ערב טוב לכם קדושיי

ערב טוב לכם קדושיי../images/Emo13.gif

היום אתם מציינים את יום הולדתי,אז הנה נעורתי לי מכל ההמולה שמתרחשת באירלנד,בארה"ב,ובעולם הנוצרי. מי שקרא ויודע עליי,אז יודע שחוויתי חזיונות דתיים,הייתי עבד ולחמתי כנגד העבדות,וסייעתי אף בהפצת הבשורה של מלכות ה' בעולם. אני מבקש להחמיא לפורום הזה,שברכת ה' תהיה עליו,וגם כשיבוא המנהיג מס' 1 של העולם הנוצרי,הלא הוא האפיפיור בנדיקטוס ה-16,הוא יקבל הארה,ויהיה ברוך בשם ה', כאן בארץ הקודש ויבין שלא רק ישוע היה בן לאלוקים,אלא שנאמר בספר ויקרא,פרק כ"א(21),פס' ה'(5):בנים אתם לה' אלוהיכם. אז זכרו:צדיקים במיתתם קרויים חיים,שכן נאמר בתפילת שמונה עשרה:ברוך אתה ה' מחיה המתים. כל טוב לכם אחיי ואחיותיי וזכרו:לא תשנא את אחיך בלבבך. זכרו את תכונות אבינו שבשמים:רחמים,חסדים,חמלה,ארך אפיים(סבלנות),סלחן ומחלן,אהבה,אור וריפוי לגוף ולנפש.

new2008

New member
"ארור יהיה אדם הסומך על האדם"

חאלס עם הסגידה העיוורת הזאת אחרי אנשים! בני הין.. http://www.youtube.com/watch?v=2kXt4KjWc0E&feature=related

ד ר א ל

New member
כמדומני שישוע המשיח

היה אדם. אדם שמלידה ידע שהוא אלהים. האם פסוק זה תופס במקרה זה? האם ארורים היו אותם אנשים שבטחו בפרנקיסקוס מאסיזי? אמנם הפסוק לא טועה. אך ישנם אנשים שמגיעים לנשגבות רוחית, ואדם השומע להם, מבורך. כי לאלהים הוא נשמע

יחי ההבדל הגדול

ישוע הוא אלהים במאת האחוזים שירד מהשמים והפך להיות אדם במאת האחוזים. כיוון שהוא אלהים הוא האדם היחיד שראוי להתשחוות לו, כיוון שהוא אלהים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל הקליפים המוכנים האלו לא ממש אומרים

לי משהו בעד או נגד פסטור בני הן.. כי זה ברור שלכל צד זה יכול לעבוד זה יכל להיות קליפ שיתמוך לגמרי בבני הן ויראה נסים מוכחים או שיהיה אנטי ויטען ששום נס אינו אמין או התרחש בפועל.. הבעייה היא שאנשים מתחילים להאמין באדם, ולא שמי שהאדם בא לשרת ולייצג קרי ישוע המשיח. אנשים עם אמונה חלשה יאמינו שלא ירפו אלא אם בני הן ידע בהם ויתפלל איתם, אולי כן אולי לא ירפו גם אז, אבל השאלה למה לא להאמין שאיפה שאתה בתפילה כנה ואמונה שלמה תוכל להתחבר לאלוהים ולבקש את הריפוי שלך. אני מאמינה במתנות רוח הקודש, כשרונות הרוח מה שנקרא, כל התשעה, ויודעת בוודאות שחלק מבני אלוהים קיבלו מתנה כזו לריפוי עם שלטון,ומתנה של הוצאת רוחות רעים עם שלטון.. כי בעקרון לכל המאמינים ניתן השלטון והכוח אך עדיין כוח כפול ומכופל יהיה כאשר ישנה שליחות מיוחדת לאדם שניתנת מאלוהים באחת מכשרונות אלו.

new2008

New member
כן אבל

אבל אי אפשר שלא להטיל חלק מהאשמה על אנשים "מנהיגים" שזה נראה לפעמים שהם מהדירים את עצמם מעל כולם והכל נראה כמו מופע רוק של אדם אחד שנראה שנהנה מהתהילה ונהנה שכולם הולכים אחריו.. מבדיל את עצמו מן האחרים מפרסם את שמו כאילו הוא זה שיגאל אותם מיסורייהם אנשים עומדים כמו בשוק בשר אחד אחרי השני הוא בוחר את מי שהוא בוחר ואת השאר מבקש משומרי הראש להרחיק ממנו... אז מה הפלא שאנשים בסוף מאמינים בו! ושבלעדיו הם לא יתרפאו ממחלתם נו באמת.. ישוע הדרך האמת והחיים! בהחלט אפשר ללמוד ולשאול מהמון אנשים אבל ללכת בצורה עיוורת אחרי אדם ולחשוב שהוא לעולם לא טועה ושתמיד יש לו את כשורונות הרוח ושהוא יכול להפעיל אותם בכל ערב שהוא מתכנן?! אפילו תלמידיו הראשונים של ישוע לא השתמשו ברוח הקודש מתי שבא להם ועל מי שבא להם! כי הם לא יכלו אלא רק כשאלוהים החליט שזה ישרת אותו

