ערב טוב לכל חברים הפורום

ערב טוב לכל חברים הפורום

פעם ראשונה שלי פה ... לצערי סבי כנראה חולה אלצהיימר , עדיין לא אובחן ויש לנו תור לבדיקה קוגנטיבית .... ו"תיק" הטיפול בסבי כנראה שנפל עלי .... סבי בשלב מאוד מתקדם של המחלה הוא אינו זוכר מה אכל לפני כ 3 דקות ,אינו זוכר מי אני, את ילדיו ואת עצמו . הדבר היחיד שסבי זוכר זה כלום . הוא מסתובב סביב כספו פרנואיד שיקחו ממנו את כספו שומר על מסמכיו ואגרסיבי כלפי כל האנשים שסביבו . יוצא לטיולים בלילות (ניידת עצרה אותו פעם והביאה אותו למיון באחד מבתי החולים . עצבני ובעל התקפי חרדה , הוא אינו מוכן לקבל טיפול כי מבחינתו שום דבר לא קרה.. ולצערי דבר זה לא טופל עד עכשיו .... דבר זה אינו יכול להמשיך ללא מסגרת מתאימה לסבי והוא מבחינתו אינו מעוניין לעבור מחוץ לביתו . קשה לי לראות אותו מהצד ולא לעשות כלום , סבתי נפטרה לא מזמן ומשפחתי תשושים מדי מלטפל בו .. איך ולאן אפשר להעביר אותו כמה שיותר מהר שיתמקם לו במסגרת תומכת ?

אסתרס

New member
דבר ראשון אבחון

אי אפשר לאשפז את סבא ללא איבחון וטיפול . בקישורית אבחון תמצאי מרפאה פסיכוגריאטרית הקרובה למקום מגוריך. אני ממליצה על המרפאה בהנרייטה סולד ת-א. שם יאבחנו ומיד יתנו טיפול. לא צריך טופס 17 רק הפניה מרופא משפחה. אם סבא לא מסכים ללכת לבדיקה בגלל כל מה שספרת צלצלי אלי ואפנה אותך לרופא מומחה שערך ביקורי בית ולא שוחט כספית. אסתרס 035336643בהצלחה.

קודם כל תודה

דבר שני אני הוא ולא היא
, הכרטיס הוא של אשתי ושלי ומעבר לכך יש לנו תור אבחון קוגנטיבי אין מה לעשות כדי לזרז את כל הנושא כי הבנתי שזו פרוצדורה ארוכה?

ענתי44

New member
שלום הוא ולא היא

ראשית, ולצערי, ברוך הבא לפורום. אתה צודק התור למרפאת זכרון, שם האבחון נעשה עלול להיות אפילו חצי שנה, כמו שקרה לנו ואחרי ששלושה חודשים התחננתי שיפנו אותנו לשם. האם יש לו ביטוח מושלם בקופת חולים? כי אז יש אפשרות להגיע לייעוץ פרטי. ללכת לפסיכיאטר גריאטרי, ולקבל החזר על התשלום הפרטי. זה מה שעשיתי אתמול לגבי אמא שלי. וגם אם אין אז שווה לשלם את הכסף לביקור פרטי. אם לא אז פשוט להתיידד עם המזכירה במרפאת זכרון כדי שתקדם לך את התור מקווה שעזרתי

תודה רבה לכולכם\ן על התגובות

מרפאת זיכרון שהתכוונת ענתי היא מרפאה לאבחון קוגנטיבי ? אם כן יש לו תור ביום ראשון ואני לוקח אותו ! ולא נראה לי שאשתי תאהב את הרעיון על ההתידידות עם הפקידה ......

ענתי44

New member
כנראה שזה אותו מקום

תגיד לאשתך שהפקידה זקנה עם שפם ושומה על לחי שמאל
אחרי שיהיה לך איבחון תוכל להתחיל להזיז דברים.

ענתי44

New member
כמי שפולנה כהלכה ../images/Emo9.gif

יודעת גם יודעת אבל למזלך אחרי יום ראשון לא תצטרך את הפקידה ותתחיל לעשות עיניים לאחות בבית האבות

ענתי44

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לרופאים... בתנאי שהם דומים לדוקטור רוס מ e.r

ברוכה הבאה למועדון....

של משפחות חולי אלצהיימר. איך אומר לך? מלבד לחתום לך פה ופה הסימנים מובילים למסקנה אחת - אלצהיימר. נשמח לעזור כאן, ככל האפשר. שבת שלום.

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום אחת ועוד אחד1

שלום רב, אפשרות אחת היא להביא עובד זר שידאג לו. אפשרות אחרת מרכז יום לקשיש אפשרות נוספת ביצת אבות. חשוב לקבל איבחון מנוירולוג על מצבו. מקווה שעזרתי ולו במעט. זהבה שחם

למעלה