ערב טוב לכם שישיסטים

לייציק

New member
ערב טוב לכם שישיסטים ../images/Emo6.gif

יש לי שאלה מאד שאלתית אליכם
לאחי הבכור ימלאו השבוע 70 שנה וביום חמישי עושים לו מסיבת הפתעה. האם אתם יכולים לתת לי רעיונות, מה לקנות לו מתנה ? אני שוברת את הראש ולא מצליחה לחשוב על משהו מתאים לאדם שיש לו הכל וצרכיו ורצונותיו מועטים ... תודה על כל רעיון שתעלו
שלכם תמיד

dani 123

New member
למה לקנות ולא לעשות??.

אני משוכנע כי הוא יהנה יותר ממתנה שהכנת

לייציק

New member
ומה למשל הייתי יכולה להכין בעצמי../images/Emo35.gif

מה אתה היית שמח לקבל מאחותך ליומולדת 70
או אפילו 60
חוץ מזה, מאחר ושמעתי בקולך, ודחיתי את ההחלטה למחרתיים, הרי שכבר אין לי זמן להכין משהו ממשי ... אני זקוקה לרעיונות לקנייה בלבד ... וכל המקדים הרי זה משובח

dani 123

New member
להכין לבד

לדוגמא מצגת על חיי הילדות שלכם כפי שאת ראית אותם אפשר גם להזכיר חברות שלך שהוא לא כל כך הסתדר איתם (אז)

לייציק

New member
אין כבר זמ.....ן למשהו כזה ...

לקנות... לקנות... לקנות... רעיון למשהו מקורי אפשר לקנות ... pleeeease

לייציק

New member
../images/Emo124.gif סבאאוווווריייי איפה אתה ../images/Emo35.gif

מה שלום העכבר? האם כבר קנית חדש? זקוקה לעזרה היצירתית שלך ... אולי לך יש רעיון ל-
דני, כולם, תתחילו לחשוב ולתת רעיונות ...

dani 123

New member
לייציק

בעזרת PP וסורק את יכולה להכין מצגת יפה בתוך מספר שעות

dani 123

New member
ואם אין סורק אז

מוותרים על תמונות וכותבים מלל בלבד

bimbo.

New member
ערב טוב. ../images/Emo13.gif

לייצ'יק, כדאי שתתענייני אצל החברים שלו, אולי הם יודעים משהו על רצונותיו. קשה מאוד לאנשים שלא מכירים אותו, לייעץ. אבל אולי הזמנה להצגה או מופע שהוא אוהב ואח"כ למסעדה טובה, יכולים להיות פתרון. כשתחליטי על משהו, אשמח לשמוע ולאחיך

לייציק

New member
היי בימבה'לה ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

תתחילו לזרוק הצעות ... יודעים מה זה "סערת מוחות"? כל אחד זורק רעיונות ובסוף מגיעים למשהו ... אין טעם להזמין אותו למסעדה כי, כי שאמרתי, ביום חמישי עושים לו מסיבת הפתעה עם כל המשפחה והחברים הקרובים ... הזמנה למופע או הצגה ...
זה דוקא רעיון מתקבל על הדעת ... המשיכו המשיכו, אתם בדרך הנכונה ...

emmy5

New member
לייציק יקרה, בימבו אמרה את הכל

בדרך כלל מאוד קשה לקנות לגבר מתנה ,עוד יותר קשה כשלא מכירים אותו ... על עסוקיו ,על חלומותיו ...לייציק קודם כל "מזל טוב"הרבה בריאות . כל מה שתקנו זה ישמח אותו ... כולם יחד עם אחות כל כך מקסימה ,בטוחה שגם אח הוא כזה .

באיה

New member
לייצ'יק מזל טוב ליום הולדת של אחיך

רעיונות מה לקנות אין לי האמת. אין לי אחים מבוגרים. אצלנו בחולון יש חנות יפה למתנות רק לגברים. אם יש בסביבה שלך, תציצי ותראי מה אפשר לקנות. בהצלחה לך

באיה

New member
חברים, דני, חיים לוי יש לי בעיה

במחשב. בשבת התפתיתי אחרי לייצ'יק והורדתי גם את התוכנה של ה"וושר". כנראה שהיא חיבשה לי יותר מדי טוב, והורידה לי דברים חיוניים. למשל זה פגע בJAVA ונאלצתי להוריד אותה שוב. עכשיו אני לא יכולה לפתוח את תיבת המסרים, או אייקונים, כי זה תוקע לי את המחשב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל תפוז, אבל אני רואה שכולכם משתמשים עם האייקונים בלי בעיה. אז מה נפגע עוד במחשב? אני עובדת עצות. לא יודעת מה לעשות, וזה מעצבן נורא. HELPE

לייציק

New member
סאיה מותק... לא מורידים דבר כזה

בלייינד בלי לדלעת לפחות, מה צריך לסמן לו למחוק ... כשמורידים את התוכנה, זה נותן חלון קטן שבו את נכנסת ומסמנת ב- otions מה את רוצה למחוק... למשל אני סימנתי רק את ה- קוקיס, recent ו-.temp ... וביתר הדברים לבטל סימון ה- V ... ורק אחר כך להפעיל את התוכנה ... חבל שלא שאלת ... אצלי זה לא גרם שום נזק ... את תמיד יכולה להסיר את התוכנה ב- הוסף/הסר תוכניות ...

באיה

New member
טוב לייצ'יק עכשיו כבר מאוחר מדי

וסילקתי לעזאזל את התוכנה בכלל. אבל הנזק נעשה ואני לא יודעת מה לעשות אם תיבת המסרים והאייקונים. אם דני או חיים לא יעזרו לי, אני אפנה לתפוז אולי הם יוכלו לעזור לי.

לייציק

New member
קשה לי להאמין שזה בגלל התוכנה ...

האייקונים ותיבת המסרים זה חלק משרות הפורומים של תפוז ואין לזה קשר לדעתי למחשב שלך ... אולי באמת תתייעצי איתם ...? מצטערת שזה קרה לך ...
אני לא המלצתי להוריד את זה, רק ציינתי שגיליתי את זה בזכות דני ולמזלי הצלחתי עם זה ... מקווה שהכל יסתדר לך ...

למעלה