ערב טוב לכל השישישייים

באיה

New member
ערבטוב לכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

חזרתי עכשיו מפיקניק
עם חברה צעירים מיער בן שמן. מזג אויר היה נפלא, החברה נהדרת ועכשיו אני צריכה להיכנס לאמבטיה להוריד ממני את הג'יפה של כל היום. למעשה החברה הם מפורום אחר, שאני כבר כמעט ולא כותבת בו, אך החברויות נשארו ואנו מבלים מדי כמה זמן ביחד. שרה הפעם לא הייתה איתי בגלל יום הולדת בנה ניר, אך נראה אותה שוב ביום שני. אז חברים יקרים, לאחר שנכיר טוב אחד את השני, גם הפורום הזה יכול לערגן פיקניקים עם כל המשפחות. ילדים, נכדים, נינים, דודים, דודות וכו...... זה כיף לבלות ככה ביחד כל היום באויר צח של יער ומנגלים. שבוע טוב לכולם

maxima

New member
ערב טוב כולם.......איה

רעיון נחמד לעשות פקניק עם כולם. אני היום לפני הצהריים משחקת כדורת דשא מהצהריים צירתי עם חברה לא מזמן חזרתי הביתה היה יום מהנה חבל שכבר נגמר שבוע חדש בפתח שבןע נהדר לכולם.

bimbo.

New member
ערב טוב. אני מבינה באיה, שאת ../images/Emo20.gif

לא מבזבזת סתם את הימים, אלא עושה חיים. ועוד עם צעירים.......
גם בעיני נראה מצויין רעיון הפיקניקים, אבל בחורף תהיה קצת בעיה. טוב, אני בטוחה שנפתור אותה ביחד. שבוע טוב לכולם

באיה

New member
היי בימבו, מכון אני לא מבזבזת

את הזמן. כל זמן שמשתפים אותי, אני בפנים. החיים קצרים, צריך להנות עד כמה שאפשר יותר. אז כפי שכתבתי, סתיו ואביב, הן העונות לפיקניקים. בחורף ובקיץ נפגש בבתי קפה. בקיץ אפשר לעשות גם טיולים, ושרה מומחית בלארגן אותם. בעצם טיולים אפשר לעשות גם בחורף כשלא יורד גשם. אז אפשר ללכת בלי להזיע, ולבקר בהרבה אתרים. אפשר גם לשלב בין היתר ביקור בחמת גדר, ובחמי יואב.

באיה....זו לא פונקציה של ותק

בהכרות..... בזמנו, לפני כמה שנים, באתר אחר המפגש הראשון נערך בטיול משותף עם פיקניק בסופו, והיה נהדר. הגיעו כולם עם הילדים והנכדים ובני הזוג. כל אחד לפי בחירתו. והיה נ ה ד ר ! !

באיה

New member
מסכימה שזו לא פונקציה של ותק

כתבתי את זה רק כדי לגשש, ואם יש הענות, אז למה לא. עכשיו בדיוק זה הזמן לפיקניקים לפני בוא החורף. במפגש ביום שני, אפשר יהיה לדסקס על זה. בינתיים תשנו על הרעיון, וכשזה יתבשל מספיק, אז נדבר.

שרה16

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo141.gif

הרגשתי שמדברים עלי,אז ניכנסתי...
כרגע נסעו אחרוני האורחים. ביליתי סופשבוע ניפלא עם משפחה וידידים. טילנו לאורך הירדן ובכוכב הירדן,ואכלנו ושתינו...אני מרגישה כמו חבית! מחר יום להתאוששות ומחרתיים אני במרכז. שבוע נפלא שיהיה לכולם!

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם. ולבאיה שאלה...

האם רצית והתכוונת לאותיות האלה? האם את רוצה המשך או יש לך? ברכות

באיה

New member
כן סבאאורי, התכוונתי לאותיות

האלו. ולא, אין לי אותם. יש לי את האתר, שאם אתה כותב את שמך באנגלית, אז בצורה אוטומטית זה יוצר את שמך מהגופות הנ"ל. אממה מה, זה לא נתן לי להעתיק את שמי בשלמותו, ואני עצלנית מדי בינתיים, להרכיב את זה אחד אחד. אני אנסה להעביר לכם את האתר, ותראו מה אתם יכולים לעשות. שבוע טוב

סבאאורי ...הסתכלתי על האותיות

האלה, וחשבתי לי איך הם צילמו אתזה, ונראה לי שהם שוכבים על שטיח שחור.... מה אותה אומר?? ומה אתם חושבים?

סבאאורי

New member
באה

אני נורא נורא מצטער שלא הייתי בזמן הצילומים... הייתי אומר לך בידיבידיוק ברכות

למעלה