ערב טוב לכל המאזינים, כאן כתבתנו במבזק חדשותי

moonie1

New member
ערב טוב לכל המאזינים, כאן כתבתנו במבזק חדשותי

סתם...עלה בי חשק לעדכן פה קצת :) אני מרגישה שאני מסיימת עכשיו פרק ענק בחיים שלי ותחילתו של הפרק הבא ממשמש ובא- בין אם זה סיום היסודי המיוחל או סתם שינוי הגישה שאני מפתחת אט-אט. אני במצב רוח מעולה בזמן האחרון, אולי זה בגלל זה
למען האמת, התגעגעתי לתחושה של שמחה אמיתית בלי סיבה ווואלה, זה אחלה
אמא שלי טסה לחודשיים ועכשיו עבר בערך חודש ושבוע, אם אני לא טועה. אני שמה לב שאני הרבה יותר שמחה ופחות לחוצה אצל אבא שלי והייתי מאד רוצה לעבור לגור אצלו, אבל ברור שאני לא אעשה את זה.. מה איתכם?

למה שלא תעברי לאבא שלך?

ובכלל, שמחה לשמוע שעכשיו את מאושרת, ושיהיה לך המון בהצלחה בחטיבת הביניים!

moonie1

New member
אמממ...

זה דיי ארוך, אבל כעיקרון כל מה שאני עושה משפיע ישירות על אחי והוא קשור אל אמא שלי נורא, אני לא יכולה לעשות לו את זה. אם אני אלך גם הוא חייב. דרך אגב, אני עולה ל-ט', בירושלים זה תיכון, אבל פרט שולי

הדסו^ש

New member
איזה כיף זה מצב רוח טוב ללא סיבה מיוחדת ../images/Emo13.gif

חשבת ללכת עם אחיך לישון קצת אצל אבא שלכם, בתקופה שנותרה עד שאמא שלך חוזרת? שיהיה איתך קצת שם, שיתרגל לאביך ויראה שיש גם בתים עם אווירה אחרת. זה יכול לעשות טוב לשניכם, לדעתי.

moonie1

New member
אחי גם ישן איתי אצל אבא עכשיו

אבל הוא מתקשה להיות עם כל כך הרבה אנשים (כל המשפחה ) ולא מסתדר עם אישתו של אבי, למרות שהיא מאד משתדלת לרצות אותו. הוא אוהב להיות אצל אמא, שם זה רק שלושתינו והיא נותנת לו המון המון תשומת לב. אני חושבת שהוא מרגיש מחוייבות אליה.

עו מר 5

New member
את בטוחה שאת לא איזה רם אורן או משהו?!

מה זה? איך את כותבת... פיסוק, בלי שגיאות כתיב, מסודר. יפה מאד :) נהנתי לקרוא.

למעלה