ערב טוב לכם

ענפה 2

New member
ערב טוב לכם

עצתכם עבדתי בשמירה כ6 שנים. לפני חודש פוטרתי ללא התראה . למעשה עד היום לא קבלתי הודעת פיטורים. כשהחברה יודעת שפוטרתי מעבר לכך לקחו לי גם את הנשק. כאמור יותר מחודש שיש משחקים ואני לא מקבל מכתב על מנת ללכת לביטוח לאומי .. תודה מראש.

דובי 46

New member
בדיוק כמוני

בכדי שלא תהייה בשבילם מעמסה כבדה כגון תוספת וותק תוספות שלא מן המניין וזכויות המגיעות בחוק . היא בטח עבדה באותה החברה שאני עבדתי בה הם פיטרו את כל הסיירים הוותיקים ומביאים חדשים שעובדים רק 9 חודשים ו-3 חודשים יושבים בבית בכדי לא לתת להם וותק וזכויות ושכר יותר רציני

ענפה 2

New member
הסבר יותר טוב

פוטרתי ללא הודעה מוקדמת של 17 יום. הסיבה החלפת חברת שמירה אחרת. הטיפול הועבר לעו"ד.

TheSverd

New member
אחלה

אני חושב שעו"ד יעזור לא פחות טוב מכל אחד פה בכל מקרה, אנחנו נשמח אם תעדכני אותנו איך זה מתפתח !

ענפה 2

New member
הייי לכם.

ואכן זה עבר לטיפול של עו"ד . אחרי הודעות רבות וניסיון שיחות שלו נענו "מהחברה " בא עבדתי שלחתי פקס על מנת לקבל .או לא לקבל את תגובתם ואכן עד הרגע לא נענתי. וההצגה מתחילה . לא אותר על שקל. ואני אלך יותר חזק אפנה גם לעיתונות הכתובה והאלקרונית במידה ויהיה משפט לזמן אותם לדיונים שהחברה הזאת תופיעה בעמודי החדשות מדוע אם אפסיד שגם הם יפסידו. אני אעשה מהם כוכבים. אגב זה יהיה בחיפה. אסור לוותר.

דובי 46

New member
עבדתי בתור סייר בכיר

באחת החברות ממש בעבודה יותר ממה שבבית רוממתי את שם החברה הבאתי קליינטים ערכתי פרוייקטים ופוטרתי ללא שום סיהה מוצדקת . וכן הנושא בטיפול בית הדין לעבודה .

TheSverd

New member
מה באמת הולך עם זה?

באיזה שלב של הבירורים/תביעה אתה נמצא?

דובי 46

New member
בשלב הסופי

בחודש אוגוסט ב-15 או 16 ינתן פסק הדין הפרייר לא הסכים לפשרה של 120.000 ש"ח ועכשיו יעלה לו הרבה יותר יקר

TheSverd

New member
באיזה בית משפט זה, המחוזי?

אני שואל בגלל שבית הדין לעבודה למיטב ידיעתי מתעסק בתביעות של עד 30000 בערך

דובי 46

New member
אכן כן

צדקת וכל הליכלוך שלהם צף קרגע על פני כל האומה בימים הקרובים גם תהייה כתבה בעיתונים ובמדיה

למעלה