לכולם . ושוב אנחנו טובים יותר בקשר למה קשור מה באמת קשור טובים בעיינך סבבבה לא טובים גם סבבה

lj101

New member
אחשלי לכן אני כאן ולא שם, באמת

שלישיית מה קשור הם אחלה וסבבה לראות אותם, אבל צדה את עיני בקשתה של צעירה שנבחר בהם לאנשי השנה הרי אלמלא אם הם לא היו תושבי רמלה לשעבר לא היו מתבקשים לכך, וכך הנושא התפתח. חוץ מזה מה המצב לא רואים אותך

zivsb

New member
יש לך ממני../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

למעלה