ערב טוב לכל הפרפרים/ות נו יוצאים ומבלים הלילה.בטח איזו שאלה.מקום מומלץ:החורבה בחיפה כדאיי.מוני
פ פלג^ר New member 6/9/01 #1 ערב טוב לכל הפרפרים/ות נו יוצאים ומבלים הלילה.בטח איזו שאלה.מקום מומלץ:החורבה בחיפה כדאיי.מוני
A AFRICA New member 6/9/01 #2 החורבה ...? טוב לדעת על מקום בילוי בער שלנו אי שם על הכרמל . כשאני אהייה בסביה , בשעה המתאימה , מבטיח לקפוץ לביקור פתע .
החורבה ...? טוב לדעת על מקום בילוי בער שלנו אי שם על הכרמל . כשאני אהייה בסביה , בשעה המתאימה , מבטיח לקפוץ לביקור פתע .
פ פלג^ר New member 6/9/01 #3 וואי אתה חיפאי?ואם כן המקום מדליק בצורה מדהימה ואם ניפגש שם תידלק כאש האהבה.מוניק
A AFRICA New member 6/9/01 #4 לא אני לא ....! אני מהעיר הגדולה , תל אביב .. ולשם את מוזמנת להגיע , אלנבי מציע לך מגוון מועדונים לכל הטיפוסים ...
לא אני לא ....! אני מהעיר הגדולה , תל אביב .. ולשם את מוזמנת להגיע , אלנבי מציע לך מגוון מועדונים לכל הטיפוסים ...
P pachanga New member 6/9/01 #6 אפריקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבטיחה לבוא לשם כל הזמן עד שיצא לי מהאוזנים!!!!!!! שלא יהיה מצב כזה אפילו
P pachanga New member 6/9/01 #5 או שלום אורחת../images/Emo23.gif פלג^ר החורבה מאוד ממולץ אגב מחר זה ערב סטודנטים, ולא הייתי מתנגדת לבוא אבל חברתי ואחותי באה לבקרני מחר אבל מקום מדהים!!!!!!!!
או שלום אורחת../images/Emo23.gif פלג^ר החורבה מאוד ממולץ אגב מחר זה ערב סטודנטים, ולא הייתי מתנגדת לבוא אבל חברתי ואחותי באה לבקרני מחר אבל מקום מדהים!!!!!!!!