צדיקים אמיתיים אינם רודפי פרסום ובצע

שכן שונא מתנות יחיה,השוחד יעוור עיני פקחים ויסלף דברי צדיקים,ואל לנו להזדקק לידי מתנות בשר ודם ולא לידי הלוואתם,כי אם לידו הפתוחה,הקדושה והרחבה של ה' יתברך. אינני מתימר לומר שאני טוב מאחרים,אינני מפרסם את מעשיי,אך מה שיצטרך לדעת אודותיי- יידע. אין לי יחצנים,אני אדם שעובד לפרנסתו,יש לי משפחה,ושואף כמה שיותר לעשות צדקה וחסד ככל אשר לאל ידי באמצעיי הדלים. אז נא לא להתרגש מהניק. אני אוהב את הקב"ה,והוא הכח שעוזר לי ומניע אותי במשעול החיים. יום נעים,ושנזכה להתבשר בבשורות טובות-אמן!

new2008

New member
חחח לא התכוונתי עליך

אלב מה ההדל בין נאמר האפיפיור/בני הין לבין אותם צדוקים ופרושים שאוהבים לשבת בראש השלוחן ומתפללים בבית הכנסת רק לשם שיראו אותם? ושנגדם יצא ישוע!

תודה לך אח יקר וקדוש שלא כוונת לעברי

תודה על שדנתני לכף זכות ולא נשפטתי. ישנם פורומים(וברשותכם לא אציין אילו) שאם אתה לא מיישר קו,אתה מותקף בשל חשיבה ואמונה מקורית ובעלת גוון מתחדש עם הטעם הישן והטוב.

lion 7

New member
אנו נמנעים לשפוט אנשים כמו שתי

האישיות שהבאת , למרות השוני בשניהם , גם כאן בפורום אנו מתפללים בענווה ויודעים רק מידע חלקי על הרבה אנשים , לא לשפוט פן תשפטו , הממסד הקתולי שבראשו עומד האפיפיור הוא תוצאת מבחירת הקרדינלים שמשרתים כנסית הקתולים וחלק מהאורטודוקסים בעולם זה , זו מסורת מלפני אלפי שנים (לא נכנס לפרטים) אבל בחלומו של אחד מתלמידי ויסלי אחד ממייסדי זרם פרוטסטנטי בפטיסטי חלם שראה בגן עדן נוצרים מכל העדות והזרמים כולל ויסלים רבים , כאשר פנה לישוע ואמר לו מה פתאום יש קתולים ואורטודוקסים וכל מיני מאמינים שהם לא ויסלים , אז ענה לו ישוע שהמאמינים נמצאים בכל כנסיה`` , זאת ועוד ההגדרה לכנסיה והבעלות לכנסית אמת לא תמצא גם כן בכנסיתך כי אנו לא מושלמים , והגדרת כנסיה (קהילה בעברית) היא קבוצת המאמינים בישוע ..

בני אדם

כולנו טועים, אין אדם מושלם, בטח שלא בני הין, ועם זאת אני מאמין שבני הין הוא משרת אלהים קדוש. לכך נקראנו(רומים א': 7) נקראנו לקדושה, ואנחנו מקודשים בדם ישוע המשיח. כפי שכתבתי מקודם, בני הין הוא משרת אלהים קדוש, והרבה מאד ניסים התרחשו דרך השירות שלו, והמוני בני אדם נושעו דרכו. כן הוא בן-אדם וגם הוא יכול לטעות. נכון שדרך החיים שלו היא יוצאת דופן, ודורשת הרמת גבה. אך אל לנו לשפוט אף אדם. אני גם לא מקבל את הדבר שאנשים נוהרים אחרי אנשים אחרים. אך עם זאת, יש אנשים שיש להם אמונה חזקה יותר מאנשים אחרים, יש אנשים שהקדישו את חייהם בדרך רדיקלית יותר מאנשים אחרים, ויש אנשים שאלהים משתמש דווקא בהם באופן שייחודי רק להם ורוח הקודש פועל דרכם בצורה נפלאה.

lion 7

New member
הכל יתברר בסוף אם זה לתהילת האדון

אם לא עכשיו , הרי תמצית חיינו הן תהילת האדון רב אלקואת אל חיל , אם בני הן או כל אלה שמדברים על ישוע ועושים נסים , משרתים את האדון או את בטנם או כיסיהם , ברור שיש בנו רוח הבודקת אם אלה רוחות אמת שמהללות את האדון או משרתים את עצמם .. הרוח שבנו בודקת ואני לוקח דוגמה את מרים אמו של האדון ,שומר את הדברים האלה בפנים ואחרי שנים אני אומר את דברי ..

למעלה