ערב טוב לכל חברי 60+

emmy5

New member
דני,מכיר את...

אבא סיפור אבא סיפור מיקי גבריאלוב מילים: יהונתן גפן לחן: מיקי גבריאלוב ים כחול ושמים שתי סירות של נייר הדיג יורד למים ורוכב על גב של דג אל אוצר. כפר ירוק בין ערביים פרדסים ושדות האיכר חוזר לבית מנשק אישה יפה וילדות. אבא סיפור אנ'לא יכול לישון ירח מסתכל לי בחלון עוד מעט אני אהיה גדול יותר מדי אז אבא עוד סיפור אחד ודי. שילגיה סינדרלה הדובים ישנים ואולי זה רק נדמה לך מי יושב על הכסא שלי אני. אבא סיפור אנ'לא יכול לישון ירח מסתכל לי בחלון עוד מעט אני אהיה גדול יותר מדי אז אבא עוד סיפור אחד ודי. יום אחד בן המלך התחפש לנסיכה התחתן עם הצפרדע והכל נשאר בתוך המשפחה טוב טוב

bimbo.

New member
ערב טוב חברים/ות יקרים ויקרות ../images/Emo20.gif

אני מצטערת שלא יצא לי כל כך להכנס למחשב היום, ורציתי להגיד לכן שרה ומקסימה, שהתמונות שהבאתן יפות מאוד ומיוחדות. אגב, בנוגע לתערוכת הזכוכית, קיבלתי מחברה שלי סוכריות זכוכית במתנה, והן נראות אמיתיות, עם כל מיני פסים ונקודות, וזה ממש מקסים. חבל שאין לי סורק, ואני לא יכולה להעלות אותן. התמונות שאני מעלה הן עבודה של מצלמה דיגיטאלית. שיהיה לכולנו ערב נעים ושנתעורר מחר לבוקר טוב ורגוע. אמן ואמן!!!

maxima

New member
ערב טוב כולם.............

מחר אני נוסעת לטבריה ליומיים אש נתראה כשאחזור.........

dani 123

New member
ערב טוב, בדיחה קטנה

ביבי נוסע ברכב הממשלתי יחד עם הנהג שלו, פתאום קופץ כלב גדול לכביש והם דורסים אותו. אז ביבי אומר לנהג: "תשמע, לא נעים. תברר למי שייך הכלב ולך תתנצל". ביבי ממתין ברכב זמן מה, ופתאום חוזר הנהג, עמוס מתנות. אז ביבי שואל אותו: "מה זה, מה כל המתנות האלו ?" , אז הנהג עונה לו: "לא יודע, הלכתי אל האנשים האלה הביתה כמו שסיכמנו ואמרתי: " שלום, אני הנהג של בנימין נתניהו. הכלב מת"...."

dani 123

New member
ועוד בדיחות

שאלה: מה אומרת זונה במיטה ? תשובה: "נו, עוד לא גמרת ? " שאלה: מה אומרת נימפומנית במיטה ? תשובה : "מה, כבר גמרת ? " שאלה : מה אומרת פולניה במיטה ? תשובה : "בז'...נצבע את התקרה בז'..."

dani 123

New member
אמי, עבורך

Subject: English changes. The European Union commissioners have announced that an agreement has been reached to adopt English as the preferred language for European communications, rather than German, which was the other possibility. As part of the negotiations, Her Majesty's Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a five-year phased plan for what will be known as EuroEnglish (Euro for short). In the first year, 's' will be used instead of the soft 'c'. Sertainly, sivil servants will resieve this news with joy. Also, the hard 'c' will be replaced with 'k.' Not only will this klear up konfusion, but typewriters kan have one less letter. There will be growing publik enthusiasm in the sekond year, when the troublesome 'ph' will be replaced by 'f'. This will make words like 'fotograf' 20 per sent shorter. In the third year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible. Governments will enkourage the removal of double letters, which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horible mes of silent 'e's in the languag is disgrasful, and they would go. By the fourth year, peopl wil be reseptiv to steps such as replasing 'th' by 'z' and 'w' by 'v'. During ze fifz year, ze unesesary 'o' kan be dropd from vords kontaining 'ou', and similar changes vud of kors; be aplid to ozer kombinations of leters. After zis fifz yer, ve vil hav a reli sensibl riten styl. Zer vil b no mor trubls or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech ozer. Ze drem vil finali kum tru.

