ערב טוב למועדון ה
של יום חמישי

ריביקי

New member
ערב טוב למועדון ה../images/Emo29.gifשל יום חמישי

אחריי שהייתי בעבודה .וכולכם עשיתם את עבודות הבית ,עבודות מהבית .אפשר להתרווח על הכסא מחשב ולכתוב בפורום הנפלא הזה שיהיה לנו סוף שבוע נעים. וכמובן לסכם את השבוע נווו אז איך היה לכם השבוע???? על זה תשמעו יותר מאוחר בסיכום השבועי שלי(הפתעה)

אהובה.א

New member
אז ככה...

השבוע שלי היה מטורף לאללה.... יום ראשון נסעתי דרומה לערד (אני גרה ליד החרמון) להיפגש עם חיילי הנח"ל שלנו. חזרנו בערב מאוחר. למחרת עבדתי והשלמתי מה שלא עשיתי ביום ראשון וגם בכדי שלמחרת אוכל לנסוע לכנס שהיה לי בקיבוץ אפיקים. אחרי הכנס נכסתי למלון השרון בהרצליה לתערוכת פלפוט "בחזרה לבית הספר". פלפוט , למי שלא יודע , מייבאים את כל מוצרי הפופ המדהימים. חזרנו מאוחר בלילה עייפים ושמחים. ואתמול והיום נקרעתי בעבודה כי לא הייתי יומיים השבוע. אאאאחחחחחח השבת הגיעה. איזה כייףףףףףףףףף. אפשר לנקות את הבית סוף סוף....

לילה טוב לכולם גם ממני ../images/Emo24.gif

נו מה עם קפה ??? הנה אני הבאתי את הקינוח...

מימי 55

New member
קפה+עוגה../images/Emo96.gif

את גדולה מהחיים, אכלתי את כל העוגות ולא העלתי גרם. חחחחחההההההההה.

anat30g

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

היה לי שבוע לא משהו... היום היה מגעיל במיוחד, גם מזג אויר מגעיל, גם היה לי טיפול מגעיל - פזיוטרפיה בגלל בעיות בגב והיה כואב נורא
וגם חצי יום לא היה אינטרנט... תקלה בכבלים, עד שתיקנו, האינטרנט היה on & off...

מנורה

New member
../images/Emo160.gifלילה טוב חלומות פז

איזה יום ארוך וקשה ביקור שלושה חברים חולים כל אחד בעיר אחרת בארץ קשה נפשית ומתיש אבל גם זה נגמר מחר נוסעת לחו"ל לבודפסט לא אהיה 10 ימים תהיו ילדים טובים אל תעבדו קשה מידי וכשאחזור אספר לכם חויות. לילה טוב ביי

נוי3

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

היום היה חם באופן מחריד (אני שונאת קיץ!!!), הייתי חייבת לצאת מהבית בשביל לשלם ביטוח חובה לרכב + טסט ואח"כ הלכתי לעשות טסט לאוטו - עברתי בלי בעיות, למזלי. את המשך היום ביליתי בבית עם המזגן ועם ארטיקים. מחר יהיה כבר יותר נעים סוף שבוע מקסים לכולם!!!

למעלה