ערב טוב למשפחת הפורום

bimbo.

New member
ערב טוב למשפחת הפורום../images/Emo141.gif

אני מאוד מצטערת על שלא נכנסתי כל היום, וזאת מפני שהרגשתי מאוד לא טוב. גם עכשיו קשה לי קצת לשבת, אז לפני שאני בורחת, אני מאחלת לכולכם שבוע טוב וחג שמח

emmy5

New member
בימבו תרגישי טוב ..שבוע טוב לכולם

נוף חוואי

yaely2

New member
מנהל
חבל אמי ששאלת אותי שם. ../images/Emo10.gif

שלום אמי, חבל שלא שאלת בשרשור החדש. אני לרגע לא שמתי לב, חשבתי שאני עונה פה וככה שרשור כזה יפה נסגר. לא נורא, העיקר שמצאת את ההודעה. יעלי

emmy5

New member
יעלי,כל כך שמחתי שבימבו פתחה

אני רציתי לפתוח שרשור חדש..לא הלך ...אז ראיתי את בימבו ..היתי מאושרת ..חבל רק שהיא לא מרגישה טוב ..אבל עכשיו אני מקווה שהשירשור של הערב יהיה יפה גם נעים .. אז אני רוקדת ... שבוע טוב חג שמח

yaely2

New member
מנהל
גם אני שמחתי, אמי../images/Emo6.gifעכשיו נשמור

yaely2

New member
מנהל
תמיד מוכנה לקבל פרח ו/או אהבה../images/Emo51.gif

ora11

New member
ערב טוב וחג שמח../images/Emo39.gif../images/Emo155.gif

בימבו יקרה תרגישי טוב מחר אנחנו נוסעים לצפון בדרך נתבול בכנרת שבוע טוב לכולם וחג שמח והופ גם הפסח עובר חולף לו. להתראות

../images/Emo24.gifהיי בימבה שולחת לך../images/Emo101.gif

לערב נפלא לכולם שבוע קסום וחג שמח , מנסה להעלות תמונה אבל משום מה לא עולות התמונות של נכדי האם יש דרך למזער אותם אמשח לקבל עזרה בנושא אש העלית משהו אחר יפה בברכה סבתא ריקי

yaely2

New member
מנהל
בימבו../images/Emo25.gifיקרה בשמי ובשם הפורום

בימבו חמודה
שייתן לך אלוהים המון בריאות, אני יודעת שאני מביעה פה את רחשי כולם. גם אם תקראי את זה מחר לא משנה, אנחנו גם היום וגם מחר וגם הלאה נאהב אותך ונשמח לראותך תמיד בפורום בבריאות מלאה.
יעלי

סבאאורי

New member
חג שמח

לנוסעים ולחוזרים ולנמצאים חג שמח וגם למי שמרגישה - לא אי אי אי...

pazi66

New member
פתגם יהודי

There is an ancient Jewish proverb that says that A Jewish wife will forgive and forget but she'll never forget what she forgave

bimbo.

New member
אורה, ליידי סנו, סבאאורי ../images/Emo24.gif

חג שמח גם לכם... קבלו ממני זר פרחים....

bimbo.

New member
חונה'לה חג שמח גם לך../images/Emo24.gif

בחג אל תחשבי על קלוריות. תהיה לך שנה שלמה להוריד אותן
קבלי פרחים ריחניים לחג...

למעלה