שרה16

New member
אפשר גם אחת..../images/Emo13.gif

כושי אחד הלך לזונה וכשהוא הוריד את המכנס שלו, היא נבהלה וקפצה אחורה. "מה קרה", הוא שאל אותה. "אם הדבר הזה אתה תקרע אותי לשניים", היא השיבה לו, "אם אתה רוצה אני מוכנה רק בפה." הכושי צחק ואמר, "בפה אני יכול לבד..."

שרה16

New member
ושניה..../images/Emo9.gif

סטודנט צעיר וחכם עלה על מטוס וטס ואמריקה. לידו ישבה בלונדינית, וכדי להפסיק את השעמום, הציעה לבלונדינית משחק. "כל אחד בטורו יגיד שאלה לשני. אם השני לא יודע, הוא צריך לשלם 50 ש"ח". הבלונדינית סירבה. אחרי כמה הצקות, אמר הסטודנט "את יודעת מה? אם אני לא יודע אני משלם לך 100 ש"ח. אם את טועה את משלמת רק 50 ש"ח, הולך?". הבלונדינית ראתה שאי אפשר להיפתר מהקרציה והסכימה למשחק. הסטודנט שאל "מה בירת ארצות הברית?". הבלונדינית הוציאה 50 ש"ח לסטונדט. ואז שאלה "מזה בבוקר הוא על 6, בצבע ירוק חננה, עף ועוקץ, ובערב הוא על 2 בצבע ורוד?". הסטודנט התחיל לפתוח אתרים באינטרנט, מתקשר לאנשים, פרופסורים, הכל! אבל לא מצליח. פתח את הארנק ונתן לבלונדינית 100 ש"ח. ואז שאל "ואת יודעת מזה?". הבלונדינית פתחה את הארנק והוציא 50 ש"ח...

שרה16

New member
אחרון ודי../images/Emo29.gif

כומר נכנס למספרה ומסתפר לאחר שסיים להסתפר שואל את הספר "כמה זה עלה" הספר אמר לו:"לך זה בחינם הרי אתה כומר" למחרת מוצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה. כעבור שבוע נכנס לאותה מספרה שייח ערבי ומסתפר לאחר התספורת שואל השייח את הספר "כמה זה עלה לי" אז הספר עונה "לך זה בחינם הרי אתה שייח" למחרת מוצא הספר 100 מטבעות זהב במספרה שלו. כעבור שבוע נכנס רב למספרה ומסתפר אחרי התספורת שואל את הספר "כמה זה עלה" הספר עונה לו "זה בחינם הרי אתה רב" למחרת מוצא 100 רבים במספרה שלו בלונדינית אחת יוצאת מהבית ובודקת את תיבת הדואר שלה ונכנסת הבייתה בחזרה כעבור מספר דקות שוב יוצאת מהבית בודקת את התיבת דואר וחוזרת בחזרה ככה 10 פעמים בפעם לאחר שהיא שוב יוצאת שואל אותה שכן שלה "מה את עושה" הבלונדינית עונה "המחשב במטומטם שלי כותב כל הזמן שהגיע לי דואר חדש" דוד לוי אריאל שרון אהוד ברק יוצאים לצוד באפריקה כעבור 5 שעות הם נפגשים וכל אחד מספר מה הוא צד שרון:"אני צדתי 5 אריות 3 פילים ו7 נמרים" ברק:"אני צדתי 2 דובים 4 פילים ו3 אריות" לוי:"אני צדתי 5 פילים 2 אריות ו20 דונט שוטים" ברק ושרון שואלים אותו "מה זה דונט שוטים" לוי עונה להם:"שחורים קטנים כאלה שצועקים dont shoot, dont shoot"

ora11

New member
בילוי נעים מקסימה../images/Emo19.gif

חזרנו במוצאי שבת מהכנרת תהני הכנרת נהדרת.

למעלה